Wszystko o Interze
- Szaq
- Juventino
W tym miejscu trzeba sobie postawić pytanie ,czy Inter chce walczyć o podium ,czy o Ligę Europy z Lazio i Udine.Ciekawi mnie ,co zamierza zrobić Moratti. Jeżeli nie zainwestuje czeka ich kolejny sezon bez CL.Wiadomo jakie to ma skutki finansowe.Coraz trudniej będzie sprowadzać dobrych graczy.Albo Moratti w końcu rzuci większą kasę ,albo Inter sprzeciętnieje na dobre.francois pisze:Najpoważniejszy kandydat to Destro. Atak faktycznie nie powala na kolana, ale słabszy od Romy czy Lazio (które koncertowo wystawił Burak Yilmaz negocjujący obecnie z Lokomotivem Moskwa) nie będzie.Szaq pisze:Podobno Inter jest zainteresowany kupnem Nainggolana. Nie wróżę im wysokiego miejsca w przyszłym sezonie.
Spojrzałem na ich atak ,a tam:
Milito, Palacio, Pazzini, Castaignos i jacyś 18-latkowie.
Na kolana nie rzuca.Orientuje się ktoś może czy oni planują kupić jeszcze kogoś porządnego ,żeby wzmocnić siłę ognia?
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Za odrzuta z ŁKSu. Niezłe jajabendzamin pisze:A ten Kasztanios nie zapowiadal czasem swojego odejscia? Pazzini tez jest na wylocie.
Tymczasem inter zlozyl oferte za kolejnego pomocnika - 8.5 mln € za Paulinho.

BESTER MANN, BESTEEER !

- Skibil
- Redaktor
http://www.sport.pl/pilka/1,65083,12112 ... zulki.html
Więc to nie my mamy najgorzej w lidze, jeśli chodzi o koszulki...

- francois
- Juventino
Pojawił się mały dwugłos na forum, bo ten sam wątek został wspomniany w temacie o naszych koszulkach, ale wypowiem się tutaj, gdyż to chyba lepsze miejsceSkibil pisze:http://www.sport.pl/pilka/1,65083,12112 ... zulki.html
Nie znam realiów Interu, ale biorąc pod uwagę tylko i wyłącznie wygląd ich koszulek to bardzo mi się podobają. Koszulka domowa - bez kontrowersji, ładnie wkomponowane logo, idealnie wkomponowane wstawki.
Wyjazdówka - dość egzotyczny kolor, ale IMO ładniej wygląda niż u nas. Nie wiem, dlaczego interiści nie lubią czerwieni

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Szaq
- Juventino
Może to ma związek z barwami Milanu.francois pisze:Wyjazdówka - dość egzotyczny kolor, ale IMO ładniej wygląda niż u nas. Nie wiem, dlaczego interiści nie lubią czerwieni Think
Piłkarze odchodzą ,kasy nie ma i na koszulki też narzekają.
No cóż biednemu wiatr w oczy kole .
- francois
- Juventino
No tak, nie wpadłem na to, a artykułu na Onecie też nie czytałemSzaq pisze:Może to ma związek z barwami Milanu.francois pisze:Wyjazdówka - dość egzotyczny kolor, ale IMO ładniej wygląda niż u nas. Nie wiem, dlaczego interiści nie lubią czerwieni Think

Nike, ot co.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- bendzamin
- Redaktor
http://www.oldfootballshirts.com/en/tea ... s4940.html
Ale przeciez inter juz mial niecale 10 lat temu czerwone wyjazdowki. Jesli wtedy bylyby jakies wielkie protesty, to pewnie drugi raz by sie ta sama sciezka nie pchali
Ale przeciez inter juz mial niecale 10 lat temu czerwone wyjazdowki. Jesli wtedy bylyby jakies wielkie protesty, to pewnie drugi raz by sie ta sama sciezka nie pchali

- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
10 lat temu nie mieli tylu kibiców.bendzamin pisze:http://www.oldfootballshirts.com/en/tea ... s4940.html

Z Juventusem od 1997 roku.
- Interista xD
- Juventino
Co do koszulek to nie rozumiem tych co się denerwują, koszulki są fajne, czerwony to normalny kolor nie jak różowy np
a z resztą to już kiedyś w grał Inter w czerwonych.
Co do Cesara (główny temat tu) to mówi się że zgodził się odejść, potwierdziła to jego żona, mówi się o Tottenhami i Arsenalu

Co do Cesara (główny temat tu) to mówi się że zgodził się odejść, potwierdziła to jego żona, mówi się o Tottenhami i Arsenalu
- Vimes
- Juventino
W styczniu chiał do Juve, a dzisiaj twierdzi, że Interowi kibicuje "od zawsze" :lol:. Pocieszny chłop z tego Fredy'ego.
- pan Zambrotta
- Juventino
post roku AD 2012-10- pisze:10 lat temu nie mieli tylu kibiców.bendzamin pisze:http://www.oldfootballshirts.com/en/tea ... s4940.html

@up, naprawdę kogoś jeszcze dziwią takie "deklaracje" piłkarzy ? Guarin zawsze kibicuje od dziecka zespołowi, w którym obecnie gra, im wcześniej się to przyjmie, tym mniej zdziwienia będzie.
- Vimes
- Juventino
Zambro, czy ja napisałem, że to mnie dziwi? Mnie po prostu śmieszy taka bezczelność we wciskaniu kitu kibicom. W tym przypadku, kibicom Interu, którzy pewnie w opinii Fredy'ego nie znajdą jego wcześniejszych wypowiedzi w internecie.pan Zambrotta pisze:naprawdę kogoś jeszcze dziwią takie "deklaracje" piłkarzy ? Guarin zawsze kibicuje od dziecka zespołowi, w którym obecnie gra, im wcześniej się to przyjmie, tym mniej zdziwienia będzie.
- MarcineR
- Interista
Wielu piłkarzy tak ma, a szczególnie ci z Ameryki Południowej. Nikt do takich wypowiedzi nie przywiązuje już wagi i dziwi mnie, że zawodnicy cały czas próbują się w ten sposób kibicom przypodobać.
Co do strojów to nie rozumiem afery. Ani trochę nie przypominają Milanu a jedyny powód do narzekań to to, że są po prostu brzydkie.
Co do strojów to nie rozumiem afery. Ani trochę nie przypominają Milanu a jedyny powód do narzekań to to, że są po prostu brzydkie.