Stroje na sezon 2012/13
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
potwierdza się to co mówiłem już kiedyś, że Nike wciska co sezon inny kolor na rezerwową koszulkę nie patrząc na tradycję etc, może nam kiedyś zrobią bordową... wcale bym się nie zdziwił :doh:Gotti pisze:http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/ser ... tory.shtml
Widać, że nie tylko nam Nike zafundowało fuszerkę...
no biorąc pod uwagę jak było z Borussią oraz to gadanie przy orłach na koszulkach Polski pewnie tak było, zastanawia mnie jedynie czemu do jasnej ciasnej robili od razu gwiazdki skoro wiadome było, że możemy skończyć z mistrzostwem? jak nie wierzyli w nie powinni podać się do dymisji a nie teraz robić dobrą minę do złej gry i odszywać gwiazdki...rufi8 pisze:Na zdjęciu nr 9 dokładnie widać tę fuszerkę, potwierdza się, że koszulki były wyprodukowane dużo wcześniej, a teraz trzeba było kombinować
http://www.tuttosport.com/foto/calcio/s ... e+da+gioco
zresztą skoro można było odpruć to można było i doszyć... po co więc robili od razu cały komplet, bez sensu, ten Nike jest beznadziejny i tyle, nic dobrego się po nich spodziewać nie można, pewnie nawet za te wlepki sponsorzy płacą nam mniej kasy bo trąca wsią, zresztą sam system produkowania koszulek pół roku wcześniej jest beznadziejny, skoro można doszyć Dortmundczykom gwiazdkę, skoro można nam odpruć dwie i dorobić napis - można i całość wyprodukować dużo później, gdy wszystko już wiadomo... tyle tylko, że Nike najwyraźniej nie szanuje swoich kontrahentów ;] zresztą można na pewno o czym świadczy koszulka treningowa, bądź co bądź bez wlepki...
a co do samych koszulek jeszcze to czarny kołnierzyk jest do bani, powinien być biały, szczególnie jeśli mamy czarne rezerwowe
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Winner
- Juventino
Ja w branży nie siedzę ale to normalne że zamawia się kolekcję z pół rocznym wyprzedzeniem jeśli zleca się szycie poza Europę, więc nic dziwnego że naszyli gwiazdki. Inna sprawa czy nie mogli wyprodukować choć 2 sztuk na prezentację bez zaklejania miejsc po odpruciu. Co do koszulek to zwykle się nie wysilają ale jakby nam walnęli koszulkę domową w stylu Barcy to bym nie wytrzymał( czyli bez pasów). Co do bulwersują kibiców Interu to trochę rozumiem że kibice zza miedzy mają czerwone koszulki ale my mieliśmy czerwone i niebieskie koszulki i nic się nie działo, choć pamiętam mega wtopę nike z szalikami które były niebieskie i wyglądały jak Interu.Maly pisze:potwierdza się to co mówiłem już kiedyś, że Nike wciska co sezon inny kolor na rezerwową koszulkę nie patrząc na tradycję etc, może nam kiedyś zrobią bordową... wcale bym się nie zdziwił :doh:Gotti pisze:http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/ser ... tory.shtml
Widać, że nie tylko nam Nike zafundowało fuszerkę...no biorąc pod uwagę jak było z Borussią oraz to gadanie przy orłach na koszulkach Polski pewnie tak było, zastanawia mnie jedynie czemu do jasnej ciasnej robili od razu gwiazdki skoro wiadome było, że możemy skończyć z mistrzostwem? jak nie wierzyli w nie powinni podać się do dymisji a nie teraz robić dobrą minę do złej gry i odszywać gwiazdki...rufi8 pisze:Na zdjęciu nr 9 dokładnie widać tę fuszerkę, potwierdza się, że koszulki były wyprodukowane dużo wcześniej, a teraz trzeba było kombinować
http://www.tuttosport.com/foto/calcio/s ... e+da+gioco
zresztą skoro można było odpruć to można było i doszyć... po co więc robili od razu cały komplet, bez sensu, ten Nike jest beznadziejny i tyle, nic dobrego się po nich spodziewać nie można, pewnie nawet za te wlepki sponsorzy płacą nam mniej kasy bo trąca wsią, zresztą sam system produkowania koszulek pół roku wcześniej jest beznadziejny, skoro można doszyć Dortmundczykom gwiazdkę, skoro można nam odpruć dwie i dorobić napis - można i całość wyprodukować dużo później, gdy wszystko już wiadomo... tyle tylko, że Nike najwyraźniej nie szanuje swoich kontrahentów ;] zresztą można na pewno o czym świadczy koszulka treningowa, bądź co bądź bez wlepki...
a co do samych koszulek jeszcze to czarny kołnierzyk jest do bani, powinien być biały, szczególnie jeśli mamy czarne rezerwowe
Edit: Co za mózgi tam pracują http://www.sport.pl/sport/1,65025,12113 ... ntusu.html

Edit2: Na Interii też jest razem z znaczkiem Pap więc to chyba od nich wyszła ta bzdura.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2012, 11:56 przez Winner, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Ein
- Juventino
Nowe koszulki są spoko. Tak pewnie jeszcze kilka elementów poprawią więc nie ma co panikować.
Natomiast żenadą jest to, że taka firma jak Nike nie jest w stanie na szybkości wyprodukować kilku koszulek na prezentację bez wad.
Natomiast żenadą jest to, że taka firma jak Nike nie jest w stanie na szybkości wyprodukować kilku koszulek na prezentację bez wad.
- Arcadio Morello
- Juventino
pseudo dziennikarze, którzy sikają na widok gry Realu, Barcelony i Hiszpanii...i szukają taniej sensacji, ah te media w POlsce :doh:

Ja bym na miejscu zarządu Juve pozwał ich do sądu za podważanie dobrego imienia Juve... Brak słów...

- Castiel
- Juventino
Te czarne wyjazdówki są super...--> http://i336.photobucket.com/albums/n360 ... 24/C9J.png
Nawet mu pasuje.
Nawet mu pasuje.
- Myzarel
- Juventino
A mi się podobają. Nareszcie bez udziwnień, normalne pasy bez zygzaków i "efektu zebry". Zastanawiam się nawet nad kupnem pasiaka bo ostatni jaki mam jest jeszcze z 2006
Do wkejki Jeepa się z czasem przyzwyczaimy, ta BetClicka była gorsza. Najważniejszy i najpiękniejszy na tej koszulce jest (jak już ktoś wspominał) malutki detalik między herbem a znaczkiem nike 
Wyjazdówki - cud, miód i Asamoah!

Wyjazdówki - cud, miód i Asamoah!
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Vimes
- Juventino
Deszczowe indywidua z PAP-u, bo stamtąd podchodzi ta informacja

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no dobra napisałem, że pewnie to normalne że tak się zamawia... ale czy nie jest dziwne, że naszyli gwiazdki? dla mnie jest bo przecież więcej pracy jest przy poprawianiu niż tworzeniu od nowa czyż nie? czasu też więcej więc to same straty (kwestia kto je pokrywa - Nike czy my) no i pytanie najważniejsze - po co? przez te pół roku mogli sobie robić stroje interu czy innej barcelony gdzie nic nie mogło się zmienić a borussie i Juve wyprodukować od maja... myślisz, że tak się nie dało?Winner pisze:Ja w branży nie siedzę ale to normalne że zamawia się kolekcję z pół rocznym wyprzedzeniem jeśli zleca się szycie poza Europę, więc nic dziwnego że naszyli gwiazdki.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Winner
- Juventino
Inny producent, może szyją we Włoszech tego nie wiem. A czemu naszyli gwiazdki? Bo myśląc normalnie to ja nie przypominam sobie strojów bez gwiazdek więc skoro zawsze były dwie to wyszyli, i może liczyli że doszyją trzecią, nikt raczej nie przypuszczał że znikną zupełnie.Pomysł z napisem wziął się niedawno i stąd ten cyrk.Maly pisze:no dobra napisałem, że pewnie to normalne że tak się zamawia... ale czy nie jest dziwne, że naszyli gwiazdki? dla mnie jest bo przecież więcej pracy jest przy poprawianiu niż tworzeniu od nowa czyż nie? czasu też więcej więc to same straty (kwestia kto je pokrywa - Nike czy my) no i pytanie najważniejsze - po co? przez te pół roku mogli sobie robić stroje interu czy innej barcelony gdzie nic nie mogło się zmienić a borussie i Juve wyprodukować od maja... myślisz, że tak się nie dało?Winner pisze:Ja w branży nie siedzę ale to normalne że zamawia się kolekcję z pół rocznym wyprzedzeniem jeśli zleca się szycie poza Europę, więc nic dziwnego że naszyli gwiazdki.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- @D@$
- Juventino
W zeszłym sezonie akurat zrobili Juve wyjazdówki zgodne z historią, ale faktycznie, czasem przekombinują.Maly pisze:potwierdza się to co mówiłem już kiedyś, że Nike wciska co sezon inny kolor na rezerwową koszulkę nie patrząc na tradycję etc, może nam kiedyś zrobią bordową...
taa, ewidentna wina platformy :roll:Arcadio Morello pisze:pseudo dziennikarze, którzy sikają na widok gry Realu, Barcelony i Hiszpanii...i szukają taniej sensacji, ah te media w POlsce :doh:![]()
.
Ja bym na miejscu zarządu Juve pozwał ich do sądu za podważanie dobrego imienia Juve... Brak słów...
Palnęli z tymi gwiazdkami, ale po części racja jest, bo w wersjach kibicowskich gwiazdki są. Jak zwykle liga włoska jest marginalizowana, ale bez przesady z tym sądem.
- 15Kowal
- Juventino
Stroje fajnie się prezentują ale bez szału. Wolałbym nazwisko również na czarnym tle tak jak jest numer.
Prezentacja strojów na ten sezon w moim odczuciu była o niebo gorsza od tej z zeszłego roku a była później więc teoretycznie mieli więcej czasu. Po pierwsze te gwiazdki zaklejane taśmą, a po drugie w tamtym roku ta scena była fajnie przygotowana w motyw tej gwiazdy.
Wlepka umieszczona już w sposób tradycyjny. Tak jak pisałem parę stron wcześniej myślę, że to jest wina kontraktu z Jeepem. Coś na zasadzie: dajcie milion więcej a mu umieścimy wasze logo tak żeby rzucało się w oczy.
Nie usprawiedliwiałbym tego sposobu umieszczenia sponsora tym, że koszulki produkowane są wcześniej a Nike nie wiedziało jaki będzie nowy sponsor. Jak było rok temu? Wiedzieli, że Betclick będzie sponsorem a i tak był wlepiony prostokąt.
Jeżeli chodzi o stroje bramkarskie Nike to wzory na ten sezon zależą chyba od klubów (nie ma jednego wzoru dla wszystkich tak jak to było rok temu i dla potwierdzenia: ArsenalH; ArsenalA; Barcelona; ManUtdH) Chociaż ja wolałbym osobiście te z „kolekcji” Euro 2012 (Link1; Link2) i takie właśnie ma Everton.
PS. Nasi rywale też już zaprezentowali stroje:
Milan Home
Milan Away
Milan 3
Inter Home
Inter Away
Chievo
Genoa Home
Genoa Away
Napoli Away
Fiorentina Home
Fiorentina Away
Fiorentina 3
Prezentacja strojów na ten sezon w moim odczuciu była o niebo gorsza od tej z zeszłego roku a była później więc teoretycznie mieli więcej czasu. Po pierwsze te gwiazdki zaklejane taśmą, a po drugie w tamtym roku ta scena była fajnie przygotowana w motyw tej gwiazdy.
Wlepka umieszczona już w sposób tradycyjny. Tak jak pisałem parę stron wcześniej myślę, że to jest wina kontraktu z Jeepem. Coś na zasadzie: dajcie milion więcej a mu umieścimy wasze logo tak żeby rzucało się w oczy.
Nie usprawiedliwiałbym tego sposobu umieszczenia sponsora tym, że koszulki produkowane są wcześniej a Nike nie wiedziało jaki będzie nowy sponsor. Jak było rok temu? Wiedzieli, że Betclick będzie sponsorem a i tak był wlepiony prostokąt.
Jeżeli chodzi o stroje bramkarskie Nike to wzory na ten sezon zależą chyba od klubów (nie ma jednego wzoru dla wszystkich tak jak to było rok temu i dla potwierdzenia: ArsenalH; ArsenalA; Barcelona; ManUtdH) Chociaż ja wolałbym osobiście te z „kolekcji” Euro 2012 (Link1; Link2) i takie właśnie ma Everton.
PS. Nasi rywale też już zaprezentowali stroje:
Milan Home
Milan Away
Milan 3
Inter Home
Inter Away
Chievo
Genoa Home
Genoa Away
Napoli Away
Fiorentina Home
Fiorentina Away
Fiorentina 3
- juventino2
- Juventino
Stroje są jakie są , wlepka co roku skomponowana w taki sam sposób... ale cóż , jest znośnie . Wyjazdówka o wiele lepsza,aż naszła chęć by ją nabyć
.
A co do wyjazdówek Interu to nie wyobrażam sobie ich w takich strojach np w derbach z Milanem :lol:

A co do wyjazdówek Interu to nie wyobrażam sobie ich w takich strojach np w derbach z Milanem :lol: