Stroje na sezon 2012/13

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:22

montero4 pisze:Obydwa komplety lux. Kto jest za?
Każdy ma swój gust. Dla mnie - tragedia w obydwu przypadkach. W nowej koszulce domowej podobają mi się tylko czarne wstawki na rękawach i kołnierzu. Wkomponowanie reklamy i te kwadraty/prostokąty na plecach - ohyda.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:25

Vidal sie nie wstydzi, tylko sobie jaja robili z Mirko. :prochno:

Koszulki ok, kupie sobie na pewno wyjazdówke :).

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:25

Oba komplety obrzydliwe przez te wlepy. Nie wiem jak można tak zaprojektować koszulkę...

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:26

szczypek pisze:
pan Zambrotta pisze:Jeśli to prawda, a wychodzi że tak, to dla mnie to jest wielka publiczna kastracja Angelliego i Juventusu... ośmieszyliśmy się na całego podczas tej sprawy z trzema gwiazdkami :angry:
Może Nike zrobiło z dwiema gwiazdkami...? Także ten, skoro nie trzy to bez sensu byłoby biegać z dwiema i napisem 30.
nie wiem, ale jakim kretynem trzeba być, żeby na oficjalną prezentację strojów przyjść z niegotowym kompletem strojów?
Nike przygotowało dwie gwiazdki i tego już cofnąć się nie da, magiczna wajcha poszła w ruch i wszystkie chińczyki robiły z dwoma gwiazdkami.
Po drugie, ja rozumiem że Jeep ma prawo wymagać wymiarów logo według swojego widzimisie, ale żeby Nike tego nie wzięło pod uwagę?

Co roku ciśniene mi skacze z powodu tych koszulek. Dla mnie transferem millenium będzie umowa z Adidasem, a nie z Krasiciem. Wybacz Łukasz.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:26

Ładniej by chyba wyglądała jakby był taki biały kołnierzyk,ktòry był przy tej z szczępionymi paskami.

Vidal powinien grać z 2, 5 ,6, 9 lub 11

22 Asamoah to dobry znak.Ostatnio sprawdzali się nowi z tym numerem-Sissoko i Vidal

Tharp

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:28

pan Zambrotta pisze: Dla mnie transferem millenium będzie umowa z Adidasem
to byl tylko zart na prima aprilis. Wybacz, misiu.
Sorek21 pisze: Vidal powinien grać z 2, 5 ,6, 9 lub 11

22 Asamoah to dobry znak.Ostatnio sprawdzali się nowi z tym numerem-Sissoko i Vidal
skad ty sie urwales, gosciu?

raz, ze Vidal sam sobie wybral numer, byla juz o tym mowa, dwa ze 2,5 i 6 to numery dla obroncow, a z 9 zwykle biega napastnik, a 11 to generalnie numer ofensywnych zawodnikow

>:V
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2012, 13:32 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:31

Tharp pisze:
pan Zambrotta pisze: Dla mnie transferem millenium będzie umowa z Adidasem
to byl tylko zart na prima aprilis. Wybacz, misiu.
wiem o tym, ale gdyby podpisali, to ten transfer byłby najlepszym transferem millenium, spychając Krasicia na drugie miejsce :smile:

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:32

pan Zambrotta pisze:Dla mnie transferem millenium będzie umowa z Adidasem, a nie z Krasiciem. Wybacz Łukasz.
To jest co najmniej śmieszne, że koszulki na prezentację strojów są posklejane i połatane. To firma krzak czy odzieżowy potencjał ze stanów? Też jestem za Adasiem, ale to wszystko kwestia ceny. Gdyby było inaczej - wciąż gralibyśmy w Lotto bądź Kappie.

Podobają mi się szerokie pasy i brak żółtych napisów z tyłu. Nie podoba mi się paintowość projektu. Internauci mają zdecydowanie bardziej wysublimowany gust i umiejętności graficzne - logo na projektach fanowskich wkomponowane było znacznie lepiej.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:33

Tharp pisze:Vidal strasznie sie wstydzi wypowiadac po wlosku... SO CUTE.
Kto by się nie wstydził wypowiadać publicznie po włosku znając z 15 włoskich słów... :smile:
pan Zambrotta pisze:Co roku ciśniene mi skacze z powodu tych koszulek. Dla mnie transferem millenium będzie umowa z Adidasem
Sądząc po tym jak nadstawiamy tyłka Nike co roku i jak Agnelli się kumpluje z tym szefem włoskiego Nike (czy kim on tam jest)... umowa z Adasiem nie nastąpi zbyt szybko.

Ech, pierwszy komplet bez 10tki.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:39

Ouh_yeah pisze:
pan Zambrotta pisze:Co roku ciśniene mi skacze z powodu tych koszulek. Dla mnie transferem millenium będzie umowa z Adidasem
Sądząc po tym jak nadstawiamy tyłka Nike co roku i jak Agnelli się kumpluje z tym szefem włoskiego Nike (czy kim on tam jest)... umowa z Adasiem nie nastąpi zbyt szybko.
Ponoć stawiamy na turyńskie firmy, więc konkluzja jest prosta - Kappa :D
A tak na serio to Kappa po prostu robi śliczne stroje.
Ouh_yeah pisze:Ech, pierwszy komplet bez 10tki.
To się jeszcze okaże :whistle:

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Tharp

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:44

francois pisze:
Ouh_yeah pisze:
Ponoć stawiamy na turyńskie firmy, więc konkluzja jest prosta - Kappa :D
A tak na serio to Kappa po prostu robi śliczne stroje.
Ouh_yeah pisze:Ech, pierwszy komplet bez 10tki.
To się jeszcze okaże :whistle:
Jeszcze sie okaze? Liczysz, ze cofna Del Piero? Czy moze dadza 10'tke Giovinco lub Marchisio?

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Jak można ładną domówkę tak bardzo zeszpecić wlepą... czarną... :doh:
W tym sezonie mimo wszystko tylko wyjazdowki :)
Obawiam się, że w przyszłym sezonie temat wlepki będzie bardzo podobny. Nie sądzę, żeby byli aż tak niewrażliwi na estetykę żeby im to nie przeszkadzało, chyba wolę to usprawiedliwiać jakimś wymogiem sponsora czy cuś.
No nie wiem, po prostu we łbie mi się to nie mieści.

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Łukasz pisze:
pan Zambrotta pisze:Dla mnie transferem millenium będzie umowa z Adidasem, a nie z Krasiciem. Wybacz Łukasz.
To jest co najmniej śmieszne, że koszulki na prezentację strojów są posklejane i połatane. To firma krzak czy odzieżowy potencjał ze stanów? Też jestem za Adasiem, ale to wszystko kwestia ceny. Gdyby było inaczej - wciąż gralibyśmy w Lotto bądź Kappie.
Mnie z kolei koszulki Adidasa nie podobały się nigdy. Chłopcy z Niemiec mieli 1-2 sezony, w których produkowali ładniejsze stroje od Nike, ale zazwyczaj ich koszulki są siermiężne niczym uroda stereotypowej Niemki.

Owszem nie wiedząc czemu Juventus - odkąd naszym sponsorem był Betclick - jest jakoś dziwnie pokrzywdzony, bo jakoś na strojach innych drużyn z pod znaku Nike takich dziwacznych wlepek nie widać. Aczkolwiek "problemu" w tym wszystkim upatrywałbym raczej w poczynaniach zarządu i zapewne konstrukcji umów sponsorskich, a nie złośliwości naszego technicznego sponsora, choć oczywiście mogę się mylić.

Co do sedna sprawy, to tegoroczne bardzo klasyczne stroje Juventusu mnie osobiście się podobają. Szału może nie ma, ale tragedii też bym nie wypatrywał na siłę. Znów pewnie kupię sobie "wyjazdówkę".

Pozdrawiam!
-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:52

Jedynym kompletem stoi produkcji Nike jaki mi się podobał był ten z Serie B. Po oficjalnym komunikacie dotyczącym trykotów wyjazdowych, które przypadły mi do gustu całkowicie zawiodłem się na tym co dzisiaj nam zaprezentowano. Wyjazdówki zdecydowanie lepsze niż strój domowy. Szkoda, że nie ma kołnierzyków i nie rozumiem po co przesłanie Bonipartiego wewnątrz koszulki...

Z Juventusem od 1997 roku.
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 13:55

Gdzie mogę obejrzeć retransmisję tego wydarzenia??,Bo oczywiście przegapiłem :(
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2012, 13:56 przez Piotr Juvefan, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
ODPOWIEDZ