Stroje na sezon 2012/13
- Vojtimar
- Juventino
Nie wiem jak nieudolnym trzeba być żeby tak wkomponować wlepkę, lub jak głupim żeby zrobić to umyślnie z powodu jakichś idiotycznych wymogów sponsorskich. Przecież im ładniejsza koszulka tym więcej fanów ją kupi, czy to takie trudne? Ja na pewno nie zakupię domowej, chyba że pozbędą się tej durnej wlepki lub ją zmodyfikują.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2012, 13:11 przez Vojtimar, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Juve na dobre i złe!
- Nedved1983
- Juventino
wlepka tragiczna, wychodzi poza pasy i do tego nie pasuje kolorystycznie. koszulki nie są złe, ale ubiegłoroczna bardziej mi się podobała. najmocniejsza stroną obecnej jest tył. podobają mi się stroje wyjazdowe, dużo ładniejsze niż różowe.
najbardziej brakuje gwiazdek, nie wiem czy kiedykolwiek się przyzwyczaję do ich braku, ich braku nie zaakceptuję nigdy
najbardziej brakuje gwiazdek, nie wiem czy kiedykolwiek się przyzwyczaję do ich braku, ich braku nie zaakceptuję nigdy
- pumex
- Juventino
Przecież Pepe od początku sezonu gra z '7'. Było o tym wiadomo jeszcze przed przyjściem Vidala, więc 23 był (chyba) wolny.szczypek pisze:Pepe.pumex pisze:Ano tak, faktycznie. Tylko kto grał z 23 gdy przychodził do nas Vidal? Potem ten numer należał do Borriello, ale on przychodził w ziemie, więc wcześniej musiał być wolny, tak?!
Zresztą, to jakiś nieistotny szczegół. Tak z ciekawości pytałem.
Wlepka jest, trudno, było wiadomo już dawno, że będzie. Domówka bardzo ładna, tył ekstra, wyjazdówka śliczna.
Ja jestem naprawdę zadowolony i poważnie rozważę kupno.

- mati888
- Juventino
zerknijcie lekko nad logo klubu - widzicie, że ten biały i czarny w miejscu,w którym normalnie były gwiazdki jest wyraźniejszy? Czyli jednak było prucie :roll: no i co ze strojami bramkarzy? Na wielki plus jednolite tło pod numerem i nazwiskiemJuveLethal pisze:

- Winner
- Juventino
Wlepka psuje efekt ale nie jest źle. Tył to wymóg LM ale zastanawia mnie czy w juvestore będą sprzedawać też wersję z paskami, bo pusty kwadrat bez numeru i biały pasek bez nazwiska będą wyglądać szpetnie. Bramkarskich może nie pokazali bo tym razem Nike nie przygotował żadnego kompletu specjalnie pod Juve. Zwykle mieliśmy jeden wyróżniający się i resztę masówkę dla wszystkich bramkarzy których ubiera Nike.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Marian.
- Juventino
Jeszcze po zdobyciu Scudetto Vidal udzielał wywiadu po włosku, a dziś się spultał... :lol:
Dziwne, że nie zaprezentowali strojów bramkarskich. Może zostaną te z ubiegłego sezonu? Nie mam nic przeciwko.
Jeśli chodzi o koszulki domowe. Przeszkadza mi wlepka - jak każdemu. Ponadto wkurzający jest fakt, że koszulka ma inny odcień czerni, niż wlepka
:?. Kupię tylko wyjazdówkę.
Dziwne, że nie zaprezentowali strojów bramkarskich. Może zostaną te z ubiegłego sezonu? Nie mam nic przeciwko.
Jeśli chodzi o koszulki domowe. Przeszkadza mi wlepka - jak każdemu. Ponadto wkurzający jest fakt, że koszulka ma inny odcień czerni, niż wlepka
:?. Kupię tylko wyjazdówkę.

- pan Zambrotta
- Juventino
Jeśli to prawda, a wychodzi że tak, to dla mnie to jest wielka publiczna kastracja Angelliego i Juventusu... ośmieszyliśmy się na całego podczas tej sprawy z trzema gwiazdkamimati888 pisze:zerknijcie lekko nad logo klubu - widzicie, że ten biały i czarny w miejscu,w którym normalnie były gwiazdki jest wyraźniejszy? Czyli jednak było prucie :roll:

- montero4
- Juventino
Obydwa komplety lux. Kto jest za?
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Tharp
Na poczatku bylem przekonany ze ten czarny to Pogba :o
Vidal strasznie sie wstydzi wypowiadac po wlosku... SO CUTE.
A Vucinic i Eta-Beta miny maja, jakby srednio im sie podobalo ze cofneli ich z wakacji na to.
Ale do rzeczy, koszulka fajna, podoba mi sie. Ta wlepka mnie nie razi, generalnie nigdy nie mialem z nimi takich problemow jak reszta. Nazwiska i numery na plecach wygladaja niezle, przypominaja stare czasy. A to co w koszulce podoba mi sie najbardziej, i sprawi ze w tym sezonie na 100% zamowie sobie jedna z juvestore, to ten sliczny maly detal, znajdujacy sie nad wlepa Jeepa, pomiedzy znaczkiem "nike" i herbem.
EDIT:
ktos wlasnie zadal Agnelliemu pytanie oo allegrim, zaliczeniu wygrania serie b (?) i 31 scudetti. dafuq?
Vidal strasznie sie wstydzi wypowiadac po wlosku... SO CUTE.
A Vucinic i Eta-Beta miny maja, jakby srednio im sie podobalo ze cofneli ich z wakacji na to.
Ale do rzeczy, koszulka fajna, podoba mi sie. Ta wlepka mnie nie razi, generalnie nigdy nie mialem z nimi takich problemow jak reszta. Nazwiska i numery na plecach wygladaja niezle, przypominaja stare czasy. A to co w koszulce podoba mi sie najbardziej, i sprawi ze w tym sezonie na 100% zamowie sobie jedna z juvestore, to ten sliczny maly detal, znajdujacy sie nad wlepa Jeepa, pomiedzy znaczkiem "nike" i herbem.
EDIT:
ktos wlasnie zadal Agnelliemu pytanie oo allegrim, zaliczeniu wygrania serie b (?) i 31 scudetti. dafuq?
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2012, 13:24 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Może Nike zrobiło z dwiema gwiazdkami...? Także ten, skoro nie trzy to bez sensu byłoby biegać z dwiema i napisem 30.pan Zambrotta pisze:Jeśli to prawda, a wychodzi że tak, to dla mnie to jest wielka publiczna kastracja Angelliego i Juventusu... ośmieszyliśmy się na całego podczas tej sprawy z trzema gwiazdkami
- Deyvid
- Juventino
Ogólnie są ładne, chyba najlepsze jeśli chodzi o ostatnie 4-5 lat.
Tylko ta wlepka Jeep'a jakaś taka mała mi się wydaje :p W ogóle to getry mamy ciemno brązowe czy to wina mojego ekranu że taką kolorystykę widzę?
Tylko ta wlepka Jeep'a jakaś taka mała mi się wydaje :p W ogóle to getry mamy ciemno brązowe czy to wina mojego ekranu że taką kolorystykę widzę?