Stroje na sezon 2012/13
- bendzamin
- Redaktor
Na oficjalnym profilu Juventusu na FB pojawilo sie info, ze prezentacje bedzie mozna ogladac na zywo na Juventus.com, ale podali dziwna godzine - 12:30. Nie wiem, czy nie oznacza to, ze po prostu bedzie wrzucone video z opoznieniem.
A tak poza tematem - jakby sie ktos interesowal, jak wygladaja te koszulki BVB z niesymetrycznymi gwiazdkami to: domowa, wyjazdowa, CL.
A tak poza tematem - jakby sie ktos interesowal, jak wygladaja te koszulki BVB z niesymetrycznymi gwiazdkami to: domowa, wyjazdowa, CL.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Niefajnie to wygląda. Szczególnie na domowej te gwiazdki rzucają się w oczy.
Cieszy nasz komplet domowy, już mniejsza z tą wlepą Jeepa. Tak ładnych strojów nie mieliśmy chyba od czasów Serie B.
- pumex
- Juventino
Tak, z Juvestore.comdawid91 pisze:Ale to już oficjalne zdjęcia?
3 gwiazdki, podobnie jak w wyjazdówkach, będą dostępne tylko dla kibiców.dawid91 pisze:Widzę 3 gwiazdki, choć mogło to wyglądać lepiej
Fakt, wlepka trochę oszpeca, ale i tak to zdecydowanie najlepsze stroje od sezonu 2006/2007Lypsky pisze:Taaa, szczególnie pięknie wkomponowane jest logo sponsora [']
Nic nie leci, więc nie mogłem się powstrzymaćOuh_yeah pisze:Cholera, Pumi. Ja tu już zaglądam na live stream a Ty takiego spoilera sadzisz
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2012, 12:31 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Alfa i Omega
- Juventino
Sterczy ta wlepa. No nic, kupię. Fajne plecy.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
WTF? Co To ma kurde być za zrypana wklejka?????????
Mam nadzieję, że ktoś sobie jaja robi na SJ. Ta wlepa powinna przynajmniej być równo z pasami...
Edyta:
Wiecie co? to chyba fejk!
Tzn. rzeczywiście gdzieś głęboko na podstronach juvestore, ale to przecież wklejony JEEP w paincie jest... Wlepka będzie dokładniejsza.
Mam nadzieję, że ktoś sobie jaja robi na SJ. Ta wlepa powinna przynajmniej być równo z pasami...
Edyta:
Wiecie co? to chyba fejk!
Tzn. rzeczywiście gdzieś głęboko na podstronach juvestore, ale to przecież wklejony JEEP w paincie jest... Wlepka będzie dokładniejsza.
Boże.... Ja nie wiem kto za to odpowiada, ale przecież ta wlepka Jeep wygląda tragicznie. Przecież bez problemu można to tak wkomponować, żeby nie j***o po oczach, a nie taki syf robić. Jeszcze nierówno z pasami :rotfl:
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- pumex
- Juventino
Nie sądzę przyjacieluyanquez pisze:Wiecie co? to chyba fejk!
Ogólnie widzę, że ludzie patrzą na nowe koszulki przez pryzmat wlepki, która i tak wygląda o niebo lepiej, niż tak betclic'a. Według mnie naprawdę koszulki są bardzo ładne, klasyczne, plecy są ekstra. W XXI wieku pamiętam może ze dwa, trzy komplety, które były lepsze, ale to tylko moja prywatna opinia
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2012, 12:40 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Uooo ja ....pumex pisze:Nie sądzę przyjacieluyanquez pisze:Wiecie co? to chyba fejk!
Tzn. rzeczywiście gdzieś głęboko na podstronach juvestore, ale to przecież wklejony JEEP w paincie jest... Wlepka będzie dokładniejsza.![]()
No kurde szkoda tej wlepy... Ale poza tym super - szczególnie tył.
Edyta:
Kurde wulgaryzm był przez20sekund i i tak zdążyli
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2012, 12:41 przez yanquez, łącznie zmieniany 2 razy.