Stroje na sezon 2012/13
- pumex
- Juventino
W końcu!
Tak więc najpewniej sprawdzi się moje źródło z VS, które już przed prezentacją wyjazdówek podało wzór "home" i "away", o czym pisałem tutaj
Mnie najbardziej ciekawy tył koszulki, a dokładniej to, czy będzie numer na jednolitym tle, tak jak zapowiadano. Według mnie dużo lepiej by to wyglądało niż numer i nazwisko na pasach.
Tak więc najpewniej sprawdzi się moje źródło z VS, które już przed prezentacją wyjazdówek podało wzór "home" i "away", o czym pisałem tutaj

Mnie najbardziej ciekawy tył koszulki, a dokładniej to, czy będzie numer na jednolitym tle, tak jak zapowiadano. Według mnie dużo lepiej by to wyglądało niż numer i nazwisko na pasach.

- Alfa i Omega
- Juventino
Mieliśmy czarne plecy zawsze w pucharach, genialnie to wyglądało. Fajnie by było mieć to w lidze.
Tak czy inaczej, wyjazdówkę bankowo kupuję. Domówkę może też. Nieczęsto się zdarza ostatnimi laty, żeby pierwsza koszulka Juve była bez jakichś pożal się Boże udziwnień.
Tak czy inaczej, wyjazdówkę bankowo kupuję. Domówkę może też. Nieczęsto się zdarza ostatnimi laty, żeby pierwsza koszulka Juve była bez jakichś pożal się Boże udziwnień.
- mambooocha
- Juventino
eee tą to już widziałem ale dziękimikus825 pisze:Nie jest to jakieś oficjalne źródło, ale w miarę sprawdzone. Na forum pojawiło się już to zdjęcie nie jednokrotniemambooocha pisze:może ktoś tą fotkę z fb wrzucić pod jakimś innym linkiem, bo akurat fejsa ma m w robocie zablokowanego a chętnie bym to zobaczył, skoro jest to w miarę oficjalne źródłomikus825 pisze:Już jutro oficjalna prezentacja strojów na sezon 2012/13 od godziny 11;45!
(takie są przecieki jak narazie).
Chociaż jak podaje JP obóz zaczyna się za 5 dni, a ostatnio tam odbyła się prezentacja strojów.
A tutaj link do (nawet sprawdzonego źródła) oraz zdjęcie strojów, które jutro mają być zaprezentowane.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 5511_n.jpg
A tutaj oryginalna treść tego posta:Domani, alle ore 11:45, la presentazione ufficiale delle maglie da gara della Juventus STAGIONE 2012/2013 ! Gli streaming per seguirla, ve li daremo in seguito, continuate a seguirci !

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 7862_n.jpg
A te widzieliscie?;>
Kolejna wersja przed Jutrem. Ta jest TROSZKE przesadzona;p
Upd: Ktoś to wrzucił, nawet z aukcja do alllegro, aczkolwiek w zeszłym roku na allegro pojawiły się koszulki Juve 'ala' fortepian.
A te widzieliscie?;>
Kolejna wersja przed Jutrem. Ta jest TROSZKE przesadzona;p
Upd: Ktoś to wrzucił, nawet z aukcja do alllegro, aczkolwiek w zeszłym roku na allegro pojawiły się koszulki Juve 'ala' fortepian.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Kuben
- Juventino
Być może wyprzedzę pytania innych. Ktoś ma namiary na transmisję jutrzejszej prezentacji strojów w internecie? Zapewne Juventus Channel będzie to nagrywał, fajnie gdyby udało się namierzyć jakieś źródła 
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- FlooZwT
- Juventino
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 5511_n.jpg
Kurde mogliby chociaż zrobić ten biały kolor tła Jeppa taki sam jak bianko na koszulkach Bianconerich... nierozumie

Kurde mogliby chociaż zrobić ten biały kolor tła Jeppa taki sam jak bianko na koszulkach Bianconerich... nierozumie

FORZA GRANDE JUVENTUS!!!!!!
- vieira4
- Juventino
Przecież to photoshop.FlooZwT pisze:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 5511_n.jpg
Kurde mogliby chociaż zrobić ten biały kolor tła Jeppa taki sam jak bianko na koszulkach Bianconerich... nierozumie![]()
- Wojtek
- Juventino
Ładne są, ale jeśli na domówce będzie "wlepka" Jeepa - to się mocno rozczaruję.mnowo pisze:Jeśli okaże się, że komplet na nowy sezon będzie wyglądał TAK - a stawiam, że tak się okaże... to nie będę płakałJest i tak ładniej niż w minionym sezonie.
- mnowo
- Qualità Juventino
Hmm... Szczerze powiedziawszy, nie nastawiałbym się na inne rozwiązanie. Nie wiem dokładnie, jakimi prawami rządzi się logo Jeepa i jakie są wymagania szefostwa marki wobec lokowania logo na koszulkach, wiedząc jednak, że "marketingowcy" potrafią być paskudnie upierdliwi w temacie logo, zakładam, że może to być jedno z wymagań w umowie...Wojtek pisze:Ładne są, ale jeśli na domówce będzie "wlepka" Jeepa - to się mocno rozczaruję.mnowo pisze:Jeśli okaże się, że komplet na nowy sezon będzie wyglądał TAK - a stawiam, że tak się okaże... to nie będę płakałJest i tak ładniej niż w minionym sezonie.
ACZKOLWIEK moim prywatnym zdaniem również lepiej byłoby wkomponować je - nawet jeśli na białym tle - jako część grafiki na koszulce, a nie wlepkę.
Zastanawiam się, czy wlepka nie jest przypadkiem rezultatem pójścia na łatwiznę w przypadku potencjalnych dwóch sponsorów - wtedy koszulki same w sobie produkuje się masowo, a logo się wlepia i wio.
- Vimes
- Juventino
Tylko, że w tym sezonie to wyjaśnienie odpada, bo Jeep będzie na koszulkach domowych i wyjazdowych. Chyba, że Nike zaczyna produkcję z takim wyprzedzeniem, że umowa sponsorska z Jeepem nie była jeszcze wtedy podpisana. Bardziej mnie przekonuje wyjaśnienie, że wlepka lepiej rzuca się w oczy.mnowo pisze:Zastanawiam się, czy wlepka nie jest przypadkiem rezultatem pójścia na łatwiznę w przypadku potencjalnych dwóch sponsorów - wtedy koszulki same w sobie produkuje się masowo, a logo się wlepia i wio.
- pumex
- Juventino
Jakiś czas temu dochodziły do nas informacje, że koszulki dla Juve są dawno wyprodukowane i z tego powodu był problem z gwiazdkami oraz tarczą. Podobnie przecież było ze strojami Borussii. Być może faktycznie ma to związek z łatwością umieszczenia dwóch różnych sponsorów na innych koszulkach