Jak sobie wyobrażasz swój pierwszy stosunek seksualny

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 20:50

juveluck pisze:
UlTrAs pisze:A po cholere ją kochać ???? Musi być łatwa ładna itp. Dopiero potem można znaleźć jakąś pożądniejszą :D
Heh, mowisz tak bo sie nie zakochales. Jestem przekonany ze jak poznasz ta pozadna bedziesz sie smial z tych slow. Chyba ze nie poznasz :P . Jeszce 3 miesiace temu mialem podobne podejscie, ale wszytsko sie zmienilo :D Teraz zaluje wiekszosc rzeczy(moze wszytskich :?: ) jakie wyprawialem wczesniej. Czasami warto czekac, a nie zabawiac sie z pierwsza lepsza. Kurde ale ja bzdury wypisuje :D Ale coz ludzie sie zmieniaja :D
PS: Brakowalo wam mnie :D 8) Dawno nic nie pisalem, ale nie martwwcie sie niedlugo swieta juveluck powroci :D :D
Nawet niewiesz jak! Extra szefie, że wracasz :wink:

I proszę jaki piękny post na wejście :) Tak juveluck tak :) mogę potwierdzić jego słowa , aż miło słyszeć hehe.

Łukasz juventhino o takkkk :D No to chyba będziesz,,bananowym rekordzistą'' 8)

Obrazek
Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 22:23

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Tak juveluck tak... :)

Łukasz juventhino o takkkk :D
Hehe smiesznie to brzmi :lol:

-=]LaJnEr[=-

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 22:39

Mam przewalone.w pierwszy dzien chyba mie zbanuja.chyba sie medi nie obrazisz ja tylko zartowalem.nie chcialem cie obrazic.

Forza Juve.
Znacie łukasz.juventihno?to ja w nowej odslonie
"Banowany rekordzista"-dobre
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 01:44

-=]LaJnEr[=- pisze:Ja bym chciał to zrobić z medi na srodku stadionu dell alpi.Przy pełnej publicznosci.
-=]LaJnEr[=- pisze:ciekawe czy ma wielkie piersi medi???? .Chcialbym je zobaczyc i to na dole tez ale medi mi chyba nie pozwoli.Ciekawe czy ma chlopaka.
Najpierw proponuje otrzec mleko z dzioba, to raz.
Nastepnie ostro zabrac sie do poszukiwania wlasnych szarych komorek, to dwa....no chyba, ze ich nigdy nie miales, co jest bardziej prawdopodobne.
A obrazac to sie nigdy nie obrazam, moze mnie najwyzej ktos solidnie wkurzyc, co Tobie sie skutecznie udaje, wiec skoncz pisac bzdury i zacznij myslec jak czlowiek bo w przeciwnym razie o istnieniu tej stronki mozesz zapomniec.... to trzy.

Ps. Ja Twoich postow nie skasuje, a Ty tymczasem pomodl sie zeby ich nie znalazl Martin.

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 08:04

Mój pierwszsy raz powinien być ze starą damą na Delle Alpi najlepiej mecz Juventus-Milan tylko żeby to Juve przeleciało Milan z 3 razy :D :D :D :D

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 14:31

[quote="Medi] Ps. Ja Twoich postow nie skasuje, a Ty tymczasem pomodl sie zeby ich nie znalazl Martin. [/quote]

Wydaje mi się, że Martin znalazł :D , bo Lajner dostał banana :D . I bardzo dobrze, bo zachował sie jak najwiekszy C.H.A.M !!! Uważam, że to tylko banan mógł wyprostować

...Maksiu...

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 15:16

Mam pytanie wie moze ktos z Was ile Medi ma lat??

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 15:20

Nie moge ci powiedziec. To jest nasza federacyjna tajemnica :wink: Tak na serio jak poszukasz po forum to jest temat gdzie medi podaje wiek 8) I tak już powiedziałem za dużo, nie jestem tu bezpieczny, wszedzie maja podsłuch.....

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 15:34

kornknot pisze:Nie moge ci powiedziec. To jest nasza federacyjna tajemnica :wink: Tak na serio jak poszukasz po forum to jest temat gdzie medi podaje wiek 8) I tak już powiedziałem za dużo, nie jestem tu bezpieczny, wszedzie maja podsłuch.....
No wiec postanowilem poszukac i..... znalazlem w pierwszym temacie jaki sprawdzilem 8) , ale nie powiem jaki to temat :twisted:

srali muszki będzie wiosna
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 15:38

fajny ;) Oby był za 5-6 lat [ mam 15 lat teraz!].

Obrazek
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 16:33

UlTrAs napisał:
A po cholere ją kochać ???? Musi być łatwa ładna itp. Dopiero potem można znaleźć jakąś pożądniejszą

Trochę mnie dziwisz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: , No nic kiedyś też tak mówiłem, a teraz się zakochałem, i moje serce bije dla jednej KLAUDI :D :D :D :D , niestety ona jeszcze nie wie o tym co do niej czuję, ale muszę się postarać...

Ten pierwszy raz to ja bym chciał sprobować właśnie z nią, tak gdzieś za 5 lat :D :D :D :D :D :D :D

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 18:13

rdk pisze:
UlTrAs napisał:
A po cholere ją kochać ???? Musi być łatwa ładna itp. Dopiero potem można znaleźć jakąś pożądniejszą

Trochę mnie dziwisz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: , No nic kiedyś też tak mówiłem, a teraz się zakochałem, i moje serce bije dla jednej KLAUDI :D :D :D :D , niestety ona jeszcze nie wie o tym co do niej czuję, ale muszę się postarać...

Ten pierwszy raz to ja bym chciał sprobować właśnie z nią, tak gdzieś za 5 lat :D :D :D :D :D :D :D
To niech się dowie! Ja nie jestem jakimś weteranem jesli chodzi o sprawy sercowe, ale jak naprawdę coś do niej czujęś powineneś to jak najszybciej okazać. Lepiej zrobić to szybko, oczywiście bez pośpiechu nic na siłę. Ale czasem może być zapóźno. Wywnioskowałem, że Twoim głównym powodem jest starch, rozumiem Cię ale w takic hsprawach się to liczy, musisz sie przełamać. Do dzieała, życzę powodzenia :wink:

Obrazek
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 19:14

Dionizos pisze:
Maggie Del Piero pisze:ja tam mam 18 lat i jakoś żyję jeszcze bez swego "pierwszego razu" nie mam ochoty przyspieszać tego zdażenia żeby potem nie żałować po pierwsze z pewnością będzie to mój mąż bo nie ma co eksperymentować z kim popadnie............
Pozatym z moimi wymaganiami będzie to chyba za 300 lat :D :D :D
Nie boj nic! Juz zbieram na operacje...nosa 8) Wtedy bede wygladal idealnie.. :D
Kurde az mi lepiej :D to może nie będę musiała iśc do klasztoru :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 12:47

Maggie Del Piero pisze: Kurde az mi lepiej :D to może nie będę musiała iśc do klasztoru :D

Kurde co wy (dziewczyny) ostatnio z tym klasztorem.. Chyba nigdy nie zrozumiem dziewczyn :P :P

ODPOWIEDZ