Jak sobie wyobrażasz swój pierwszy stosunek seksualny
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nawet niewiesz jak! Extra szefie, że wracaszjuveluck pisze:Heh, mowisz tak bo sie nie zakochales. Jestem przekonany ze jak poznasz ta pozadna bedziesz sie smial z tych slow. Chyba ze nie poznaszUlTrAs pisze:A po cholere ją kochać ???? Musi być łatwa ładna itp. Dopiero potem można znaleźć jakąś pożądniejszą![]()
. Jeszce 3 miesiace temu mialem podobne podejscie, ale wszytsko sie zmienilo
Teraz zaluje wiekszosc rzeczy(moze wszytskich
) jakie wyprawialem wczesniej. Czasami warto czekac, a nie zabawiac sie z pierwsza lepsza. Kurde ale ja bzdury wypisuje
Ale coz ludzie sie zmieniaja
![]()
PS: Brakowalo wam mnie8) Dawno nic nie pisalem, ale nie martwwcie sie niedlugo swieta juveluck powroci
![]()
I proszę jaki piękny post na wejście

Łukasz juventhino o takkkk

- Shadow_Alex
- Juventino
Hehe smiesznie to brzmi :lol:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Tak juveluck tak...
Łukasz juventhino o takkkk![]()
- -=]LaJnEr[=-
- Juventino
Mam przewalone.w pierwszy dzien chyba mie zbanuja.chyba sie medi nie obrazisz ja tylko zartowalem.nie chcialem cie obrazic.
Forza Juve.
Znacie łukasz.juventihno?to ja w nowej odslonie
"Banowany rekordzista"-dobre
Znacie łukasz.juventihno?to ja w nowej odslonie
"Banowany rekordzista"-dobre
- Medi
- Qualità Juventino
-=]LaJnEr[=- pisze:Ja bym chciał to zrobić z medi na srodku stadionu dell alpi.Przy pełnej publicznosci.
Najpierw proponuje otrzec mleko z dzioba, to raz.-=]LaJnEr[=- pisze:ciekawe czy ma wielkie piersi medi???? .Chcialbym je zobaczyc i to na dole tez ale medi mi chyba nie pozwoli.Ciekawe czy ma chlopaka.
Nastepnie ostro zabrac sie do poszukiwania wlasnych szarych komorek, to dwa....no chyba, ze ich nigdy nie miales, co jest bardziej prawdopodobne.
A obrazac to sie nigdy nie obrazam, moze mnie najwyzej ktos solidnie wkurzyc, co Tobie sie skutecznie udaje, wiec skoncz pisac bzdury i zacznij myslec jak czlowiek bo w przeciwnym razie o istnieniu tej stronki mozesz zapomniec.... to trzy.
Ps. Ja Twoich postow nie skasuje, a Ty tymczasem pomodl sie zeby ich nie znalazl Martin.
- Ulisses
- Qualità Juventino
[quote="Medi] Ps. Ja Twoich postow nie skasuje, a Ty tymczasem pomodl sie zeby ich nie znalazl Martin. [/quote]
Wydaje mi się, że Martin znalazł
, bo Lajner dostał banana
. I bardzo dobrze, bo zachował sie jak najwiekszy C.H.A.M !!! Uważam, że to tylko banan mógł wyprostować
Wydaje mi się, że Martin znalazł

- ...Maksiu...
- Juventino
Mam pytanie wie moze ktos z Was ile Medi ma lat??
- kornknot
- Qualità Juventino
Nie moge ci powiedziec. To jest nasza federacyjna tajemnica
Tak na serio jak poszukasz po forum to jest temat gdzie medi podaje wiek 8) I tak już powiedziałem za dużo, nie jestem tu bezpieczny, wszedzie maja podsłuch.....
- RadeKas
- Juventino
No wiec postanowilem poszukac i..... znalazlem w pierwszym temacie jaki sprawdzilem 8) , ale nie powiem jaki to temat :twisted:kornknot pisze:Nie moge ci powiedziec. To jest nasza federacyjna tajemnicaTak na serio jak poszukasz po forum to jest temat gdzie medi podaje wiek 8) I tak już powiedziałem za dużo, nie jestem tu bezpieczny, wszedzie maja podsłuch.....
srali muszki będzie wiosna
- Juverulez!
- Juventino
- rdk
- Juventino
UlTrAs napisał:
A po cholere ją kochać ???? Musi być łatwa ładna itp. Dopiero potem można znaleźć jakąś pożądniejszą
Trochę mnie dziwisz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: , No nic kiedyś też tak mówiłem, a teraz się zakochałem, i moje serce bije dla jednej KLAUDI

Ten pierwszy raz to ja bym chciał sprobować właśnie z nią, tak gdzieś za 5 lat

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To niech się dowie! Ja nie jestem jakimś weteranem jesli chodzi o sprawy sercowe, ale jak naprawdę coś do niej czujęś powineneś to jak najszybciej okazać. Lepiej zrobić to szybko, oczywiście bez pośpiechu nic na siłę. Ale czasem może być zapóźno. Wywnioskowałem, że Twoim głównym powodem jest starch, rozumiem Cię ale w takic hsprawach się to liczy, musisz sie przełamać. Do dzieała, życzę powodzeniardk pisze:UlTrAs napisał:
A po cholere ją kochać ???? Musi być łatwa ładna itp. Dopiero potem można znaleźć jakąś pożądniejszą
Trochę mnie dziwisz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: , No nic kiedyś też tak mówiłem, a teraz się zakochałem, i moje serce bije dla jednej KLAUDI![]()
![]()
![]()
, niestety ona jeszcze nie wie o tym co do niej czuję, ale muszę się postarać...
Ten pierwszy raz to ja bym chciał sprobować właśnie z nią, tak gdzieś za 5 lat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Kurde az mi lepiejDionizos pisze:Nie boj nic! Juz zbieram na operacje...nosa 8) Wtedy bede wygladal idealnie..Maggie Del Piero pisze:ja tam mam 18 lat i jakoś żyję jeszcze bez swego "pierwszego razu" nie mam ochoty przyspieszać tego zdażenia żeby potem nie żałować po pierwsze z pewnością będzie to mój mąż bo nie ma co eksperymentować z kim popadnie............
Pozatym z moimi wymaganiami będzie to chyba za 300 lat![]()
![]()

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Shadow_Alex
- Juventino
Maggie Del Piero pisze: Kurde az mi lepiejto może nie będę musiała iśc do klasztoru
Kurde co wy (dziewczyny) ostatnio z tym klasztorem.. Chyba nigdy nie zrozumiem dziewczyn