Mercato (2012-2014)
- deszczowy
- Juventino
Z rzeczy milszych: ponoć wypożyczamy Elię do Werderu. Jeśli będą chcieli go wykupić, będą musieli nam zapłacić siedem baniek.
- pan Zambrotta
- Juventino
ile ludzie wyliczali za Mottę i EE ? :lol: 8-10 mln euro ? :lol:
- Machnes
- Juventino
A jeśli się sprawdzi to i tak zapłacą nam max 5. (Melo, Tiago)deszczowy pisze:Z rzeczy milszych: ponoć wypożyczamy Elię do Werderu. Jeśli będą chcieli go wykupić, będą musieli nam zapłacić siedem baniek.
- Vimes
- Juventino
Ostatnia plotka o Sahinie jaką pamiętam głosiła, że odejdzie do Tottenhamu za Modricia: http://transfery.przegladsportowy.pl/Pi ... 1,972.html.Zawidowianin pisze:Za taką kasę to można byłoby przy dobrym wietrze kupic Sahina w tym okienku, który jest 4 lata starszy od Verrattiego a nakrywa go czapką jeżeli chodzi o umiejętności. Nie ma o czym mówic nawet.
- mateusz6
- Juventino
Może i jestem naiwny, ale myślę, że przypadek Elii różni się od Tiago i Melo, ponieważ Holender jest młodszy, ma niższą pensję i Bundesliga to nie liga turecka. Jesli Eljero będzie grał tak jak w pierwszym sezonie w HSV to nie będzie problemu z opchnięciem go za te 7 mln.Machnes pisze:A jeśli się sprawdzi to i tak zapłacą nam max 5. (Melo, Tiago)deszczowy pisze:Z rzeczy milszych: ponoć wypożyczamy Elię do Werderu. Jeśli będą chcieli go wykupić, będą musieli nam zapłacić siedem baniek.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zgadzam sie, ze powinnismy dac mu szanse, a te 5melonow zamiast na Murzyna przeznaczyc do calosci kwoty na Destro (o ile jest jeszcze na niego szansa). Btw. Immobile to nie wychowanek Juventusu.Del pisze:Dajcie szanse Immobile!! To że ma takie nazwisko, nie znaczy że nie umie biegać! Strzelił 27 goli w Serie B, to więcej od Alexa parę lat temu. To wg mnie byłby strzał w 10-tke. Człowiek młody, z ambicjami, Juventinio od urodzenia. I to bez większych wydatków... Nie rozumiem, dlaczego nie chcą dać mu szansy tylko szukają durnych noname'ów...
Pirlo rozegra 50 spotkan w pelnym wymiarze? Smiala teza.francois pisze:Sam byłem zwolennikiem tego transferu, ale teraz nie byłoby po prostu dla niego miejsca w drużynie.Jacky pisze:Otoz to! Wypozyczyc go chociaz czy cos, nooooo...Zawidowianin pisze:Sahin
SzkodaVimes pisze:Ostatnia plotka o Sahinie jaką pamiętam głosiła, że odejdzie do Tottenhamu za Modricia: http://transfery.przegladsportowy.pl/Pi ... 1,972.html.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- francois
- Juventino
A Asamoah, Isla, Padoin, Pogba, Marrone i Bouy żadnego.Jacky pisze:Pirlo rozegra 50 spotkan w pelnym wymiarze? Smiala teza.francois pisze:Sam byłem zwolennikiem tego transferu, ale teraz nie byłoby po prostu dla niego miejsca w drużynie.Jacky pisze:Otoz to! Wypozyczyc go chociaz czy cos, nooooo...
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Dybala 4ever
- Juventino
Mozna Sama nazwa gazety mówi wszystko, czyli szmatławiec. Jak będzie to rozpowszechnione na portalach transferowych oraz w telewizji tudzież Sky wtedy będziemy mogli się z leksza napalać, a teraz to może być kaczka dziennikarska. Poza tym RvP powiedział, że poczeka kilka dni na właściciela klubu, żeby z nim ugadać sprawę w sprawie ewentualnego transferu. Zawsze też może Arsenal zagrać na nosie i zatrzymać jeszcze Holendra na rok i stracić go latem 2013r. zupełnie za darmo.
- Łoles
- Juventino
Wszystko zależy od kwoty odstępnego i wysokości jego kontraktu jak miałby u nas wynegocjować.
Nie chciałbym sytuacji kiedy przychodzi RVP i dostaje nagle 8mln/sezon a na dodatek kosztuje ~30-35 mln.
Wydaje mi się zresztą że nie ma na niego szans bo nasz zarząd nie przepada za wysokimi kontraktami - co mnie osobiście cieszy.
Nie chciałbym sytuacji kiedy przychodzi RVP i dostaje nagle 8mln/sezon a na dodatek kosztuje ~30-35 mln.
Wydaje mi się zresztą że nie ma na niego szans bo nasz zarząd nie przepada za wysokimi kontraktami - co mnie osobiście cieszy.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Dybala 4ever
- Juventino
Wiem, że może off top, ale odnośnie Borriello
.

Dobrze, że go nie wykupiliśmy. Opiernicza się treningach, coś się rozleniwił ten gośćO 9:55 na problemy napotkał Simplicio, przerywając bieganie. O 10:00 rozpoczęła się krótka przerwa na uzupełnienie płynów. O 10:10 gracze wrócili do biegania. Następnie zespół przeszedł do ćwiczeń atletycznych. Totti, Juan, Simplicio i Verre pracowali oddzielnie na boisku. Od 10:35 bramkarze trenowali z piłką pod okiem Nanniego. W międzyczasie Totti przechodząc obok stanowiska Radio Radio, przywitał się z Roberto Pruzzo. O 10:45 gracze nadal biegali. Osvaldo, Nico Lopez i Lamela wydawali się być w świetnej formie, czego nie można było powiedzieć o Juanie, Simplicio i Okace. O 10:55 po ćwiczeniach rozciągających sesja treningowa dobiegała końca. Giallorossi zrobili w sumie 7,2 kilometra. Na boisku zostali jedynie bramkarze. Na 16:30 zaplanowano kolejną sesję treningową.
TOP SESJI:
Nico Lopez, Lamela, Perrotta, Taddei
FLOP SESJI:
Simplicio, Juan, Okaka, Borriello
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie da się kupić zawodnika, którego potrzebujemy do ataku, nie da się kupić tej gwiazdy, której wszyscy byśmy sobie życzyli, bez wydania sporej gotówki na niego czy to pod postacią kwoty transferu czy kontraktu dla niego, NIE DA SIĘ. Fajnie się oszczędza, ale jak mamy być konkurencyjni to TRZEBA ZARYZYKOWAĆ, TRZEBA ZAINWESTOWAĆ.Łoles pisze:Wydaje mi się zresztą że nie ma na niego szans bo nasz zarząd nie przepada za wysokimi kontraktami - co mnie osobiście cieszy.
- Łoles
- Juventino
Jasne tutaj zgoda ale...szczypek pisze:Nie da się kupić zawodnika, którego potrzebujemy do ataku, nie da się kupić tej gwiazdy, której wszyscy byśmy sobie życzyli, bez wydania sporej gotówki na niego czy to pod postacią kwoty transferu czy kontraktu dla niego, NIE DA SIĘ. Fajnie się oszczędza, ale jak mamy być konkurencyjni to TRZEBA ZARYZYKOWAĆ, TRZEBA ZAINWESTOWAĆ.Łoles pisze:Wydaje mi się zresztą że nie ma na niego szans bo nasz zarząd nie przepada za wysokimi kontraktami - co mnie osobiście cieszy.
...jak na moje oko to inwestować winno się tylko w przypadku kwoty odstępnego a nie wysokości kontraktu a kupowanie gościa za 40mln i oferowanie mu kontraktu na poziomie 7-8 mln wygląda dużo gorzej niż oferta 50mln i kontrakt 5mln przynajmniej moim zdaniem.
Wiem że nie da się nic osiągnąć nie inwestując ale z dnia na dzień RVP wydaje mi się gorszą inwestycją.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- pumex
- Juventino
Milszych? Jest tu ironia której nie wyczułem? Znowu nie zarobimy nic na piłkarzu. Jak się nie sprawdzi to odeślą go do nas. Jeśli mu się powiedzie, Werder widząc co się dzieje z Melo, zacznie kombinować na lewo i prawo, byleby go mieć za półdarmo. Masakra jakaś ilu to już piłkarzy oddaliśmy praktycznie za paczkę draży :xdeszczowy pisze:Z rzeczy milszych: ponoć wypożyczamy Elię do Werderu. Jeśli będą chcieli go wykupić, będą musieli nam zapłacić siedem baniek.
szczypek pisze:Nie da się kupić zawodnika, którego potrzebujemy do ataku, nie da się kupić tej gwiazdy, której wszyscy byśmy sobie życzyli, bez wydania sporej gotówki na niego czy to pod postacią kwoty transferu czy kontraktu dla niego, NIE DA SIĘ

...ale nie w 30-latka, takiej jest moje zdanieszczypek pisze:Fajnie się oszczędza, ale jak mamy być konkurencyjni to TRZEBA ZARYZYKOWAĆ, TRZEBA ZAINWESTOWAĆ.

- Dybala 4ever
- Juventino
pumex Mam nadzieję, że jak Elia się sprawdzi to będzie git. Werder wykupił z Genoi Sokratisa za 4,5 mln, które było z góry ustalone. Mam nadzieję, że Holendra w wypadku sprawdzenia się bez beczenia kupią za z góry ustaloną wcześniej kwotę.