Wszystko o Interze
- annihilator1988
- Juventino
I kto będzie strzelał gole dla interu, albo bronił dostępu do bramki ? Handanović? To byłby dobry transfer, gdyby nie fakt, że zespół MM potrzebuje 9 nowych graczy, przy czym bramkarz, to najmniejsza z potrzeb. Wyłamujecie drzwi, które są już otwarte.MarcineR pisze:Pozzo potwierdził transfer Handanovicia do Interu. Akurat w tym wypadku wymiana pokoleniowa wyszła Interowi bardzo dobrze. Ciekawi mnie teraz co się stanie z Cesarem. Myślę, że akurat na niego kupców znajdziemy i nie ma sensu rozwiązywać z nim kontraktu.
Edit
jackop-Ty się tak nie ciesz, bo ponoć inter żyje w b. dobrej komitywie z Napoli.
MarcineR- Wymiana pokoleniowa, rozumiem
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2012, 17:33 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 3 razy.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Podobno Pazzini może wrócić na stare śmieci. Cesar do ACM, bo mu w Mediolanie dobrze.
Kasa z Maicona, Cesara i Sneijdera miałaby zostać wydana na... uwaga, uwaga - Cavaniego :rotfl:
Kasa z Maicona, Cesara i Sneijdera miałaby zostać wydana na... uwaga, uwaga - Cavaniego :rotfl:
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2012, 17:09 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- MarcineR
- Interista
Ale Cesar prawdopodobnie zostanie sprzedany, połowa karty Viviano, którą Inter wciąż posiada również. Więc nawet jeśli nie cała to spora część kasy z transferu się zwróci a Handanović jest 5 lat młodszy od Cesara a taka różnica wieku w zawodowej piłce to bardzo dużo.annihilator1988 pisze:I kto będzie strzelał gole dla interu, albo bronił dostępu do bramki ? Handanović? To byłby dobry transfer, gdyby nie fakt, że zespół MM potrzebuje 9 nowych graczy, przy czym bramkarz, to najmniejsza z potrzeb. Wyłamujecie drzwi, które są już otwarte.MarcineR pisze:Pozzo potwierdził transfer Handanovicia do Interu. Akurat w tym wypadku wymiana pokoleniowa wyszła Interowi bardzo dobrze. Ciekawi mnie teraz co się stanie z Cesarem. Myślę, że akurat na niego kupców znajdziemy i nie ma sensu rozwiązywać z nim kontraktu.
Co do Cavaniego to najzwyklejsza plotka dziennikarska.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2012, 17:35 przez MarcineR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vimes
- Juventino
Mogą sobie żyć w świetnej komitywie, ale w nadchodzącym sezonie to raczej Napoli będzie prezentować wyższy poziom sportowy i mieć większe szanse na miejsce na podium. Poza tym, wątpię, żeby Cavani chciał zmienić klub nie grający w LM na inny klub nie grający LM. W Interze musieliby mu zaproponować naprawdę ogromną kasę, żeby na to przystał.annihilator1988 pisze:jackop-Ty się tak nie ciesz, bo ponoć inter żyje w b. dobrej komitywie z Napoli. Pierun wie co się
Handanović to dobry ruch, niedrogi i z niższym kontraktem niż Cesar.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Robi się coraz ciekawiej w Interze. Handanovic ma dziś już zostać oficjalnie kupiony a tymczasem Cesar udziela wywiadu, w którym mówi, że on się świetnie czuje w klubie i nie ma takiej możliwości, żeby go opuścił tego lata a trener będzie decydował który bramkarz będzie bronił.
Czyli rezerwowy bramkarz z kontraktem 4,5 miliona za sezon?
Czyli rezerwowy bramkarz z kontraktem 4,5 miliona za sezon?
- Vimes
- Juventino
Cały sens transferu Handanovicia miał polegać chyba na tym, że Słoweniec zarabia mniej od Julio Cesara i w ten sposób Inter obniża budżet płacowy. Jeżeli Cesar zostanie, żeby doić Morattiego to Inter nieźle się urządził
. Jeszcze tylko niech Ferguson podbierze im Sneijdera i będą zespołem środka tabeli.
- Łukasz
- Juventino
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Po dłuższej przerwie wracam do mojego ulubionego tematu.
Takie tam... komentarze o Lucio.

Ciekawe transfery Interu. Budują silną drużynę, chociaż nie będą faworytami do wygrania Ligi Mistrzów w tym roku, to na pewno powalczą w lidze i to ostro. Wreszcie poszli po rozum do głowy i zatrudnili trenera, którego nie zwolnią w październiku, robią też rewolucję kadrową - nowy bramkarz mniam.

Ciekawe transfery Interu. Budują silną drużynę, chociaż nie będą faworytami do wygrania Ligi Mistrzów w tym roku, to na pewno powalczą w lidze i to ostro. Wreszcie poszli po rozum do głowy i zatrudnili trenera, którego nie zwolnią w październiku, robią też rewolucję kadrową - nowy bramkarz mniam.
- Łoles
- Juventino
Komentarze cudneszczypek pisze:Po dłuższej przerwie wracam do mojego ulubionego tematu.

Co do reszty to Ty chyba sobie jaja robisz :shock:
trenejro poleci nie w październiku a w listopadzie a powalczą i owszem ale o ~10miejsce w tabeli
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- pan Zambrotta
- Juventino
Łoles pisze:Co do reszty to Ty chyba sobie jaja robisz :shock:

żeby nie offtopikować, to Moratti w myśl maksymy, że "świetną drużynę buduje się od tyłu", zaczyna się dobierać do dupy kibicom i piłkarzom

tam chyba za gwiazdę będzie robić Obi.
- pumex
- Juventino
Inter się nie pierdzieli. Julio Cesar odmówił odejścia z klubu, to ci wywalili go z Pinzolo. Podobnie postąpili ze Stankoviciem. Grubo.
Jakby Morattiemu udało się wypchnąć Forlana, Stankovicia i Cesara, to rewolucja kadrowa posunęła by się krok dalej, byłoby im łatwiej na mercato.
Jakby Morattiemu udało się wypchnąć Forlana, Stankovicia i Cesara, to rewolucja kadrowa posunęła by się krok dalej, byłoby im łatwiej na mercato.

- francois
- Juventino
:shock:pumex pisze:Inter się nie pierdzieli. Julio Cesar odmówił odejścia z klubu, to ci wywalili go z Pinzolo. Podobnie postąpili ze Stankoviciem. Grubo.
Nie wiem dlaczego mnie to nie cieszy? Jeśli to prawda... Takie rzeczy jednak nie powinny się dziać w profesjonalnym futbolu.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ale jak Amauriemu kazali trenować z Primaverą to było okej?francois pisze:Takie rzeczy jednak nie powinny się dziać w profesjonalnym futbolu.

- Vimes
- Juventino
Chyba trochę przesadziłeś z tym porównaniem, gdzie Amauri, a gdzie Cesar? Nasz Brazylijczyk to była typowa pijawka, a ich przez długi czas był fundamentem drużyny. Poza tym, nikt nie zmuszał Interu do podpisania z Cesarem długiego i kosztownego kontraktu.Ouh_yeah pisze:Ale jak Amauriemu kazali trenować z Primaverą to było okej?Tak powinno się postępować w profesjonalnym futbolu bo Ci piłkarze choć na szacunek zasługują jak każdy to jednak kosztują klub dziesiątki milionów euro rocznie i nie czują żadnego wstydu.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nikt nie przymuszał Juventusu do podpisania długiego i kosztownego kontraktu z AmaurimVimes pisze:nikt nie zmuszał Interu do podpisania z Cesarem długiego i kosztownego kontraktu.
Postaw się w sytuacji działaczy Interu - wyciągają w przystępnej cenie jednego z najlepszych golkiperów ligi a podstarzały gwiazdor twierdzi, że wszystko jest w porządku, on sobie posiedzi na ławeczce za 4,5 miliona euro rocznie (około 9 razem z podatkami) bo mu się w klubie podoba.