Mercato (2012-2014)
- Nevermind
- Juventino
Tak pumeksie. To istny sabotaż w postaci "konia trojańskiego". Po Bonuccim (wychowanek Interu) na którego patrzyliśmy z początku przez pryzmat baboli, nastała era Lucjusza.
Znakomita robota Morattiego! Już on dobrze wiedział, kto przechwyci tykającą bombe i osłabi głównego rywala w walce o tytuł.

Śmierdzący niczym gnój Lucjuszu... witamy na pokładzie
Znakomita robota Morattiego! Już on dobrze wiedział, kto przechwyci tykającą bombe i osłabi głównego rywala w walce o tytuł.

Śmierdzący niczym gnój Lucjuszu... witamy na pokładzie
- pavel88
- Juventino
gdyby Ibra odszedł z Milanu do Realu, a Higuain trafił do nas to chyba bym się popłakał ze szczęściaMonte Cristo pisze:A jesli by Ibra zostanie sprzedany do takiego Realu, to klub z San Siro pewnie by dostal kupe kasy i i tak by zrobil wzmocnienia.

- pumex
- Juventino
Oj Never, Never...Nevermind pisze:Tak pumeksie. To istny sabotaż w postaci "konia trojańskiego". Po Bonuccim (wychowanek Interu) na którego patrzyliśmy z początku przez pryzmat baboli, nastała era Lucjusza.
PS. Ponoć Milan na poważnie włączył się do walki o Verrattiego

- Nevermind
- Juventino
Wiesz co? Teraz po obejrzeniu pierwszego wywiadu jestem sceptycznie anstawiony. Lucjusz jest nieco przestraszony, łże patrząc się w zupełnie inną stronę. Jestem pewien, że ma za zadanie wpuścić kilka baboli.
Proszę zobaczyć:

Ewidentnie widać jak mruży oczy, a po obejrzeniu filmiku, analizie mimiki i głosu możemy rozpoznać wahania tonu i nerwowe tiki.
Analiza eksperta:

Kłamstwo. Łże i śmierdzi jak typowy interista!
Wcześniejszy transfer Isli już przekwalifikował Caceresa na grę w środku obrony. Teraz zyskujemy kolejnego stopera bez płacenia sumy odstępnego i dość niskim kontraktem wynoszącym 2,3 miliona euro. Zakładając, że więszość sezonu rozegramy w systemie 3-5-2 i weźmiemy pod uwagę liczbę rozegranych spotkań na trzech frontach- pięciu defensorów to liczba optymalna. Cisze się niezmiernie, bo zarówno Caceres oraz Lucio nie odstają poziomem od podstawowej trójki. Jestem pewien, że w tej formacji będzie panowała istna rotacja.
Proszę zobaczyć:

Ewidentnie widać jak mruży oczy, a po obejrzeniu filmiku, analizie mimiki i głosu możemy rozpoznać wahania tonu i nerwowe tiki.
Analiza eksperta:
Kłamstwo. Łże i śmierdzi jak typowy interista!
Wcześniejszy transfer Isli już przekwalifikował Caceresa na grę w środku obrony. Teraz zyskujemy kolejnego stopera bez płacenia sumy odstępnego i dość niskim kontraktem wynoszącym 2,3 miliona euro. Zakładając, że więszość sezonu rozegramy w systemie 3-5-2 i weźmiemy pod uwagę liczbę rozegranych spotkań na trzech frontach- pięciu defensorów to liczba optymalna. Cisze się niezmiernie, bo zarówno Caceres oraz Lucio nie odstają poziomem od podstawowej trójki. Jestem pewien, że w tej formacji będzie panowała istna rotacja.
Ponoć zakończyli już mercato. Czyżby... Galliani okazał się kłamczuszkiem i blefował? Nie, nie, nie.pumex pisze:
PS. Ponoć Milan na poważnie włączył się do walki o Verrattiego
- mnowo
- Qualità Juventino
W pełni Cię rozumiem, z drugiej strony jednak nie wierzę, żeby klub pozwolił sobie, żeby ktoś psuł tę atmosferę - wydaje mi się, że szybko postawiliby go do pionu i ustawili jak zegarek, nawet gdyby tym kimś był Balotelli.pumex pisze:Boję się o atmosferę w szatni, trochę o jego motywację, ale oczywiście życzę mu jak najlepiej i ma szczerą nadzieję, że moje obawy okażą się nieuzasadnione
- Castiel
- Juventino
Z tego co pamiętam to kłamce poznać można po spojrzeniu do góry w lewo...ale kto go tam wie. Stało się. Lucio w Juve. Oby nic nie zawalił i nie zarabiał za dużo.Nevermind pisze: Ewidentnie widać jak mruży oczy, a po obejrzeniu filmiku, analizie mimiki i głosu możemy rozpoznać wahania tonu i nerwowe tiki.
- gucio_juve
- Juventino
Może zrobię pewnego rodzaju off top. Czy ktoś tak jak ja, ma pewnego rodzaju fetysz i wchodzi na stronę interu i czyta komentarze na temat Juventus
, szczególnie te, które pogrążają inter np. Isla w Juve, Lucio w Juve :>?? Bo ja tak mam od pewnego czasu... 

- Mate.G
- Juventino
Ja teżgucio_juve pisze:Może zrobię pewnego rodzaju off top. Czy ktoś tak jak ja, ma pewnego rodzaju fetysz i wchodzi na stronę interu i czyta komentarze na temat Juventus, szczególnie te, które pogrążają inter np. Isla w Juve, Lucio w Juve :>?? Bo ja tak mam od pewnego czasu...

Mam nadzieję, że VP przejdzie do City a Dzeko do Juve.
No chyba, że uda się ściągnąć Cavaniego

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Lucio to fighter, który jest istnym wulkanem na boisku. Jestem przekonany, że Conte wykrzesze z niego wszystko to, za co go cenię i szanuję.
W pierwszym wywiadzie faktycznie wypadł blado ale nie dziwię mu się - wygrał wszystko co mógł w Interze i potraktowali go jak szmatę. Gdyby leciał na kasę to by się na rozwiązanie kontraktu nie zgodził i zasysał te swoje 4 bańki przez kolejne dwa sezony.
Jak zacznie się rzucać to Antek mu zrobi suszarkę
O to jestem spokojny.
Zresztą nie mogę się już doczekać pierwszych meczów, brakowało mi Conte na Euro
W pierwszym wywiadzie faktycznie wypadł blado ale nie dziwię mu się - wygrał wszystko co mógł w Interze i potraktowali go jak szmatę. Gdyby leciał na kasę to by się na rozwiązanie kontraktu nie zgodził i zasysał te swoje 4 bańki przez kolejne dwa sezony.
Jak zacznie się rzucać to Antek mu zrobi suszarkę

Zresztą nie mogę się już doczekać pierwszych meczów, brakowało mi Conte na Euro
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
W "mojej" jedenastce Juve nie figuruje Kolar zusamen do kupy z Kalou - wiadomo, jeden z dwoch. Tak czy siak na kazdego z tej trojki warto poswiecic jedno z dwoch miejsc non EU. Btw. figuruje w niej Dzekojackop pisze:Dżeko + Kolarov (o których sam pisałeś) = 2 miejsca Non-EU Jacky jest "gupi" i nie myśliJacky pisze:Na Neymara sie zasadzasz?Arbuzini pisze:Kalou zabiera jedno miejsce non-EU. Nie podoba mi się ta wizja transferu.
No spoko, co nie zmienia faktu, ze miejsc non EU sa dwa.pavel88 pisze:może na Kolarova?Jacky pisze:Na Neymara sie zasadzasz?Arbuzini pisze:Kalou zabiera jedno miejsce non-EU. Nie podoba mi się ta wizja transferu.
Proponuje Twoja kandydaturepavel88 pisze:rzeczywiście ogromna różnica, Manninger w tym sezonie nie powąchał murawy, mógłby za niego być ktokolwiek. Nie da się ukryć, że rezygnacja z niego to ogromna stata...Jakis Arcari za Manningera... No comment :doh:

Ja tez sie nie znam, ale zdaje sie, ze jemu juz w ubieglym sezonie mial sie konczyc kontrakt, a na wlasne zyczenie pozostal z nami. Moze mu sluzy juventusowska stolowkaSilverR pisze:Ja się może nie znam, ale wydaje mi się, że taki fachowiec jak Manninger chciałby jeszcze w swojej karierze trochę pograć, a nie tylko pochodzić na treningi.

Co do Lucio, to... ponoc Brazole po trzydziestce przestaja grac. Zobaczymy co z niego bedzie.
Wiem, ze teraz troche pofantazjuje, ale taki wariant bylby bezdennie glupi majac pod reka rowniez darmowego Zieglera na ta lewa strone.rufi8 pisze:Żeby się tylko nie okazało, że Brazol wskoczy do podstawy, a Kielon zostanie przesunięty na lewą stronę. Taki wariant trochę oszczędnościowy, parę baniek zostanie w klubowej sakwie.
Kurcze, za chwile pewniakami do podstawy bedzie para: Bonuc-Lucio.Dzięcioł o Lucio pisze:Nie skreślałbym go z pierwszej 11. Chiellini ostatnio gra różnie, a i Barzagli na Euro grał słabiej niż w Juve.
Mmmm, Thuram <3francois pisze:Ponoć Sakho chce odejść z PSG.
Ktos tam podal fajne rozwiazanie tego problemu: 30mln.+Krasic=Dzeko+Kolarov. Tylko po co szejkom Krasic?pumex pisze:Nawet, jak uciułamy gruby pieniądz i będziemy skłonni go wydać w całości na snajpera, to grono kandydatów jest zawężone prawie do granic możliwości. Higuain odleciał w siną dal już dawno, Cavani właśnie startuje, van Persie to nieopłacalny mit szklanych domów. Gdzieś tam jeszcze, hen, hen daleko jest kandydatura Suareza, przy której co noc zasypia yanquezDzeko, to, przynajmniej teoretycznie, najsensowniejsza kandydatura, która pewnie i tak koniec końców zniknie z radaru. Wiem, mamy pierwszy tydzień mercato, ale dobrych fundamentów pod tapmadl nie widać
Co do kontuzjowanego Rossiego, to ja dalbym sobie spokoj do stycznia, skoro Giuseppe ma wrocic dopiero w marcu przyszlego roku.
MC.Vimes pisze:"Gdzie przejdzie Robin"
Nie, ja ogladam damskie stopy w szpilkach.gucio_juve pisze:Może zrobię pewnego rodzaju off top. Czy ktoś tak jak ja, ma pewnego rodzaju fetysz i wchodzi na stronę interu i czyta komentarze na temat Juventus
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Nevermind
- Juventino
Robin w Citizens? Nie wydaje mi się. Van Persie to typowa 9, a Mancini ustawia napastników pod grę kombinacyjną. Dlatego w końcówce sezonu Aguero partnerował banita Tevez. Sądzę, że po udanym Euro kolejną już szanse dostanie Balotelli. Van Persie dołączyłby do City jedynie w chwili odejścia Dżeko. Inna sprawa, że Van Persie wciąż jest kapitanem The Gunners i wątpie, aby krokami Clichego i Nasriego przeszedł do Manchesteru. Nie oszujmy się... Holender ma już 28 lat i jak dotą najlepszy sezon w karierze. Po długim i wyczerpującym sezonie oraz przygodzie z Euro potrzebuje odpoczynku i wątpię, aby wbił się w start sezonu. Właśnie z tego względu zdecydowanie wolałbym Bośniaka. Owszem Edin w Czechach był nazywany klocem, lecz jest dobrze przygotowany technicznie, gra świetnie w powietrzu i ma bardzo dobre wykończenie akcji. Idealny snajper do systemu 3-5-2, gdzie uzupełniałby się z kreatywnymi Vucinicem lub Giovinco.
Skoro "El Matador" znacznie się oddala... najlepszą alternatywą jest nieco niechciany już w deszczowym mieście Dżeko.
Poza tym zawodnik już przed transferem do City w wywiadach opowiadał jak bardzo chciałby spróbować swoił sił w Serie A, a miał na myśli Milan lub Juventus.
Skoro "El Matador" znacznie się oddala... najlepszą alternatywą jest nieco niechciany już w deszczowym mieście Dżeko.
Poza tym zawodnik już przed transferem do City w wywiadach opowiadał jak bardzo chciałby spróbować swoił sił w Serie A, a miał na myśli Milan lub Juventus.
- Bruce Badura
- Juventino
Co będzie jeśli nie kupimy napastnika? Przecież może się tak stać. Matri/Quag/Vucinic/Iaquinta
- Nevermind
- Juventino
Nie, nie, nie. Vucinic to osobna kategoria. Będzie rywalizował o miejsce w składzie z Giovinco, natomiast walka odbyłaby się pomiędzy Matrim i FQ. Ciężka sytuacja, skoro w końcówce sezonu Conte preferował od obu panów... Boriello.
- Bartek88
- Juventino
To zablokują nam Vidala, Marchisio i nie wyjdziemy nawet z grupy w LM.Bruce Badura pisze:Co będzie jeśli nie kupimy napastnika? Przecież może się tak stać. Matri/Quag/Vucinic/Iaquinta
Kalou - jesli do nas przyjdzie to bardzo dobry transfer. Koles moze grac na pozycji skrzydlowego jak i napastnika ;]
Dżeko raczej sie wypowiadal wraz z Mancinim, ze zostaje