Mercato (2012-2014)
- Virgil
- Juventino
:doh: Martin nie zajmuje miejsca NON-UEannihilator1988 pisze:A można wiedzieć dlaczego tak sądzisz? Martin zajął zeszłosezonowe miejsce non-UE, a nie pamiętam, żeby Juventus nabywał innego piłkarza, z którym wiązałaby się przepisy, regulujące kupno zawodników spoza UE Co do napastników, to ja chcę Lisandro Lopeza. 18-20 mln i kwestia "9" rozwiązana. Plosiiievilboy pisze: @Virgil: A Dżeko i Kolarov nie zajmują przypadkiem po jednym miejscu non-EU? Bo jeśli tak to transfer jednego wyklucza przybycie drugiego...

czy ludzie naprawdę jeżeli nie ogarnęli tych przepisów

- evilboy
- Juventino
Nie za bardzo rozumiem Twój tok rozumowaniaannihilator1988 pisze:A można wiedzieć dlaczego tak sądzisz? Martin zajął zeszłosezonowe miejsce non-UE, a nie pamiętam, żeby Juventus nabywał innego piłkarza, z którym wiązałaby się przepisy, regulujące kupno zawodników spoza UE Co do napastników, to ja chcę Lisandro Lopeza. 18-20 mln i kwestia "9" rozwiązana. Plosiiievilboy pisze: @Virgil: A Dżeko i Kolarov nie zajmują przypadkiem po jednym miejscu non-EU? Bo jeśli tak to transfer jednego wyklucza przybycie drugiego...

EDIT:
Cholera, albo ja dalej jestem pijany, albo nie czaję coście się tak tego Caceresa uczepili... przecież mówimy o Kolarovie i Dżeko

EDIT2:
@pumex: No patrz pan, a mi to umknęło. :oops: Czyli bierzemy Kolarova i Dżeko

Ostatnio zmieniony 03 lipca 2012, 13:24 przez evilboy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- pumex
- Juventino
Toż już drugi rok można sprowadzać dwóch spoza UE :doh:evilboy pisze:Cholera, albo ja dalej jestem pijany, albo nie czaję coście się tak tego Caceresa uczepili... przecież mówimy o Kolarovie i Dżeko
Kolarov i Dzeko... jak chociaż jednego z nich ściągniemy to będzie cacy. O obydwu nawet nie marzę, moja wyobraźnia nie sięga tak daleko
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2012, 13:23 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Virgil
- Juventino
Dokładnie czysto teoretycznie nie ma żadnych regulaminowych przeciwwskazań aby sciągnąć i Kolarova i Dzeko.
EDIT : Witamy Lealiego w klubie, mam nadzieję że kiedyś zostanie godnym następcą Buffona, a teraz go gdzieś wypożyczyć !
EDIT : Witamy Lealiego w klubie, mam nadzieję że kiedyś zostanie godnym następcą Buffona, a teraz go gdzieś wypożyczyć !
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2012, 13:50 przez Virgil, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marian.
- Juventino
No, mamy oficjalke transferu Lealiego do Juventusu. KLIK!
Cieszę się, że do nas dołączył. Mam nadzieję, że za kilka lat godnie zastąpi Buffona. Jest jeszcze ten Brancescu, ale jakoś wolę, żeby następcą Gigiego został Włoch, a nie Rumum
Cieszę się, że do nas dołączył. Mam nadzieję, że za kilka lat godnie zastąpi Buffona. Jest jeszcze ten Brancescu, ale jakoś wolę, żeby następcą Gigiego został Włoch, a nie Rumum

- francois
- Juventino
No i kolejny dobry ruchMarian. pisze:No, mamy oficjalke transferu Lealiego do Juventusu. KLIK!

Żebyśmy tylko nie sprzedali połówki jego karty w zamian za Verrattiego, bo to byłaby głupota. Później musielibyśmy ją odkupić za następną piątkę.
Cieszę się, że myślimy o przyszłości. Niech tylko Leali znajdzie klub w Serie A, gdzie będzie grał w pierwszym składzie. Choćby jakiś beniaminek.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- pumex
- Juventino
Już widzę, jak Leali zastępuje Gigiego... patrząc wstecz, szanse na to są bardzo małe. Ileż to już było młodych zastępców legend? Znając życie, gdy Buffon zakończy karierę, Leali nie będzie nawet w połowie tego poziomu, w którym był Buffon w wieku 23-24 lat, a Juve zacznie szperać na rynku w poszukiwaniu kogoś 'na już' za grube pieniądzeMarian. pisze:Cieszę się, że do nas dołączył. Mam nadzieję, że za kilka lat godnie zastąpi Buffona. Jest jeszcze ten Brancescu, ale jakoś wolę, żeby następcą Gigiego został Włoch, a nie Rumum
Ale oczywiście trzymam kciuki za Leali'ego. Powodzenia, chłopcze!

- francois
- Juventino
Biorąc pod uwagę bardzo pesymistyczną wersję - jeśli wyrośnie tylko i wyłącznie na solidnego ligowca, a nie osiągnie klasy Gigiego to za 5 mln będziemy mieli dobrego rezerwowego :twisted: A za Storariego daliśmy przecież 4.5 mln (w wieku chyba 33 lat).pumex pisze:Już widzę, jak Leali zastępuje Gigiego... patrząc wstecz, szanse na to są bardzo małe. Ileż to już było młodych zastępców legend? Znając życie, gdy Buffon zakończy karierę, Leali nie będzie nawet w połowie tego poziomu, w którym był Buffon w wieku 23-24 lat, a Juve zacznie szperać na rynku w poszukiwaniu kogoś 'na już' za grube pieniądzeMarian. pisze:Cieszę się, że do nas dołączył. Mam nadzieję, że za kilka lat godnie zastąpi Buffona. Jest jeszcze ten Brancescu, ale jakoś wolę, żeby następcą Gigiego został Włoch, a nie Rumum
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Marian.
- Juventino
Nie za 5 mln tylko za 3,8 mlnfrancois pisze: Biorąc pod uwagę bardzo pesymistyczną wersję - jeśli wyrośnie tylko i wyłącznie na solidnego ligowca, a nie osiągnie klasy Gigiego to za 5 mln będziemy mieli dobrego rezerwowego :twisted:

- deszczowy
- Juventino
To sfera gdybania. Może akurat chłopak pokaże klasę? Oczywiście zgadzam się, że Gigiego trudno zastąpić... ale może akurat jemu się uda?pumex pisze:Już widzę, jak Leali zastępuje Gigiego... patrząc wstecz, szanse na to są bardzo małe. Ileż to już było młodych zastępców legend? Znając życie, gdy Buffon zakończy karierę, Leali nie będzie nawet w połowie tego poziomu, w którym był Buffon w wieku 23-24 lat, a Juve zacznie szperać na rynku w poszukiwaniu kogoś 'na już' za grube pieniądze
- francois
- Juventino
Co z tym Zieglerem? Wczoraj na forum przeczytałem, że wg Tuttosportu został definitywnie sprzedany do Fener. Myślicie, że jest szansa, aby po dobrym sezonie w Turcji Conte zmienił zdanie na jego temat? Wówczas temat lewej obrony zarówno w 4-3-3, jak i 3-5-2 byłby rozwiązany.
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- pakman
- Juventino
Dla zainteresowanych - mecz Francja - Serbia z Pogba w skladzie
kanal -> Eurosport. Pogba wystepuje jako kapitan z nr 6 - w 27 minucie strzelil gola na 2-0 

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- pakman
- Juventino
Nie - normalni ludzie nie fapia
tylko przygladaja sie poczynaniom potencjalnego nabytku Juventusu. Chociaz mozna cos pozniej powiedziec a nie z filmikow na youtubie czerpac"wiedze" i pozniej krytykowac/zachwycac sie kim popadnie

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★