Mercato (2012-2014)
- Vimes
- Juventino
Jesteś malkontentem deszczu, cały czas czekamy na tap madl do ataku, więc Marotta nie może szastać kasą na prawo i lewo. Nie jestem wielkim zwolennikiem Lucio, ale potrzebujemy jakiegoś backupu do obrony, a on jest za darmo. A co masz do Kalou? Rocznik 85, więc nie emeryt i z doświadczeniem w Lidze Mistrzów. Przykład Napoli pokazuje, że krótka ławka nawet przy bardzo dobrej pierwszej "11" to istotny problem.deszczowy pisze:Kalou, Lucio... A zaczęło się tak pięknieZbieramy odpadki po Chelsea i Interze?
- Mate.G
- Juventino
Co ja znalazłem na tym onecie Może jednak mamy szanse na napastnika
Edinson nie wyklucza odejścia, wręcz przeciwnie. Jest skłonny do negocjacji z innymi klubami...
Co do Kalou to jak najbardziej, ale do tego jakiś top strajker
czyt: CAVANI
Lucio sam nie wiem, niech Conte sobie wybierze on się na tym zna
Edinson nie wyklucza odejścia, wręcz przeciwnie. Jest skłonny do negocjacji z innymi klubami...
Co do Kalou to jak najbardziej, ale do tego jakiś top strajker

czyt: CAVANI

Lucio sam nie wiem, niech Conte sobie wybierze on się na tym zna

Ostatnio zmieniony 02 lipca 2012, 21:25 przez Mate.G, łącznie zmieniany 3 razy.
- evilboy
- Juventino
Odnośnie transferu Asamoah i Isli - orientuje się ktoś czy wszystkie operacje wykupu połówek kart działają w ten sposób, jeśli zawodnik ma docelowo grać w tym drugim klubie (zakup całości i sprzedaż połówki) czy po prostu Juve i Udine są bogate i chcą płacić podatki podwójnie? 
Btw. Łączna wycena na 36,8 mln to moim zdaniem gruba przesada. Szczególnie, że Asamoah będzie raczej zawodnikiem szerokiego składu...

Btw. Łączna wycena na 36,8 mln to moim zdaniem gruba przesada. Szczególnie, że Asamoah będzie raczej zawodnikiem szerokiego składu...

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Marian.
- Juventino
Spokojnie. To dopiero drugi dzień mercato. Jeszcze nie jedno ciekawe nazwisko się przewinie, w kontekście przyjścia do Juve. Ja zacznę się martwić, jeśli do połowy sierpnia będziemy bez dobrego strikera.mazi12 pisze:Jak narazie wszystko ładnie, pięknie, ale niepokoi mnie, że nie ma nic konkretnego w sprawie TOP napastnika.
mazi12 pisze:Co do Lucio. Nic do niego nie mam (poza tym, że jest interistą), ale Marotta powinien uszanować wolę i decyzje Antka i go nie kupować. W końcu to trener najlepiej wie kto mu jest potrzebny i jak chce grać. Jeżeli będzie tak dalej, że dyrektor sportowy narzuca piłkarzów trenerowi, to będzie lipa.

Jak na razie nasze mercato wygląda bardzo dobrze. Pozyskaliśmy 2 kozaków z Udine - oni na pewno podniosą poziom naszego składu. Powrót Giovinco też na plus. Ja jeszcze czekam na Verrattiego, LO i top playera.

- Wojtek
- Juventino
Spokojnie to tylko ławkowicze, przy tak długim sezonie mogą się przydaćdeszczowy pisze:Kalou, Lucio... A zaczęło się tak pięknieZbieramy odpadki po Chelsea i Interze?

Lucio? Tak, ale nie za 3,3 mln pensji...
Isla&Asamoah może mi ktoś wytłumaczyć jak to z nimi jest? Wykupiliśmy tylko po 50% ich kart czy jak ?
- Marian.
- Juventino
To prawda, pomieszali z tymi wykupamiWojtek pisze:Isla&Asamoah może mi ktoś wytłumaczyć jak to z nimi jest? Wykupiliśmy tylko po 50% ich kart czy jak ?

- Qrczak
- Juventino
Zgadzam się Kalou przyda się. Wielki zaspół musi mieć bardzo dobrą ławkę rezerwowych. A Salomon nie jest zbytnio stary bo za 3 dni kończy 27 lat. Ma też doświadczenie w LM. Narazie to jet tylko plota wiec lepiej poczekajmy ...Wojtek pisze:Spokojnie to tylko ławkowicze, przy tak długim sezonie mogą się przydaćdeszczowy pisze:Kalou, Lucio... A zaczęło się tak pięknieZbieramy odpadki po Chelsea i Interze?
![]()
Lucio? Tak, ale nie za 3,3 mln pensji...
Isla&Asamoah może mi ktoś wytłumaczyć jak to z nimi jest? Wykupiliśmy tylko po 50% ich kart czy jak ?
Na głównej pojawiło się info, że wszystko zamknmie sie w kwocie 2,4-2,5mln za sezon gry.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Coż mogę powiedziec, chyle czoła przed Marottą chapeau bas jak mawiają francuzi. Jak narazie super transfery i do żadnego nie można się przyczepic- Lucio? świetne posunięcie, właśnie kogoś takiego brakowało w kadrze na ławkę jak znalazł... jeszcze tylko LO i TOP
i nowy kontrakt z Alexem i bede pierwszym groopie Marotty:)

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Zaraz wpadnie alina i zacznie rzucać Twoimi cytatami na temat Marotty... Pomimo niechęci do "Jedno oko na Maroko", to też muszę przyznać, że póki co transfery są co najmniej bardzo dobre.MishaAveJuve pisze:Coż mogę powiedziec, chyle czoła przed Marottą chapeau bas jak mawiają francuzi. Jak narazie super transfery i do żadnego nie można się przyczepic- Lucio? świetne posunięcie, właśnie kogoś takiego brakowało w kadrze na ławkę jak znalazł... jeszcze tylko LO i TOPi nowy kontrakt z Alexem i bede pierwszym groopie Marotty:)
- Kamex22
- Juventino
A powie ktoś kto się interesuję piłką angielską jak grał ostatnio Salomon?
A co do Lucio to za 2,5 M za sezon gry jestem w miarę zadowolony. Porządny ławkowicz, a nuż czasem wyjdzie w pierwszym, gdyby odpukać coś by się stało z formę naszego BBC
A co do Lucio to za 2,5 M za sezon gry jestem w miarę zadowolony. Porządny ławkowicz, a nuż czasem wyjdzie w pierwszym, gdyby odpukać coś by się stało z formę naszego BBC