Rivaldo ma propozycję z Sao Paulo
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jeden z niemieckich serwisów poświęconych piłce nożnej informuje, że Rivaldo ma propozycję z ligi brazylijskiej. Usługami tego zawodnika zainteresowany jest FC Sao Paulo.
Mistrz Świata rozwiązał swoją umowę z AC Milanem i najchętniej pozostałby w Europie. Jego agent informuje, że piłkarzem interesują się trzy kluby z Premiership. Natomiast propozycja z Brazylii może być jedynie wyjściem awaryjnym.
Pisze cały czas topici o Rivaldo bo mie interesuje jego los.]
Co uda mu sie teraz wynegocjować???
Zainteresowało mie też to"Piłkarzem interesują sie trzy kluby z Premiership!!
Ciekawe! :? :?
Mistrz Świata rozwiązał swoją umowę z AC Milanem i najchętniej pozostałby w Europie. Jego agent informuje, że piłkarzem interesują się trzy kluby z Premiership. Natomiast propozycja z Brazylii może być jedynie wyjściem awaryjnym.
Pisze cały czas topici o Rivaldo bo mie interesuje jego los.]
Co uda mu sie teraz wynegocjować???
Zainteresowało mie też to"Piłkarzem interesują sie trzy kluby z Premiership!!
Ciekawe! :? :?
- kouba
- Qualità Juventino
Rivaldo to....drzemiąca gwiazda :!: W reprezentacji gra pierwsze skrzypce :!: Poprostu w Milanie tak słabo grał, a jestem pewien, że jak Go kupi jakiś klub angielski to będzie grał w I składzieWalo pisze: Rivaldo to już wygasła gwiazda :!:
Co prawda nie chciałbym Go w Juve, ale słaby to On nie jest :!:
- rdk
- Juventino
A ja tam się z wami nie zgadzam, uważam, że Rivaldo może jeszcze bardzo dużo osiągnąć, nie wiem czemu w Milanie Ancelotti na niego nie stawiał, przeceiż on jest lepszy niż Inzaghi :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Uważam, że pogra trochę w Boltonie, albo innym angielskim klubie, i będzie grał tak jak za swoich najlepszych czasów :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Uważam, że pogra trochę w Boltonie, albo innym angielskim klubie, i będzie grał tak jak za swoich najlepszych czasów :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- kouba
- Qualità Juventino
Ale grają na innych pozycjach :!:.... jak zresztą zauważyłeś 8)rdk pisze:A ja tam się z wami nie zgadzam, uważam, że Rivaldo może jeszcze bardzo dużo osiągnąć, nie wiem czemu w Milanie Ancelotti na niego nie stawiał, przeceiż on jest lepszy niż Inzaghi
- Michał Wachacki
- Juventino
Jak odejdzie to może będzie miał szanę grać w pierwszym składzie
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!