Mercato (2012-2014)
- ewerthon
- Juventino
Ponieważ wszystko na to wskazuję, że pewien Chilijczyk dołączy do Juventusu już niedługo i może grać na pozycji bocznego obrońcy, to myślę, że mogę zrobić już to na co czekałem. By corocznej tradycji stało się zadość.
Ouh_yeah, mam coś dla Ciebie.

Do trzech razy sztuka! Tym razem powinno Ci się udać, bo Isla to chyba lepszy piłkarz niż Motta czy Ziegler, a więc do dzieła 8)
Nie przyjmuję odmowy, bo cały tydzień to robiłem
Ouh_yeah, mam coś dla Ciebie.

Do trzech razy sztuka! Tym razem powinno Ci się udać, bo Isla to chyba lepszy piłkarz niż Motta czy Ziegler, a więc do dzieła 8)
Nie przyjmuję odmowy, bo cały tydzień to robiłem
- @D@$
- Juventino
4-3-3 możliwe, ale na 4-3-1-2 szanse minimalne. Ani nie mamy trequartisty, ani Conte nielubi tak grać.bramek pisze:3-5-2 ,4-3-3 , ew jeszcze 4-3-1-2
W cale nie jest powiedziane że będziemy grali każdy mecz w formacji 3-5-2
Tutto kombinuje jak może by wywalić Matriego z Juve :]
- Mati
- Juventino
@D@$ pisze:4-3-3 możliwe, ale na 4-3-1-2 szanse minimalne. Ani nie mamy trequartisty, ani Conte nielubi tak grać.bramek pisze:3-5-2 ,4-3-3 , ew jeszcze 4-3-1-2
W cale nie jest powiedziane że będziemy grali każdy mecz w formacji 3-5-2
Tutto kombinuje jak może by wywalić Matriego z Juve :]
- - Vucinic - - TOP - -
- - - - Giovinco - - - -
Vidal - Pirlo - Marchisio
Moim zdaniem zawodników do gry takim systemem tez mamy. 3 - 5 - 2 wydaje się być bardziej optymalne i pewnie będziemy grać 3 - 5 - 2 ewentualnie 4 - 3 - 3, ale nie zgadzam się, że 'nie mamy trequartisty'. Argument z Conte już jednak do mnie przemawia.
- blackadder
- Juventino
Ciekawa wizja, lecz chyba niestety nie ma na to szans, choć przy skrzydłach obrony Kolarov-Lichtsteiner/Isla taka formacja miałaby rację bytu.Mati pisze: - - Vucinic - - TOP - -
- - - - Giovinco - - - -
Vidal - Pirlo - Marchisio
Moim zdaniem zawodników do gry takim systemem tez mamy. 3 - 5 - 2 wydaje się być bardziej optymalne i pewnie będziemy grać 3 - 5 - 2 ewentualnie 4 - 3 - 3, ale nie zgadzam się, że 'nie mamy trequartisty'. Argument z Conte już jednak do mnie przemawia.
Budujemy raczej zespół pod 3-5-2 gdyż gra obronna najlepiej nam wtedy wychodzi, a na tym będziemy się skupiać w LM z teoretycznie mocniejszymi zespołami. Gdyby w obliczu ostatnich plotek, nasza kadra wyglądała tak:
--------Giovinco---Dzeko------
---Marchisio-----------Vidal----
-Kolarov-------Pirlo--------Isla-
-Chiellini---Bonucci---Barzagli-
---------------Buffon------------
to myślę że o Scudetto będzie łatwiej niż teraz, a w LM nawet z najmocniejszymi będziemy w stanie nawiązać walkę.

- Vimes
- Juventino
Przestań smalić cholewki do Barwuaha, bo on odrzuca twe zaloty: "Napastnik reprezentacji Włoch nie chce grać w... Serie A".elpueblo pisze:wiem jakie mamy stosunki z Brauwahem, ale ja chciałbym go u nas, ma talent i myślę ze Antos poskromiłby go
A kto to w ogóle jest :shock:?vieira4 pisze:Według informacji które podaje Tuttosport- Juve jest blisko pozyskania Igora Lichnovsky`ego. Co ciekawe to w połowie polak.
- deszczowy
- Juventino
Wiki mówi, że to 18-letni stoper z epizodem w młodzieżówce Chile. Nie ma się zatem co jarać, nawet jak przyjdzie, to pójdzie gdzieś na wypożyczenie, słuch po nim zaginie i odejdzie.Vimes pisze:A kto to w ogóle jest :shock:?vieira4 pisze:Według informacji które podaje Tuttosport- Juve jest blisko pozyskania Igora Lichnovsky`ego. Co ciekawe to w połowie polak.
Zastanawia mnie ten trend chilijski. Vidalowi jest smutno, czy co?

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Tyle, że boki obrony są już połatane przez Ryśka i ogarnięcie się DeCeglieewerthon pisze:Do trzech razy sztuka! Tym razem powinno Ci się udać, bo Isla to chyba lepszy piłkarz niż Motta czy Ziegler, a więc do dzieła 8)

No z Islą raczej się nie napije. Z dzieciakiem też niedeszczowy pisze:Zastanawia mnie ten trend chilijski. Vidalowi jest smutno, czy co?

Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2012, 18:21 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- StaryDobryNedved
- Juventino
Może po prostu media chilijskie nagrywają temat i zawsze łączą obiecujących grajków z kraju z Juve. Myślę, że występuję tu coś podobnego jak sytuacja Polaków w BvB. Gra tam trzech Polaków, w kraju wszyscy się z tego cieszą, a i fanów tego klubu jak i szwabskiej bundeskopanki w Polsce się pojawiło dużo jak grzybów po deszczu. Może w Chile był entuzjazm jak Vidal przyszedł, jak Vidal zaczął sobie świetnie radzić to była radość, a jak już Isla przychodzi to mają Juve za 'ziemie obiecaną' dla chilijskich piłkarzy.deszczowy pisze: Zastanawia mnie ten trend chilijski. Vidalowi jest smutno, czy co?

- stahoo
- Juventino
- Krystek
- Juventino
Ale tu nie ma że szalonooki dziś jest w Warszawie.stahoo pisze:http://www.juvepoland.com/news.php?id=22081
Pewnie stąd. Conte na meczu otwarcia oglądał Lewego
Forza Juve!