JAK TO JEST?! NIE MA DEL PIERO JEST DOBRZE, JEST ALEX i CO ?
- Umpa
- Juventino
11-ka nieudaczników kolejki? - no to niech troche oczekają a zobaczą kto się do niej nadaje, bo na pewno nie Alex. A mówiąc o paradoksie miałem na myśli tylko obecny sezon - i zdecydowanie nie uważam tej sytuacji za jego winę. Myślę również że następnymi występami Alex pokaże co zaczy dla Juve i światowej piłki w ogóle
- Desperado---ALEX
- Juventino
Ja takze mysle ze obrona wini.Alex i Nedved dpbrze graja i nic do nich nie mam
- Juventinha
- Qualità Juventina
raczej przesada. to chyba tylko zbieg okolicznosci. zreszta del piero jest symbolem tej druzyny i nie wyobrazam sobie zeby grac bez niego....
- hania
- Juventino
Wqrzają mnie takie texty. Jak to jest - mowi sie ze zawodnik sam nie moze wygrac całego meczu - ale przegrac moze tak? Po za tym gdyby Alex szkodził drużynie to Lippi chyba by go nie wystawiał :!:
Kto jak kto ale lippi sie na tym zna. No ale skoro niektorzy tak twierdzą - przeciez to nie Alex strzelił ostatnio gola przeciwko Sienie i juve wcale nie wygrało, to wcale nie Alex strzelił złotą bramkę w pucharze toyoty :evil:

IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Zdun
- Juventino
To, że Alex był kontuzjowany i musi wracac do pełnej dyspozycji to wiadomo, ze odrazu jej nie bedzie miał. Nic nie znaczy, ze jak grał Di vaio to było super wygrywalismy.Alex jest był i bedzie gwiazdą i przywodcą naszego zespolu!!!
- FOJM
- Juventino
fakt, że od pewnego czasu jakoś "inaczej" gra JUVE z Alexem... Mam do niego ogromny szacunek i bez dwóch zdań zrobił bardzo wile da JUVE ale nie ma już tego dawnego polotu, finezji, rozglądu pola, współpracy z innymi, gwiazdoruje na boisku i niestety jest powoli coraz gorzej - to jest moje szczere zdanie...
- Wojtom
- Juventino
Paulo pisze:Coraz częściej analizuję postawę Juve bez Alexa i z nim i mam coraz większe wątpliwości co do jego gry.
szczerze to jak to czytam, to mi sie żygać chce !!!!!!!! Alex powrócił po kontuzji i akurat sie tak zdarzyło że Juventus doznał 3 porażek i juz wielkie halo że nie umie grać i psuje grę całego zespołu !!! Bzdety !!! Kolo wrócił i teraz widać ze to właście BEZ niego Juventus mogłby miec wieksze problemy z wygrywaniem !!! Jedno wiem !!! 3 mecze ( Parma,Siena,Olympiakos) 3 gole Alexa ...... i wszytsko jasne !!! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Chris
- Juventino
Jakoś nikt nie zauważa że by przeciez taki sezon,chyba 1998/99 kiedy z Del Piero prowadzilismy w tabeli,a keidy doznał pamiętnej kontuzji kolana skończyliśmy sezon na bodajże 8 pozycji.Skoro więc piszesz ze jestes ki9bicem Juve od 9 lat to słąbą musisz mieć pamięć.
Juve per sempre!!!
- Peja48
- Juventino
Popieram Cię tylko dołączyłbym do tej paki Zambrottę który w meczu z Lazio zachował swoją normalną dyspozycjęADAMJUVENTUSPL pisze:Jka to przecież jak w tych dwuch meczech co przegrealiśmy , to cała drużyna grała źle a Alex i Nedved byli najleprzymi z najgorszysch więc nie wiem co ty od niego chcesz.
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8