Mercato (2012-2014)
- Mate.G
- Juventino
Tak jest panie kapitanie.pumex pisze:Gościu, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to idź szamać lizaka, ok?

Destro :E ? Nieee czemu znów chcemy ściągać kogoś w stylu Matri by wyszedł mu jeden sezon.?
@down
Sorki, mój błąd. Miałeś racje.
Mam gdzieś te kartki

Wlepili tzn że dobry z ciebie prowokator

Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2012, 14:49 przez Mate.G, łącznie zmieniany 4 razy.
- pumex
- Juventino
Co pieprze? Wbijasz na forum, robisz sztuczny tłok, wcinasz się w dyskusje nie mając pojęcia o temacie oraz pomysłu, co by tu sensownego napisać.Mate.G pisze:Gościu pieprzysz jakieś głupoty i tyle ci powiem
Masz jakąś inną teorię na temat współwłasności, czy chcesz zaistnieć i wyzbyć się etykiety randoma? Słucham...?
Ponoć Chisbah idzie na współwłasność do Parmy. Dziś ma się wyjaśnić przyszłość Ekdala. Z Verrattim dalej cisza
E:
Ooo, usunąłeś cytowany przeze mnie fragment. Można i tak. Dobra rada: dopisz coś, bo Ci wlepią kartkę.
Buheh, już Ci wlepili :lol:

- Kucharius1
- Juventino
Swego czasu jeśli ktoś strzelił reprezentacji Włoch na ME gola był ściągany do Juventusu ( wiecie kogo mam na myśli ;-) ? ), więc ten Chorwat nie musi być taką SF. Jeśli Nie stac nas na Cavaniego czy RvP ( co jest wielce prawdopodobnego) trzeba postawic na kogoś perspektywicznego czyt. Destro lub Borini ;-)
- filippo
- Juventino
Jeśli mam wybierać, kto ma do nas przyjść z piłkarzy, którzy strzelili nam na EURO 2012 gola to jednak wole FabregasaKucharius1 pisze:Swego czasu jeśli ktoś strzelił reprezentacji Włoch na ME gola był ściągany do Juventusu ( wiecie kogo mam na myśli ;-) ? ), więc ten Chorwat nie musi być taką SF. Jeśli Nie stac nas na Cavaniego czy RvP ( co jest wielce prawdopodobnego) trzeba postawic na kogoś perspektywicznego czyt. Destro lub Borini ;-)
- Maku
- Juventino
To Polska grała w grupie z Hiszpaniąfilippo pisze: Jeśli mam wybierać, kto ma do nas przyjść z piłkarzy, którzy strzelili nam na EURO 2012 gola to jednak wole Fabregasa

Chyba nie to EURO oglądam.
Ciekawe na jakie wydatki sobie możemy pozwolić w tym okienku

Szkoda, że ani widu, ani słychu o sprzedażach póki co

- Amarillo
- Juventino
Nam czyli Włochom--Maq-- pisze:To Polska grała w grupie z Hiszpaniąfilippo pisze: Jeśli mam wybierać, kto ma do nas przyjść z piłkarzy, którzy strzelili nam na EURO 2012 gola to jednak wole Fabregasa![]()

Jak to nie słychać o sprzedażach? Sam Beppe mówił że w sprawie Krasicia i Melo się kontaktowali z wieloma klubami już. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Obstawiam, że Melo pójdzie za wsie grosze bo każdy klub wie, iż jest on nam bardzo zbędny...
Sapere Aude!
- FalsoVero
- Juventino
Chyba opuściłeś zajęcia w szkole :*--Maq-- pisze:To Polska grała w grupie z Hiszpaniąfilippo pisze: Jeśli mam wybierać, kto ma do nas przyjść z piłkarzy, którzy strzelili nam na EURO 2012 gola to jednak wole Fabregasa![]()
Ciekawe na jakie wydatki sobie możemy pozwolić w tym okienku![]()
Szkoda, że ani widu, ani słychu o sprzedażach póki co
Oj Fabregas zawsze był moim marzeniem. Pozostał mi FM.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Maku
- Juventino
O naszym czarnoskórym skrzydłowym też było słychać w kontekście transferu do Benfiki :roll:Amarillo pisze: Jak to nie słychać o sprzedażach? Sam Beppe mówił że w sprawie Krasicia i Melo się kontaktowali z wieloma klubami już. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Obstawiam, że Melo pójdzie za wsie grosze bo każdy klub wie, iż jest on nam bardzo zbędny...
Wierzę, że uda się pozbyć choć części szrotu

- Gigi Buffon
- Juventino
Dzisiaj jest dzień rozstrzygania losów zawodników, których karty zawodnicze są w rękach dwóch klubów. Mam serdeczną prośbę o zamieszczenie listy kto był naszą współwłasnością i na czyją korzyść została ona rozwiązana.
Oprócz oczywiście zawodników z pierwszej kadry mam tu na myśli naszych wychowanków np. Alcibide.
Oprócz oczywiście zawodników z pierwszej kadry mam tu na myśli naszych wychowanków np. Alcibide.
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- filippo
- Juventino
Jak coś to reprezentacja PZPN-u--Maq-- pisze:To Polska grała w grupie z Hiszpaniąfilippo pisze: Jeśli mam wybierać, kto ma do nas przyjść z piłkarzy, którzy strzelili nam na EURO 2012 gola to jednak wole Fabregasa![]()
Nie mam problemów z tym, że utożsamiam się z reprezentacją Włoch. Myślę, że lwia część forumowiczów ma tak samo
- Amarillo
- Juventino
Odróżniasz słowa, które padły w wywiadzie udzielanym przez Beppe od doniesień prasowych A Boli ? Jeśli tak to już wiesz na czym polega różnica w obu źródłach.--Maq-- pisze: O naszym czarnoskórym skrzydłowym też było słychać w kontekście transferu do Benfiki :roll:
Ciekawym jak rozwiąże się sprawa z tym młodym Verrattim. Oby był warty takiego zachodu. No ale cóż, po ostatnim okienku mam pełne zaufanie dla naszego dyrektora sportowego. Żadnych transferów oceniać nie będę dopóki nie zobaczę jak grają. Come on Beppe, come on !
Sapere Aude!
- Pan Mietek
- Juventino
To jak Ty nie masz problemu to nie pisz "którzy strzelili nam/naszym na EURO 2012" tylko "którzy strzelili moim na EURO 2012".filippo pisze:Nie mam problemów z tym, że utożsamiam się z reprezentacją Włoch. Myślę, że lwia część forumowiczów ma tak samo
Nie wiem jaki jest sens kupowania Destro, przecież to będzie kolejny rezerwowy. No chyba, że jest przymierzany do pierwszej 11 to wtedy już kompletnie nie rozumiem.......
- filippo
- Juventino
Pisze Nam/My bo nie jestem sam. Jestem ja, i pełno fanów reprezentacji Włoch na tym forum i w innych miejscach. Swoją drogą żenujący jesteś z tym, że żeby coś napisać mi to potem dodajesz jakis dupny tekst tak, żeby nie było że nie piszesz na tematMietson pisze:To jak Ty nie masz problemu to nie pisz "którzy strzelili nam/naszym na EURO 2012" tylko "którzy strzelili moim na EURO 2012".filippo pisze:Nie mam problemów z tym, że utożsamiam się z reprezentacją Włoch. Myślę, że lwia część forumowiczów ma tak samo
- Cabrini_idol
- Juventino
FalsoVero pisze: Chyba opuściłeś zajęcia w szkole :*
Oj Fabregas zawsze był moim marzeniem. Pozostał mi FM.
dlatego masz 15-20 lat i jestes randomem pilkarskiem, pozdrawiam. ^^

- deszczowy
- Juventino
Obawiam się, że Conte może go mocno promować. Młody Włoch, już coś tam kumający, mający kilka bramek na koncie.Mietson pisze: Nie wiem jaki jest sens kupowania Destro, przecież to będzie kolejny rezerwowy. No chyba, że jest przymierzany do pierwszej 11 to wtedy już kompletnie nie rozumiem.......
A może akurat on by się sprawdził? Mając za sobą Vucinicia i Giovinco, a dalej Vidala i Pirlo... Z tym, że oczywiście nie jest to TEN piłkarz, na którego wszyscy czekamy.