BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Winner
- Juventino
Na razie to musimy wiedzieć ile osób będzie ale składkowe wydaje się najlepsze na grill. A alko to już chyba we własnym zakresie, każdy lubi co innego chyba że zamiast piwa będziemy czystą pić to wtedy może być składka. Ja raczej będę chyba że coś nagłego wyskoczy w sobotę lub niedzielę.białas pisze:ja mogę z organizatorem wyskoczyć na jakieś zakupy, coby reszta nie musiała się o nic martwić. pasi?
A jeszcze spojrzałem na stronę e podróżnik czy coś w ten deseń to tam dojazd do Bełchatowa zajmuje około 7-8 godzin. Najpierw pociąg do Wawy a z stamtąd pks do Bełchatowa. A do ośrodka jest jakieś 6-9 km zależy gdzie pks staje. I co najlepsze prawdopodobnie nie ma żadnych busów aby dojechać do ośrodka.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Mojso
- Juventino
pezet: w końcu sesja, to trzeba się zabrać za naukę i zdać ten 1 rok w końcu 
Sila Spokoju: obecnie wylądowałem na uniwerku na Stosunkach Międzynarodowych
co do grilla ja narazie 50%, bo bieda w portfelu
zależy po ile jeszcze składka

Sila Spokoju: obecnie wylądowałem na uniwerku na Stosunkach Międzynarodowych

co do grilla ja narazie 50%, bo bieda w portfelu

- białas
- Juventino
możesz zabrać ukochaną, ale jest szansa, że poniesie Nas melanżpezet1988 pisze:Mi pasibiałas pisze:ja mogę z organizatorem wyskoczyć na jakieś zakupy, coby reszta nie musiała się o nic martwić. pasi?oczywiście jest to spotkanie na które mogę zabrać Ukochaną, czy jednak jest szansa, że poniesie Nas melanż i mogą to być kompromitujące chwile?

myślę, że możemy zrobić listę, to tak odnośnie składki jakby co.
Lista:
1. białas
2. ...
- julita
- Juventino
możesz zabrać ukochaną, ale jest szansa, że poniesie Nas melanż
dlatego ja zabieram swoją, niech się przyzwyczaja
zresztą, skoś będzie musiał mnie dociągnąć do domu 
wiedziałam, że tylko po to mnie zabierasz żebym Ciebie dociągnęła jakoś do domu:P zobaczysz, obudzisz się na schodach bo na górę to ja Ciebie wciągać nie będę:P

wiedziałam, że tylko po to mnie zabierasz żebym Ciebie dociągnęła jakoś do domu:P zobaczysz, obudzisz się na schodach bo na górę to ja Ciebie wciągać nie będę:P
- Gość
białas: Tigmar mówił, że spoko, możecie załatwić.
Ja nie wiem czy będę, bo żonka ma trudne dni.

białas: Tigmar mówił, że spoko, możecie załatwić.
Ja nie wiem czy będę, bo żonka ma trudne dni.
- Gość
pisałem już, ze koło 16tejpezet1988 pisze:To o której? 16? 17? 18?bohdan pisze:No i dobrze, dlatego zaczniemy wcześniej![]()

- białas
- Juventino
Mojso, dzisiaj środa jestMojso pisze:tylko oby pogoda się nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bo na Mickiewicza ### deszcz!

na chwilę obecną Lista wygląda tak:
1. białas
2. bohdan
3. Judzio
4. Mojso
5. julita
6. Pezet
7. Pezeta dziewczyna
8. ...
pisać, jeśli któraś z tych osób odpada, to usunę z listy (żeby ładnie wyglądała)

- Dagmara
- Juventino
Odpowiadając na forum na smsa: ja jestem niezmiernie chętna na uroczyste podsumowanie tegoż sezonu! 8) Kwestia jest tylko taka, że na 99% w najbliższą sobotę będę na wiosce i w tej chwili nie mam zielonego pojęcia o której wrócę. Jak będzie to wieczór, typu 20, to trochę dupowato. Tak więc ja chyba do ostatniej chwili nie będę w stanie powiedzieć, czy na pewno się zjawię. Gdyby jednak wcześniej coś mi się wyklarowało to oczywiście dam znać.
- Mojso
- Juventino
przez cały tydzień kolosy i egzaminy miałem i nie wiem czemu byłem pewien, że wczoraj był już piątekbiałas pisze:Mojso, dzisiaj środa jestMojso pisze:tylko oby pogoda się nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bo na Mickiewicza ### deszcz!do soboty jeszcze daleko

- Gość
1. Alko we własnym zakresie, każdy kupi sobie to co lubi i tyle ile chce. Więc nie ma co robić jakiejś zrzuty.
2. Żarełko na grilla Tigmar załatwi z Białasem, później się rozliczymy.
3. Dojazd autobusem nr 19, wysiadka na przystanku Mickiewicza/Sąd Rejonowy, lub jeden dalej o ile ta 19stka jedzie na Dojlidy, a nie zawraca na pętli.
2. Żarełko na grilla Tigmar załatwi z Białasem, później się rozliczymy.
3. Dojazd autobusem nr 19, wysiadka na przystanku Mickiewicza/Sąd Rejonowy, lub jeden dalej o ile ta 19stka jedzie na Dojlidy, a nie zawraca na pętli.