Mercato (2012-2014)
- vinek
- Juventino
Skoro tak Mrozzi to niech Siena go wykupuje i daje do nas na zmiennika klasowego snajpera będzie w sam raz 8)
Wydaje mi się jednak, że jako opcja na zmiennika będzie on za drogi... już wydaliśmy sporo na transfery i teraz trzeba się skupić na sprzedaży i tej głównej gwieździe do ataku
Sebek będzie w Juve na pewno, Parma może tylko to odwlekać. Dalsza kwestia to czy można ufać słowom Marotty o pozostawieniu Gio :roll: W końcu Diego też miał z nami zostawać
:lol: :lol:
Wydaje mi się jednak, że jako opcja na zmiennika będzie on za drogi... już wydaliśmy sporo na transfery i teraz trzeba się skupić na sprzedaży i tej głównej gwieździe do ataku
Sebek będzie w Juve na pewno, Parma może tylko to odwlekać. Dalsza kwestia to czy można ufać słowom Marotty o pozostawieniu Gio :roll: W końcu Diego też miał z nami zostawać
:lol: :lol:
- Łukasz
- Juventino
Obajmrozzi pisze:oboje są zadowoleni:
Verratti mega cieszy, ale poczekałbym na oficjalke.
@zahor - ba, Diamanti zaprezentowal sie lepiej od kolegi, czym raczej zepchnął go w głąb ławki
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mi się jakoś nie chce wierzyć, że Destro miałby być tym top-grajkiem. Chłopak ma ledwie 21 lat i kto wie, czy nie chcemy zakupić jedynie połówki jego karty (w sumie za niezbyt dużą kwotę), po czym on sam udałby się na wypożyczenie czy też rozegrał przyszły sezon w Genoi (nie mam pojęcia jak dokładnie wygląda kwestia tej współwłasności).pumex pisze:Znowu będziemy karmieni kitem, że w gruncie rzeczy Destro to top player? Bo sorry, ale wydaliśmy już tyle kasy, że oddając kolejne fundusze za Destro na pewno nie byłoby nas stać na topa. Chyba, że nie jestem świadom, jak bardzo bogatemu klubowi kibicujęmrozzi pisze:Dodał także, że rzeczywiście interesuje nas Destro.![]()
Póki co Marotta daje radę i naprawdę zdziwiłbym się, gdybyśmy żadnego klasowego napastnika nie pozyskali. Poczekajmy. Może nie będzie tak źle.
- evilboy
- Juventino
Póki co wszystko układa się wyśmienicie. Giovinco + Isla + Asamoah + topowy striker i mamy naprawdę świetny skład, mogący walczyć na wszystkich frontach.
Bardzo ciekawi mnie, w jaki sposób Conte to ustawi. Giovinco wyraźnie koliduje na boisku z Vuciniciem, a Asamoah, mimo swojej klasy, przy Vidalu i Marchisio w środku też dużo nie pogra. W 3-5-2, za to, Isla i Lichy walczą o jedną pozycję, więc zapowiada się naprawdę ciężka rywalizacja o pierwszy skład i względnie duże bezpieczeństwo w razie jakichś kontuzji.
Cholera, jaram się :!:
Bardzo ciekawi mnie, w jaki sposób Conte to ustawi. Giovinco wyraźnie koliduje na boisku z Vuciniciem, a Asamoah, mimo swojej klasy, przy Vidalu i Marchisio w środku też dużo nie pogra. W 3-5-2, za to, Isla i Lichy walczą o jedną pozycję, więc zapowiada się naprawdę ciężka rywalizacja o pierwszy skład i względnie duże bezpieczeństwo w razie jakichś kontuzji.
Cholera, jaram się :!:
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Gigi Buffon
- Juventino
Naprawdę uspokoiła by mnie dzisiaj oficjalna wiadomość ze strony Juve ws, Giovinco( ew. filmik ukazujący tą dzisiejszą wiadomość) i jego wykupie oraz o podpisaniu umowy z Islą i z Asamoah.

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- deszczowy
- Juventino
Człowiek się kładzie na godzinkę, żeby odespać a tu takie hocki-klocki.. Doszli już do porozumienia z tym Giovinco?
Złe słowo do tak sformułowanego zdania 
Po prostu "wolę". Albo "przedkładam Giovinco nad Joveticiem"vieira4 pisze:Osobiście preferuję Giovinco od Jovetica

Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2012, 20:34 przez deszczowy, łącznie zmieniany 2 razy.
- vieira4
- Juventino
Osobiście preferuję Giovinco od Jovetica- jednak prawda jest taka, że jest jakaś tam możliwość że zostanie on wymieniony w jakiejś transakcji. Zbyt wiele źródeł o tym mówi żeby był to tylko wymysł dziennikarzy.
Ponoć kupiliśmy też jakiegoś Elvisa Kabashiego z Empoli.
Ponoć kupiliśmy też jakiegoś Elvisa Kabashiego z Empoli.
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2012, 20:27 przez vieira4, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qrczak
- Juventino
No może doszli do porozumienia ,a jak nie to jeszcze małe szczegóły .deszczowy pisze:Człowiek się kładzie na godzinkę, żeby odespać a tu takie hocki-klocki.. Doszli już do porozumienia z tym Giovinco?
Tak czy siak myślę, że za -/+ 1h będzie oficjalne info .
- Kuben
- Juventino
Zakupy zakupami, ale co z pozbywaniem się zbędnych? W tej kwestii prócz 'dołączania naszych do ofert' jest raczej cicho...
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Łukasz pisze:Obajmrozzi pisze:oboje są zadowoleni:
Masz rację, mój błąd. :-D Chyba, że agent Verrattiego jest kobietą.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=99199
Prezydent Pescary zapewnił, że nie wszystko zostało jeszcze dopięte w kwestii transferu Verrattiego. Bouy i Trois muszą jeszcze potwierdzić, że rzeczywiście gotowi są do gry w tym klubie (osobiście przeszkód nie przewiduję). Potwierdził także zainteresowanie piłkarzem ze strony Napoli. Wszystko ma potrwać jeszcze kilka dni.
- Qrczak
- Juventino
Ja myśle ,że priorytet to jest kupno zawodnków ,żeby sie już teraz zgrywali . Oczywiscie ze sprzedaży jest dodatkowa kasa ,ale jeżeli ustalili taką kolejność to znaczy ,że liczą sie z tym .Kuben pisze:Zakupy zakupami, ale co z pozbywaniem się zbędnych? W tej kwestii prócz 'dołączania naszych do ofert' jest raczej cicho...
Wiadomo ,że Marotta średnio sobie radził ze sprzedawaniem zawodników ,ale jak już zaskoczył dobrymi kupnami to może i teraz zaskoczy xd ?
- Il Fenomeno
- Juventino
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Sam tekst newsa jest prawdziwym arcydziełem merytorycznym.
Działacze z Mediolanu liczyli na pozyskanie reprezentanta Włoch w sytuacji, gdyby oba kluby przedłużyły współwłasność
Na takie pomysły może wpaść tylko Branca.
Działacze z Mediolanu liczyli na pozyskanie reprezentanta Włoch w sytuacji, gdyby oba kluby przedłużyły współwłasność

- Dante93
- Juventino
Ahahahah nie wiem jak to skomentować

A tak swoją droga, to propozycja za Verattiego o której tam wyżej mówiliście jest bardzo fajna

- Virgil
- Juventino
Kibice Interu są pocieszni.
Jak narazie nie można nie chwalić Marotty. Mi się podoba polityka z młodymi, deal z Pescarą świetny - nawet jeżeli mamy później za Bouya czy innego oddanego młodzika na współwłasność dokładać kasę to warto w wypadku kiedy się jeden czy drugi sprawdzi, jeżeli nie to nic nie tracimy.
Oczywiście nie można być całkowicie pewnym (nie ma jeszcze oficjalnych informacji) ale Isla, Asmoah,Giovinco to świetne ruchy !
Dawać topowego strikera (może Dzeko ?) i będzie to wielkie mercato , lewy obrońca/pomocnik jak Kolarov byłby wisienką na torcie.
Jak narazie nie można nie chwalić Marotty. Mi się podoba polityka z młodymi, deal z Pescarą świetny - nawet jeżeli mamy później za Bouya czy innego oddanego młodzika na współwłasność dokładać kasę to warto w wypadku kiedy się jeden czy drugi sprawdzi, jeżeli nie to nic nie tracimy.
Oczywiście nie można być całkowicie pewnym (nie ma jeszcze oficjalnych informacji) ale Isla, Asmoah,Giovinco to świetne ruchy !
Dawać topowego strikera (może Dzeko ?) i będzie to wielkie mercato , lewy obrońca/pomocnik jak Kolarov byłby wisienką na torcie.