BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Gość
jaka łączona transmisja ? na jednym kanale jest mecz Włochów, na drugim Hiszpanów.
Hiszpania - Chorwacja dla postronnych obserwatorów ciekawszy, więc dupa. Nie warto się wybierać
Hiszpania - Chorwacja dla postronnych obserwatorów ciekawszy, więc dupa. Nie warto się wybierać

- Winner
- Juventino
Wczoraj oglądałem na tvp sport łączona transmisję. Było to mniej więcej tak jakieś 7 minut Niemców i jakieś 4-5 Portugalii i tak przez cały mecz, i w przypadku bramki pokazanie jej. Bo na tvp1 jest jeden mecz na tvp 2 drugi a na tvp sport łączona. A nowy posejdon to teraz nie jest bardziej jakaś kawiarnia niż pub?
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- pezet1988
- Juventino
Mojso i zerówkaMojso pisze:ja odpadam raczej, zerówka i poprawa kolosa jutro

Padło hasło na dzisiejszym meczu żeby może spotkać się w sobotę na działce Tigmara i zorganizować jakiegoś grilla i obejrzeć mecz bo podobno jest jakiś telewizor.
Co na to inni? Kto wie co na to organizator??

- Gość
Organizator wyraził zgodę. Właśnie do niego dzwoniłem.
16:00 w sobotę, 23.06.2012
telewizor jest
dojazd autobusem nr 19, w stronę sądu i lotniska na Mickiewicza, możemy spotkać się gdzieś kołu Branickich
16:00 w sobotę, 23.06.2012
telewizor jest
dojazd autobusem nr 19, w stronę sądu i lotniska na Mickiewicza, możemy spotkać się gdzieś kołu Branickich
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Tak z ciekawości, co studiujesz ? Na PB czy uniwerku ?Mojso pisze:ja odpadam raczej, zerówka i poprawa kolosa jutro
- pezet1988
- Juventino
Mi pasibiałas pisze:ja mogę z organizatorem wyskoczyć na jakieś zakupy, coby reszta nie musiała się o nic martwić. pasi?