Mercato (2012-2014)
- pumex
- Juventino
Taaa, czytałem. Ponoć Atalanta chce za Gabbiadiniego minimum 10mln :lol:jakku1 pisze:Jestesmy zainteresowani Peluso i Gabbiadinim, tak jak bylo to juz powiedziane pare dni temu. Bedzie w tej sprawe spotkanie z Atalanta, ale jest tutaj roznica duza pomiedzy oczekiwaniami finansowymi Atalanty i tym, co chcemy zaplacic
I dobrze. W sumie to najpewniejsza opcja. Ale 40mln+ktoś to nawet według mnie za dużo, pomijając już, że nikt z Juve na takie coś raczej nie pójdziejakku1 pisze:wszystko rzucilismy w walce o Urugwajczyka.

- Łoles
- Juventino
Czy w takiej sytuacji przyjście (teoretyczne) tego młodego włoskiego napastnika zamyka temat Destro?
Czy w ogóle jest jeszcze jakiś temat Destro?
Nie wiem jak Wy Panowie ale ja osobiście wyżej oceniam Destro niż Gabbiadiniego.
Czy w ogóle jest jeszcze jakiś temat Destro?
Nie wiem jak Wy Panowie ale ja osobiście wyżej oceniam Destro niż Gabbiadiniego.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- pumex
- Juventino
W poprzednim sezonie Gabbiadiniego widziałem w akcji 6, 7, może 8 razy i szczerze mówiąc, nigdy bym nie pomyślał o nim jako o talencie. Nie widziałem u niego nawet 10% tego potencjału, który ma o dwa lata starszy Jovetić. Muriel - zawodnik z tego samego rocznika co Manolo również wydaje się być nieporównywalnie większym talentem. Nie wiem... może po prostu źle patrzyłem 

- francois
- Juventino
Ponoć jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale Torres udowodnił wczoraj, że plotki o jego upadku są mocno przesadzone. Ile on tam zarabia w tej Chelsea i ile Niebiescy chcieliby za niego otrzymaćjakku1 pisze:Alternatywa dla Cavaniego sa Torres i Dzeko.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Kamex22
- Juventino
Skibil pisze:Ja wiem... Co prawda Destro w tym sezonie ładnie postrzelał, ale Gabbiadini ma "to coś" i myślę, że jeśli odpowiednio pokieruje swoją karierą będzie wyśmienitym zawodnikiem.
Ile Gabbiadini strzelił bramek w ostatnim sezonie? I czy grał w podstawie Atalanty?
- deszczowy
- Juventino
To co ma powiedzieć biedny Marotta?pumex pisze:W poprzednim sezonie Gabbiadiniego widziałem w akcji 6, 7, może 8 razy i szczerze mówiąc, nigdy bym nie pomyślał o nim jako o talencie. Nie widziałem u niego nawet 10% tego potencjału, który ma o dwa lata starszy Jovetić. Muriel - zawodnik z tego samego rocznika co Manolo również wydaje się być nieporównywalnie większym talentem. Nie wiem... może po prostu źle patrzyłem

Ej, kurde. Żadnego Gabbadiniego. Jak już się bawić w wygrywanie młodzików to skupmy się na tym Destro.
He he, nie chciałem tego mówić na głos ale byłem pewien po wczorajszym meczu, że ktoś zapyta "a może jednak Hiszpan z Chelsea"?
- dp10
- Juventino
Podobno połówki Isli i Asamoah do nas za 14 mln. Za rok całość za następne 14. Do Udinese współwłasność Pasquato za 2 mln który odrazu idzie na wypożyczenie do Bologni.
Jovetic według tutto bardzo blisko Juve, brakuje tylko jedo zgody
pewnie plota.
Jovetic według tutto bardzo blisko Juve, brakuje tylko jedo zgody

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
I Jo-jo naszym Crackiem do ataku?dp10 pisze:Podobno połówki Isli i Asamoah do nas za 14 mln. Za rok całość za następne 14. Do Udinese współwłasność Pasquato za 2 mln który odrazu idzie na wypożyczenie do Bologni.
Jovetic według tutto bardzo blisko Juve, brakuje tylko jedo zgodypewnie plota.
Czy Jo-jo i Cavani??
Gubie się juz w tym wszystkim. Vucinic-Cavani-Jo = Masakra w Serie A.
Aczkolwiek, gdzie miejsce dla mrówki?
Ruchy jak najbardziej klasowe, dodając że Jakku pisał że podobno jesteśmy bardzo blisko Cavaniego, teraz bardzo blisko Jo-jo.
Co tu sie dzieje w tym Turynie to ja nie mam pytan

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Łoles
- Juventino
Jakby była opcja na zakup Jovetica to chętnie oddałbym Giovinco z dopłata za Cavaniego i sprowadził duet Jovetic-Cavani.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Łukasz
- Juventino
Otóż to, myślę podobnie. Tyle że wtedy wciąż jest problem z konfliktem pozycji Mirko i Jove, to mnie nieco niepokoi. No i nie wiem, po co nam Isla.Łoles pisze:Jakby była opcja na zakup Jovetica to chętnie oddałbym Giovinco z dopłata za Cavaniego i sprowadził duet Jovetic-Cavani.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jovetic blisko Juve? Nie kierowałbym się samym tytułem nagłówka...
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=98630
Twierdzi tak dwóch braci, na co dzień kibiców Juventusu, satyryków... O Joveticiu i jego przeprowadzce do Turynu nie pisze żadne inne, wiarygodne źródło, można to zatem włożyć między bajki.
Cavani prawdopodobnie odejdzie z Napoli - pojawił się jakiś problem z prezesem... Problem w tym, że Chelsea jest ponoć gotowa wyłożyć na niego 45 mln...
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=98630
Twierdzi tak dwóch braci, na co dzień kibiców Juventusu, satyryków... O Joveticiu i jego przeprowadzce do Turynu nie pisze żadne inne, wiarygodne źródło, można to zatem włożyć między bajki.
Cavani prawdopodobnie odejdzie z Napoli - pojawił się jakiś problem z prezesem... Problem w tym, że Chelsea jest ponoć gotowa wyłożyć na niego 45 mln...
- deszczowy
- Juventino
Ja to ogarniam w ten sposób: jeśli po Euro pociągnęliby Bonucciego do odpowiedzialności za udział w aferze, to wtedy za zabezpieczenie środka odpowiadałby Caceres a Isla robiłby za zmiennika Lichta. Co sądzisz?Łukasz pisze:Otóż to, myślę podobnie. Tyle że wtedy wciąż jest problem z konfliktem pozycji Mirko i Jove, to mnie nieco niepokoi. No i nie wiem, po co nam Isla.Łoles pisze:Jakby była opcja na zakup Jovetica to chętnie oddałbym Giovinco z dopłata za Cavaniego i sprowadził duet Jovetic-Cavani.
Cavani i Jovetić w Turynie? Niee, w takie cuda nie uwierzę.
EDYTA
Ja to wiem. Ale innego wytłumaczenia nie widzę szczerze mówiąc. Do 3-5-2 mamy Lichego i Pepe w sumie. Nie mam pojęcia, Łukasz.Łukasz pisze: Isla to piłkarz na bok raczej do 3-5-2, a wtedy 3-ech stoperów to trochę mało...
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2012, 13:39 przez deszczowy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Isla to piłkarz na bok raczej do 3-5-2, a wtedy 3-ech stoperów to trochę mało...deszczowy pisze: Ja to ogarniam w ten sposób: jeśli po Euro pociągnęliby Bonucciego do odpowiedzialności za udział w aferze, to wtedy za zabezpieczenie środka odpowiadałby Caceres a Isla robiłby za zmiennika Lichta. Co sądzisz?