TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- evilboy
- Juventino
Mi bardzoBaku pisze:Giach w pierwszym składzie, głupio wam ?

Wciąż nie pojmuję jego fenomenu... Dalej mnie nie przekonał, że jest kimś więcej niż tańszą wersją Giovinco.

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- God
- Juventino
Ta, hattricku 
A teraz na powaznie, zbieramy sie na mecz z Irlandia? moze to byc ostatnia okazja zeby pokibicowac "naszym" na tym turnieju :C + fajnie bedzie popatrzec na smutnych Irlandczykow ktorych sporo do nas zawitalo 8)

A teraz na powaznie, zbieramy sie na mecz z Irlandia? moze to byc ostatnia okazja zeby pokibicowac "naszym" na tym turnieju :C + fajnie bedzie popatrzec na smutnych Irlandczykow ktorych sporo do nas zawitalo 8)
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że się pojawię. Jutro potwierdzę. Pasuje mi wszystko, choć jak to Wojtek zarzucił, ogródek to nie głupi pomysł.
- God
- Juventino
Z tego co pamietam to nie beda komentowac, chyba ta sama para co ostatnie spotkanie z chorwacja komentowala....
Fajnie, ze sie chociaz pare osob sie odezwalo, na pewno milo bedzie obejrzec mecz, rowniez mam nadzieje , ze miejsce dla stalych bywalcow sie tam znajdzie, bo chyba nikt nie dzwonil, nie robil rezerwacji, poki co raz mialem przyjemnosc byc w LSC na meczu Portugali z Dunczykami, ale to mecz o 18 byl i w miare pusto bylo (i tak 70% irlandyczycy), nie wiem jak to bedzie o wieczornej porze i w dodatku z irlandyczkami w roli glownej (miejmy nadzieje, ze na boisku beda jednak tylko uzupelnieniem do wystepu azzurich
Jak kto ma, koszulka Italii mile widziana ^^
Fajnie, ze sie chociaz pare osob sie odezwalo, na pewno milo bedzie obejrzec mecz, rowniez mam nadzieje , ze miejsce dla stalych bywalcow sie tam znajdzie, bo chyba nikt nie dzwonil, nie robil rezerwacji, poki co raz mialem przyjemnosc byc w LSC na meczu Portugali z Dunczykami, ale to mecz o 18 byl i w miare pusto bylo (i tak 70% irlandyczycy), nie wiem jak to bedzie o wieczornej porze i w dodatku z irlandyczkami w roli glownej (miejmy nadzieje, ze na boisku beda jednak tylko uzupelnieniem do wystepu azzurich
Jak kto ma, koszulka Italii mile widziana ^^
- God
- Juventino
Oj panowie panowie :naughty:
Czy na mecz z Anglia w 1/4 sie zbieramy czy zlewa? tylko tym razem prosze o konkrety, bo jak mam sam siedziec (lub z poznanym italiano [milanista]
) to wole sie nawalic w domu browarami, taniej mi wyjdzie... :snooty:
Czy na mecz z Anglia w 1/4 sie zbieramy czy zlewa? tylko tym razem prosze o konkrety, bo jak mam sam siedziec (lub z poznanym italiano [milanista]