Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
Zablokowany
nynek

Juventino
Juventino
Podziekował: 4 razy

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 12:11

Ja ze swojej strony chciałbym zgłosić do analizy użytkowników: alina, Dante93.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 12:19

szczypek pisze:Vimes, jeśli Ci się nie podoba wystarczyło napisać co Ci się nie podoba i na tym zakończyć.
Jeżeli chcieliście stworzyć fajną zabawę to na dobry początek mogliście napisać takie teksty nawzajem o sobie, żeby ludzi zachęcić i pokazać, że to może być coś więcej niż zabawa cudzym kosztem, a nie wciągać w to innych bez ich wiedzy i zgody. Tekst od LordzieJuve to w większości po prostu odgrzewane kotlety z postów Zambro zebrane w jednym miejscu.
szczypek pisze:Szkoda, że nie napisałeś alfabetu, po tym jak się zgłosiłeś i wygrałeś ankietę. Jak się bawić to na całego.
Zambro lubi klikać w karteczki, kliknij więc i Ty, może dadzą mi za to bana.

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 12:38

Vimes pisze:Jeżeli chcieliście stworzyć fajną zabawę to na dobry początek mogliście napisać takie teksty nawzajem o sobie, żeby ludzi zachęcić i pokazać, że to może być coś więcej niż zabawa cudzym kosztem, a nie wciągać w to innych bez ich wiedzy i zgody.
Jakim kosztem? Przecież to nie my rozpętaliśmy tu na początku tematu wojnę o to, kto jest większym frajerem na forum. To tylko nazwa zabawy, do której trzeba trochę dystansu. Lord nie poczuł się urażony, on się po prostu bał, zupełnie niepotrzebnie. Zabawa ta nigdy nie miała na celu obrażenia kogoś, ale ukazanie go, cytując Zambro, "w krzywym (?) zwierciadle". To się chyba udało, skoro wszyscy, poza małymi wyjątkami, przyjęli pierwszy wpis na plus.
Vimes pisze:
szczypek pisze:Szkoda, że nie napisałeś alfabetu, po tym jak się zgłosiłeś i wygrałeś ankietę. Jak się bawić to na całego.
Zambro lubi klikać w karteczki, kliknij więc i Ty, może dadzą mi za to bana.
Nie pomyślałeś, że nie pisząc tego alfabetu zepsułeś innym świetną zabawę? Zgłaszając się zabrałeś miejsce komuś, kto chętnie napisałby ten alfabet i się nim podzielił.
Najlepiej jednak odpowiedzieć prymitywnym tekstem o kartkach, :ok:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 12:41

szczypunio, jemu chodzi o to, by pienić się na forum, walić kupę tu i tam, jego ma być na wierzchu. Olej gościa, bezsensownie psujesz temat dyskutując z gościem, niech wraca do tematu 'Polityka', gdzie uskutecznia jedną jedyną prawdę.

Fajnie, że zabawa się przyjęła, nawet lordzio zadowolony.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 12:57

szczypek pisze:Przecież to nie my rozpętaliśmy tu na początku tematu wojnę o to, kto jest większym frajerem na forum.
Litości, to Wy jesteście pomysłodawcami i autorami tej zabawy i tego tematu, a nie zielone ludki czy Motomyszy z Marsa.
szczypek pisze:To tylko nazwa zabawy, do której trzeba trochę dystansu.
Mogliście to udowodnić zaczynając tę zabawę od siebie. Do następnej ankiety zgłaszam pana Zambrottę i szczypka, może być?
szczypek pisze:Lord nie poczuł się urażony, on się po prostu bał, zupełnie niepotrzebnie.
Cytując Twojego mentora: "A co miał napisać"?
szczypek pisze:Zgłaszając się zabrałeś miejsce komuś, kto chętnie napisałby ten alfabet i się nim podzielił.
Miejsce w alfabecie oddam w dobre ręce, jest ktoś chętny?

Na wypociny Miśka szkoda mi już odpowiadać, idę szukać ciekawych linków na "Frondzie", bo chyba się za nimi stęsknił :lol:.

Ten temat to Wasza piaskowinica.

Obrazek
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 13:08

szczypek pisze:Lord nie poczuł się urażony, on się po prostu bał, zupełnie niepotrzebnie.
Za dużo napisane...a czy niepotrzebnie? Hm...
szczypek pisze:Zabawa ta nigdy nie miała na celu obrażenia kogoś, ale ukazanie go, cytując Zambro, "w krzywym (?) zwierciadle".
"Zambro" od niemal kilku lat systematycznie mnie obraża więc miałem prawo oczekiwać najgorszego, bo:

Vimes pisze:Ten temat to Wasza piaskowinica.
Co nie zmienia faktu, że jestem pozytywnie zaskoczony. Zapewne z powodu zgola odmiennych oczekiwań, które ukształtował stosunek autorów zabawy do mojej osoby.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 13:10

Fajny wpis :D

Niektórzy mają głupi nawyk krytykowana wszystkiego i wszystkich, kartkowania etc. :wink:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 13:39

Vimes pisze:Litości, to Wy jesteście pomysłodawcami i autorami tej zabawy i tego tematu, a nie zielone ludki czy Motomyszy z Marsa.
Nasza to też wina, że ludzie nie potrafią trochę cierpliwie poczekać.
Vimes pisze:Mogliście to udowodnić zaczynając tę zabawę od siebie.
Tłukliśmy od pierwszych stron tematu, że na razie nie przewidujemy w niej takowego udziału.

Koniec z mojej strony.

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 14:16

deszczowy pisze:Wygrywam z taką przewagą, że aż mnie samego to zawstydziło :oops:
Mamy "prawego" Lorda, to teraz czas na "największego lewaka forum" dla równowagi :wink:

Argonessar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 14:24

Ładnie to napisaliście, bardzo ładnie, szacun :bravo:

karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 14:50

Ciekawy pierwszy wpis.

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 15:07

Bardzo fajnie przemyślana zabawa. Humorystyczne, interesujące... W ogóle kawał dobrej roboty. małe przegięcie z tym :nasranym we łbie - wychodzące poza dobry, wyważony ton całości

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 16:42

Pięknie napisane. Sama prawda. Szkoda, że nie dodaliście tekstów z dziedziny komputerów tam też się wykazywał.
pan Zambrotta pisze:Myślę, że drugą ankietę można skończyć z wynikiem:

deszczowy 63% 63% [ 154 ]
Vimes 12% 12% [ 30 ]
zahor 14% 14% [ 34 ]
stahoo 9% 9% [ 24 ]
Deszczu jestem z Tobą! Komuno wróć !

Staszek tylko czasem rzuci sucharkiem.
PS. Pamiętaj stahoo też jestem miłośnikiem zwierząt !

Azrael pisze:Słaaabe... :(
pan Zambrotta pisze:nabijanko, karteczka.
Dobiłem do 1088 więc mogą mi naskoczyć z karteczkami.
Mam 1124 i Tabo dalej mnie atakuje. Wiesz taki mod z powołania:prochno:
Vimes pisze:
białas pisze:spodziewałem się czegoś lepszego...
Obrazek

Nasz swojski forumowy duecik, czyli czytający pupą Pinky i Móżdżek Cyccolino trzyma poziom...

...z Familiady.
Wracaj do tematu "Polityka" i nadal kopiuj artykuły z frondy i innych prawicowo/kościelnych pism, krzycz na lewaków, antychrystów, bolszewików i tak dalej.

"Never Ending Story"

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 19:23

FalsoVero pisze:Pięknie napisane. Sama prawda. Szkoda, że nie dodaliście tekstów z dziedziny komputerów tam też się wykazywał.
Z pewnoscia mam wyzsze kwalifikacje w tych tematach od Ciebie. Ty tego nie wiesz i dlatego proponujesz im ze mogli skorzystac z mojej tworczosci w "tematach komputerowych". Powiedz mi, co takiego - wartego odnotowania w pojezdzie - tam popelnilem? BTW. Milo mi, ze tak wiernie obserwujesz moja kariere na forum i stwierdzasz, ze "napisali SAMA PRAWDE",pochlebiasz mi...
FalsoVero pisze: Wracaj do tematu "Polityka" i nadal kopiuj artykuły z frondy i innych prawicowo/kościelnych pism, krzycz na lewaków, antychrystów, bolszewików itd.
Hahaha...copypasta. xD Ty masz w ogole wlase zdanie czy jestes konformistycznym ludkiem malpujacym od bardziej popularnych userow? Wyskoczyles jak dzik z lasu z tym sztampowym komentarzem (ktory nawet nie jest twoj) i udajesz znawce mojej osoby, osoby Vimesa i prasy polskiej. Lepiej wracaj do "tematow komputerowych"(cokolwiek to oznacza) i tam fanboyuj konsolki, ktore aktualnie posiadasz...

Czy Wam tez sie wydaje, ze koles ma 16 lat? xD

Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 19:58

LordJuve pisze:Czy Wam tez sie wydaje, ze koles ma 16 lat? xD
Nie.

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Zablokowany