Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!
- Vimes
- Juventino
Jeżeli chcieliście stworzyć fajną zabawę to na dobry początek mogliście napisać takie teksty nawzajem o sobie, żeby ludzi zachęcić i pokazać, że to może być coś więcej niż zabawa cudzym kosztem, a nie wciągać w to innych bez ich wiedzy i zgody. Tekst od LordzieJuve to w większości po prostu odgrzewane kotlety z postów Zambro zebrane w jednym miejscu.szczypek pisze:Vimes, jeśli Ci się nie podoba wystarczyło napisać co Ci się nie podoba i na tym zakończyć.
Zambro lubi klikać w karteczki, kliknij więc i Ty, może dadzą mi za to bana.szczypek pisze:Szkoda, że nie napisałeś alfabetu, po tym jak się zgłosiłeś i wygrałeś ankietę. Jak się bawić to na całego.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jakim kosztem? Przecież to nie my rozpętaliśmy tu na początku tematu wojnę o to, kto jest większym frajerem na forum. To tylko nazwa zabawy, do której trzeba trochę dystansu. Lord nie poczuł się urażony, on się po prostu bał, zupełnie niepotrzebnie. Zabawa ta nigdy nie miała na celu obrażenia kogoś, ale ukazanie go, cytując Zambro, "w krzywym (?) zwierciadle". To się chyba udało, skoro wszyscy, poza małymi wyjątkami, przyjęli pierwszy wpis na plus.Vimes pisze:Jeżeli chcieliście stworzyć fajną zabawę to na dobry początek mogliście napisać takie teksty nawzajem o sobie, żeby ludzi zachęcić i pokazać, że to może być coś więcej niż zabawa cudzym kosztem, a nie wciągać w to innych bez ich wiedzy i zgody.
Nie pomyślałeś, że nie pisząc tego alfabetu zepsułeś innym świetną zabawę? Zgłaszając się zabrałeś miejsce komuś, kto chętnie napisałby ten alfabet i się nim podzielił.Vimes pisze:Zambro lubi klikać w karteczki, kliknij więc i Ty, może dadzą mi za to bana.szczypek pisze:Szkoda, że nie napisałeś alfabetu, po tym jak się zgłosiłeś i wygrałeś ankietę. Jak się bawić to na całego.
Najlepiej jednak odpowiedzieć prymitywnym tekstem o kartkach,

- pan Zambrotta
- Juventino
szczypunio, jemu chodzi o to, by pienić się na forum, walić kupę tu i tam, jego ma być na wierzchu. Olej gościa, bezsensownie psujesz temat dyskutując z gościem, niech wraca do tematu 'Polityka', gdzie uskutecznia jedną jedyną prawdę.
Fajnie, że zabawa się przyjęła, nawet lordzio zadowolony.
Fajnie, że zabawa się przyjęła, nawet lordzio zadowolony.
- Vimes
- Juventino
Litości, to Wy jesteście pomysłodawcami i autorami tej zabawy i tego tematu, a nie zielone ludki czy Motomyszy z Marsa.szczypek pisze:Przecież to nie my rozpętaliśmy tu na początku tematu wojnę o to, kto jest większym frajerem na forum.
Mogliście to udowodnić zaczynając tę zabawę od siebie. Do następnej ankiety zgłaszam pana Zambrottę i szczypka, może być?szczypek pisze:To tylko nazwa zabawy, do której trzeba trochę dystansu.
Cytując Twojego mentora: "A co miał napisać"?szczypek pisze:Lord nie poczuł się urażony, on się po prostu bał, zupełnie niepotrzebnie.
Miejsce w alfabecie oddam w dobre ręce, jest ktoś chętny?szczypek pisze:Zgłaszając się zabrałeś miejsce komuś, kto chętnie napisałby ten alfabet i się nim podzielił.
Na wypociny Miśka szkoda mi już odpowiadać, idę szukać ciekawych linków na "Frondzie", bo chyba się za nimi stęsknił :lol:.
Ten temat to Wasza piaskowinica.
- LordJuve
- Juventino
Za dużo napisane...a czy niepotrzebnie? Hm...szczypek pisze:Lord nie poczuł się urażony, on się po prostu bał, zupełnie niepotrzebnie.
"Zambro" od niemal kilku lat systematycznie mnie obraża więc miałem prawo oczekiwać najgorszego, bo:szczypek pisze:Zabawa ta nigdy nie miała na celu obrażenia kogoś, ale ukazanie go, cytując Zambro, "w krzywym (?) zwierciadle".
Co nie zmienia faktu, że jestem pozytywnie zaskoczony. Zapewne z powodu zgola odmiennych oczekiwań, które ukształtował stosunek autorów zabawy do mojej osoby.Vimes pisze:Ten temat to Wasza piaskowinica.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nasza to też wina, że ludzie nie potrafią trochę cierpliwie poczekać.Vimes pisze:Litości, to Wy jesteście pomysłodawcami i autorami tej zabawy i tego tematu, a nie zielone ludki czy Motomyszy z Marsa.
Tłukliśmy od pierwszych stron tematu, że na razie nie przewidujemy w niej takowego udziału.Vimes pisze:Mogliście to udowodnić zaczynając tę zabawę od siebie.
Koniec z mojej strony.
- Argonessar
- Juventino
Ładnie to napisaliście, bardzo ładnie, szacun 

- karosznurek
- Juventino
Ciekawy pierwszy wpis.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bardzo fajnie przemyślana zabawa. Humorystyczne, interesujące... W ogóle kawał dobrej roboty. małe przegięcie z tym :nasranym we łbie - wychodzące poza dobry, wyważony ton całości
- FalsoVero
- Juventino
Pięknie napisane. Sama prawda. Szkoda, że nie dodaliście tekstów z dziedziny komputerów tam też się wykazywał.
Staszek tylko czasem rzuci sucharkiem.
PS. Pamiętaj stahoo też jestem miłośnikiem zwierząt !
"Never Ending Story"
Deszczu jestem z Tobą! Komuno wróć !pan Zambrotta pisze:Myślę, że drugą ankietę można skończyć z wynikiem:
deszczowy 63% 63% [ 154 ]
Vimes 12% 12% [ 30 ]
zahor 14% 14% [ 34 ]
stahoo 9% 9% [ 24 ]
Staszek tylko czasem rzuci sucharkiem.
PS. Pamiętaj stahoo też jestem miłośnikiem zwierząt !
Mam 1124 i Tabo dalej mnie atakuje. Wiesz taki mod z powołania:prochno:Azrael pisze:Słaaabe...
Dobiłem do 1088 więc mogą mi naskoczyć z karteczkami.pan Zambrotta pisze:nabijanko, karteczka.
Wracaj do tematu "Polityka" i nadal kopiuj artykuły z frondy i innych prawicowo/kościelnych pism, krzycz na lewaków, antychrystów, bolszewików i tak dalej.Vimes pisze:białas pisze:spodziewałem się czegoś lepszego...
Nasz swojski forumowy duecik, czyli czytający pupą Pinky i Móżdżek Cyccolino trzyma poziom...
...z Familiady.
"Never Ending Story"
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- LordJuve
- Juventino
Z pewnoscia mam wyzsze kwalifikacje w tych tematach od Ciebie. Ty tego nie wiesz i dlatego proponujesz im ze mogli skorzystac z mojej tworczosci w "tematach komputerowych". Powiedz mi, co takiego - wartego odnotowania w pojezdzie - tam popelnilem? BTW. Milo mi, ze tak wiernie obserwujesz moja kariere na forum i stwierdzasz, ze "napisali SAMA PRAWDE",pochlebiasz mi...FalsoVero pisze:Pięknie napisane. Sama prawda. Szkoda, że nie dodaliście tekstów z dziedziny komputerów tam też się wykazywał.
Hahaha...copypasta. xD Ty masz w ogole wlase zdanie czy jestes konformistycznym ludkiem malpujacym od bardziej popularnych userow? Wyskoczyles jak dzik z lasu z tym sztampowym komentarzem (ktory nawet nie jest twoj) i udajesz znawce mojej osoby, osoby Vimesa i prasy polskiej. Lepiej wracaj do "tematow komputerowych"(cokolwiek to oznacza) i tam fanboyuj konsolki, ktore aktualnie posiadasz...FalsoVero pisze: Wracaj do tematu "Polityka" i nadal kopiuj artykuły z frondy i innych prawicowo/kościelnych pism, krzycz na lewaków, antychrystów, bolszewików itd.
Czy Wam tez sie wydaje, ze koles ma 16 lat? xD
- Wojt
- Juventino
Nie.LordJuve pisze:Czy Wam tez sie wydaje, ze koles ma 16 lat? xD
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?