Mercato (2012-2014)
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Wypożyczenie z prawem do wykupienia prawa do wykupienia :lol:it doesn't matter pisze:Nizej wklejam kulisy wczorajszego spotkania Marotty z przedstawicielami udinese.
http://forum.juventuz.org/threads/30148 ... ost3701112
Mi też się podoba ale to kolejny spory wydatek bo Ruscy go pewnie za półdarmo nie puszczą. Kontrakcik też musi mieć ładny.francois pisze:W temacie nowego obrońcy podoba mi się opcja 'Bocchetti'
- francois
- Juventino
Kilka stron w tym temacie temu padła kwota 7 mln. Myślę, że to rozsądna cena.Ouh_yeah pisze:Mi też się podoba ale to kolejny spory wydatek bo Ruscy go pewnie za półdarmo nie puszczą. Kontrakcik też musi mieć ładny.francois pisze:W temacie nowego obrońcy podoba mi się opcja 'Bocchetti'
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- squinter
- Juventino
Komentarz jednego interisty:
Brawo Branca! <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> spec od transferów w Interze! Interesujemy się Islą od dwóch lat i nie potrafi pajac jednego Isli ściągnąć, który sam mówił, że jak będzie oferta z Interu, to ją przyjmie bez wahania. Ale przychodzi sobie Juventus i załatwia grajka w kilka dni za marne grosze. Tylko pozazdrościć Juventusowi zarządu.
Kocham takie chwile!
Brawo Branca! <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> spec od transferów w Interze! Interesujemy się Islą od dwóch lat i nie potrafi pajac jednego Isli ściągnąć, który sam mówił, że jak będzie oferta z Interu, to ją przyjmie bez wahania. Ale przychodzi sobie Juventus i załatwia grajka w kilka dni za marne grosze. Tylko pozazdrościć Juventusowi zarządu.
Kocham takie chwile!
Asamoah na Twitterze pisze:Hi guys. Training is S.A. is going well. Playing the African Champions Zambia this weekend then back to Europe to sort some things

Ciekawostka: stary kumpel Appiah przekonał Asamoah do przejścia do Juve.
- pumex
- Juventino
Fajnie by było. Jednak Asamoah wydaje się tematem prostszym niż Isla. Sprawa Chilijczyka wydaje mi się jakaś taka zagmatwana. Sam nieraz jakby pokrętnie sugerował, że nie lubi Juve i Vidala, był (jest) o krok od Interu, nagle wkracza Marotta, robi dym...alina pisze:Asamoah na Twitterze pisze:Hi guys. Training is S.A. is going well. Playing the African Champions Zambia this weekend then back to Europe to sort some things![]()
Ciekawostka: stary kumpel Appiah przekonał Asamoah do przejścia do Juve.
Nie wiem... dopadła mnie ostrożność, lepiej się nie napalać

- stahoo
- Juventino
pumex pisze: Sprawa Chilijczyka wydaje mi się jakaś taka zagmatwana. Sam nieraz jakby pokrętnie sugerował, że nie lubi Juve i Vidala, był (jest) o krok od Interu, nagle wkracza Marotta, robi dym...

Teraz mi to mówisz? :roll:
Drugą rękę oszczędzam na Suareza!
e.
Cavani za 30 mln€ to byłoby coś! (nie chce kartki)
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2012, 16:45 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vimes
- Juventino
A może to takie turyńsko-mediolańskie wojny podjazdowe, w stylu: "Dajcie spokój Verattiemu, bo wam Islę podkupimy".pumex pisze:Sprawa Chilijczyka wydaje mi się jakaś taka zagmatwana. Sam nieraz jakby pokrętnie sugerował, że nie lubi Juve i Vidala, był (jest) o krok od Interu, nagle wkracza Marotta, robi dym...
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Albo przysługa dla Udine za pozytywne dopięcie Asamoaha - "Ej, weźcie tam puśćcie fame że bierzecie Isle za 15 bo Moratti skąpi"Vimes pisze:A może to takie turyńsko-mediolańskie wojny podjazdowe, w stylu: "Dajcie spokój Verattiemu, bo wam Islę podkupimy".
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2012, 16:48 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino
Ciekawy zabieg z tym Islą, prędzej spodziewałbym się Armero. Nie wiem co to ma na celu, skoro na prawą pompę mamy Lichego, Caceresa i Pepe. Nie wypowiadam się jednak na temat przydatności danego zawodnika do Juventusu od czasów, kiedy krytykowałem sprowadzenie Vidala. 
- Zawidowianin
- Juventino
Skąd Wy macie te informacje o nielubieniu Vidala? Że wypowiedział się w prasie, że skoro Arturo i reszta przegięli z tym alkoholem na zgrupowaniu to zawieszenie jest słuszne?pumex pisze:Fajnie by było. Jednak Asamoah wydaje się tematem prostszym niż Isla. Sprawa Chilijczyka wydaje mi się jakaś taka zagmatwana. Sam nieraz jakby pokrętnie sugerował, że nie lubi Juve i Vidala, był (jest) o krok od Interu, nagle wkracza Marotta, robi dym...
Kolejne legendy tu się tworzą.
onliforpipul
- Vimes
- Juventino
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby okazało się, że za tę kwotę, o której mowa nie kupujemy po połówce Isli i Asamoaha, tylko od razu całego Asamoaha.Ouh_yeah pisze:Albo przysługa dla Udine za pozytywne dopięcie Asamoaha - "Ej, weźcie tam puśćcie fame że bierzecie Isle za 15 bo Moratti skąpi"Vimes pisze:A może to takie turyńsko-mediolańskie wojny podjazdowe, w stylu: "Dajcie spokój Verattiemu, bo wam Islę podkupimy".
- Argonessar
- Juventino
Jeśli się nie mylę to Agnelli w jednym z wywiadów obiecał, że czas na gwiazdę i kupimy takową w tym mercato. Ja rozumiem, że napastnika miał na myśli.francois pisze:
BTW Co masz na myśli pisząc o MVP![]()
A serio Vidal i Isla mają konflikt

- annihilator1988
- Juventino
Srakę, nie konfliktArgonessar pisze:A serio Vidal i Isla mają konflikt

Edit
Nie ma za co

Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2012, 19:48 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- Argonessar
- Juventino
Dzięki kolego, po prostu gdzieś tak przeczytałem i nie byłem pewien ale uspokoiłeś mą duszę
o ile z tych transferów w ogóle coś będzie