Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Bandiera_Rossa

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 18:58

lukasz8423 pisze:__________________________________________
_________________buffon____________________

Kolarov - 12mln
RVP - 35mln
Suarez - 25 + krasić

RAZEM - 72MLN

sprzedać elie,melo, i za nich sprowadziń giovinco
+ ewentualnie Asuamoa 10mln + jakiś grajek(piacenza czy coś)

wszystko zależy ile mamy kasy :)
Marotta pewnie ros rozłoży na raty, może kalarov wypożyczy...

co o tym myślicie ?:)
Podpisuję się pod tym obiema rękami, iście mistrzowski plan

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 19:21

jakiś nieznany mi młodzieniec pisze: __________________________________________

Nie wiem jak inni, ale ja powiem tak:
Obrazek

Podobno Zapatę chcemy?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 19:29

jakku1 pisze:Szykuje sie cos innego. Ale jeszcze nie wiadomo co. Lepiej nie zapeszac.
Nani? 8)

Alessandro - NIEEE!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 19:43

Ale po co się jarać? NANI? ;o Nawet jak by przyszedł Nani to kosztował by tyle, że nie było by kasy na Cavaniego... a chyba nie jest to FM, ani Man City, że ściąga się 5 zawodników za 30 melonów co roku.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 19:54

Angelu pisze:
jakku1 pisze:Szykuje sie cos innego. Ale jeszcze nie wiadomo co. Lepiej nie zapeszac.
Nani? 8)
Nie, chyba nie. Chociaz nie wiem.

Sprawa dotyczy 4 pilkarzy. 3 ma przyjsc*, 1 odejsc. Tuttojuve mowi, ze Leali do nas dolaczy, ale problem polega na tym, ze juz o tym wiemy od jakiegos czasu i nie ma jeszcze oficjalnej informacji na ten temat (a dopoki jej nie bedzie, bedziemy stali w miejscu w sprawie bramkarza Bresci). Trzeba wiec czekac na info z bardziej wiarygodnego zrodla.

*zakladam, ze to nie chodzi o tych mlodzikow, o ktorych pisal Alina ; )

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 20:02

lukasz8423 pisze:__________________________________________

Kolarov - 12mln
RVP - 35mln
Suarez - 25 + krasić

RAZEM - 72MLN

sprzedać elie,melo, i za nich sprowadziń giovinco
+ ewentualnie Asuamoa 10mln + jakiś grajek(piacenza czy coś)

wszystko zależy ile mamy kasy :)
Marotta pewnie ros rozłoży na raty, może kalarov wypożyczy...

ustawienia + transfery + kasa
...czuje wakacje nosem ...
Obrazek

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 20:12

jakku1 pisze:
Angelu pisze:
Nani? 8)
Nie, chyba nie. Chociaz nie wiem.

Sprawa dotyczy 4 pilkarzy. 3 ma przyjsc*, 1 odejsc. Tuttojuve mowi, ze Leali do nas dolaczy, ale problem polega na tym, ze juz o tym wiemy od jakiegos czasu i nie ma jeszcze oficjalnej informacji na ten temat (a dopoki jej nie bedzie, bedziemy stali w miejscu w sprawie bramkarza Bresci). Trzeba wiec czekac na info z bardziej wiarygodnego zrodla.

*zakladam, ze to nie chodzi o tych mlodzikow, o ktorych pisal Alina ; )
http://www.tuttosport.com/calcio/euro_2 ... iere+Leali

Tutto potwierdza ze jest juz praktycznie nasz.

Swietny transfer na przyszlosc ; )

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 20:44

Zaznaczam od razu, ze zrodlo jest niesprawdzone! Informacje pochodza od Curvy, ale on sam sprawdza w tej chwili swojego informatora.

Otoz, wyzej pisalem o 3 graczach, ktorzy przychodza oraz o 1, ktory odchodzi. Chodzi o Isle, Asamoaha oraz wlasnie chyba Lealiego, ktorzy sa bardzo, bardzo blisko! W zamian do Udinese mialby przeniesc sie Pazienza, Marrone (chyba na wypozyczenie), najprawdopodobniej tez Taider oraz Estigarribia (szkoda...).

Edit: I jeszcze dwie sprawy: 1) Giovinco podobno nie bedzie gral w naszej druzynie w przyszlym sezonie. 2) Dajemy sobie spokoj z Van Persiem.

Filip

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 21:17

jakku1 pisze:Zaznaczam od razu, ze zrodlo jest niesprawdzone! Informacje pochodza od Curvy, ale on sam sprawdza w tej chwili swojego informatora.

Otoz, wyzej pisalem o 3 graczach, ktorzy przychodza oraz o 1, ktory odchodzi. Chodzi o Isle, Asamoaha oraz wlasnie chyba Lealiego, ktorzy sa bardzo, bardzo blisko! W zamian do Udinese mialby przeniesc sie Pazienza, Marrone (chyba na wypozyczenie), najprawdopodobniej tez Taider oraz Estigarribia (szkoda...).

Edit: I jeszcze dwie sprawy: 1) Giovinco podobno nie bedzie gral w naszej druzynie w przyszlym sezonie. 2) Dajemy sobie spokoj z Van Persiem.
Dzięki po raz kolejny za dobre info :)

Apropo napadziorów coś wiadomo? Skoro nie RVP, to zostajemy przy Cavanim / Suarezie?

Izi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 21:17

jakku1 pisze:Zaznaczam od razu, ze zrodlo jest niesprawdzone! Informacje pochodza od Curvy, ale on sam sprawdza w tej chwili swojego informatora.

Isla i Asamoah - wszystko co najlepsze z Udinese, ciekawe tylko za jaką kwotę (nie licząc wypożyczeń).
A panów Giovinco I Van Persie uważałem jako wysoce prawdopodobnych, szczególnie tego pierwszego.

Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.
Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 21:21

Ciekawe po co nam Isla ? Z Udine bardziej by nam się przydał Armero, Isla to świetny zawodnik ale na jego pozycji mamy Lichsteinera i Caceresa a chociaż bardzo cenię tego zawodnika za umiejętności i uniwersalność ale na skrzydle ataku to aż taki dobry nie jest. On jest wręcz stworzony do 3-5-2 tylko my tam mamy zawodników.

News z darowaniem sobie Giovinco mi się nie podoba, jakiś zbawca to by nie był, ale w tym sezonie był dużo lepszym zawodnikiem od Vucinica. Za taką kasę nikogo podobnego nie kupimy
.

Leali też mi się podoba ale nie jarałbym się tymi młodzikami ile to już mieliśmy nowych Buffonów, Alexów i Zidanów ?
Z Tych młodych zawodników jedynie Veratti zrobił na mnie naprawdę wrażenie ale on chyba odpada z naszych planów.

Z tych ostatnich plotek co hulają po internecie jestem zdecydowanie za
- Zapatą
- wypożyczeniem Koralova :D
Ciekawe na ile te dwie opcje są realne. Chociaż jak Isla przyjdzie to Zapata będzie zbędny, bo pewnie Caceres będzie grał 4 stopera.
A co do napastników to ktokolwiek by nie przyszedł RVP, Cavani, Suarez czy Dzeko będzie dobrze, bardzo dobrze.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 21:29

Filip pisze:Dzięki po raz kolejny za dobre info :)

Apropo napadziorów coś wiadomo? Skoro nie RVP, to zostajemy przy Cavanim / Suarezie?
Nie ma sprawy ; ) Cavani to jest cel glowny i zrobimy bardzo duzo, aby go sciagnac. De Laurentiis musi sie zgodzic jedynie na wlaczenie w transakcje jakiegos z naszych graczy. I tutaj wydaje mi sie, ze moze byc uzyteczny ten Giovinco, ktory - jak wynika z tych informacji - raczej nie wroci do Juve. Takie sa jednak tylko moje przypuszczenia, co do przyszlosci Seby (to znaczy, z tym Napoli...). Chociaz z drugiej strony, sam Sebastian ostatnio odrzucil mozliwosc bycia czescia jakiejs wiekszej transakcji. Tak wiec, sam juz nie wiem. Parma nam zaplaci za niego czy jeszcze przez rok tam bedzie gral na wspolwlanosci?
Izi pisze: Isla i Asamoah - wszystko co najlepsze z Udinese, ciekawe tylko za jaką kwotę (nie licząc wypożyczeń).
A panów Giovinco I Van Persie uważałem jako wysoce prawdopodobnych, szczególnie tego pierwszego.
Taider ma tam isc w 50%, Marrone tez jednak w 50% (; /), a Esti i Pazienza chyba w calosci. Marrone byl i jest kluczem w tej operacji, bo Udinese bylo gotowe zrobic duzo, aby tylko polozyc lape na chociaz czesci karty tego chlopaka. No i wydaje sie, ze dopieli swego. Do tego mysle, ze dolozymy jakies 10 - 12m (Pazienza kosztuje swoje, Esti to 5m, polowa Marrone to tez co najmniej 3 - 4m, etc).

Chociaz zaznaczam jeszcze raz - informacje sa jeszcze niesprawdzone! Jesli sie sprawdza, to deal faktycznie bedzie bardzo, bardzo skomplikowany i chyba jednak z korzyscia dla nas.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 21:31

Virgil pisze:Ciekawe po co nam Isla ?
3-5-2 prawy pomocnik. Zjadałby Lichtsteinera i Caceresa.

Nie wierzę w to. ;)

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 21:34

stahoo pisze:
Virgil pisze:Ciekawe po co nam Isla ?
3-5-2 prawy pomocnik. Zjadałby Lichtsteinera i Caceresa.

Nie wierzę w to. ;)
Ale ja się zgadzam że zjadłby ich, ale po co wzmacniać pozycję nieźle obsadzoną kiedy są pozycje słabo obsadzone ?

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2012, 21:35

Według sky, doszliśmy do porozumienia z Udinese odnośnie Asamoah'a i Isli.
Jutro ma być niby wszystko domknięte... Jeśli to nie ploty ( a raczej pewnie ploty) to Marotta ma wielki plus za te dwa strzały, dwóch niezłych grajków na początek mercato ? lepiej nie moglibyśmy zacząć okienka. W tej sytuacji zostaje nam głównie wzmocnić atak jakąś gwiazdą.

Zablokowany