Transfery w Europie
- pablo1503
- Juventino
O ile się nie mylę, to Hazard powiedział, że będzie grał u zwycięzcy LM. Nie zdziwiłbym się gdyby przeszedł do United, bo przecież oni też ją wygrali. Bawi się z kibicami, gra słów. Sam jeszcze chyba nie podjął decyzji, bo napisałby już wprost. Miesiąc temu mówiło się, że City jest pewniakiem; kilka dni temu, Eden był najbliżej tej czerwieńszej części Manchestru; a dziś jest prawie piłkarzem Chelsea. Sam nie wiem co on wybierze
Zagram u triumfatora LM
Zagram u triumfatora tegorocznej LM
Jest różnica. No chyba, że to jest oczywiste, że będzie grał w Chelsea, a ja się tylko doszukuje

Zagram u triumfatora LM
Zagram u triumfatora tegorocznej LM
Jest różnica. No chyba, że to jest oczywiste, że będzie grał w Chelsea, a ja się tylko doszukuje

- squinter
- Juventino
Jeśli rzeczywiście Hazard pójdzie do Chelsea to już będzie porządne wzmocnienie, a tu jeszcze:
http://www.transfery.info/52579,transfe ... ej-prostej
Nie wiem ile w tych informacjach prawdy, lecz wzmocnienie w postaci Hazarda i Hulka (opiewające na ok 74m funtów...) wygląda naprawdę imponująco. No i jeszcze ten Marin.
Nie wiem ile w tych informacjach prawdy, lecz wzmocnienie w postaci Hazarda i Hulka (opiewające na ok 74m funtów...) wygląda naprawdę imponująco. No i jeszcze ten Marin.
- Amarillo
- Juventino
Zastanawia mnie tylko jak w przypadku dołączenia do nich jednocześnie Hulka i Hazarda będą grać. 4-2-3-1 z Hazardem na ŚPO, Hulkiem na prawej i Matą na lewej? Wygląda imponująco, jakby jeszcze Torres/Lukaku ogarnęli bagietę na szpicy to w każdą obronę rywala wchodzą na pełnej... :C Jakby nie patrzeć wygląda to całkiem zacnie, ale muszą zrobić porządne wietrzenie składu jeśli chcą utrzymać się w czołówce. Lampard, Cole i spółka młodzieniaszkami już nie są. Szczęściem Chelsea jest to, że ma kasę na takie zakupy... :roll:squinter pisze:Jeśli rzeczywiście Hazard pójdzie do Chelsea to już będzie porządne wzmocnienie, a tu jeszcze:
Sapere Aude!
- squinter
- Juventino
To fakt, że Lampard i Cole do najmłodszych nie należą, ale w moim odczuciu dalej są ważnymi ogniwami tej drużyny. Na papierze wszystko zaczyna wyglądać imponująco ale wcale nie jest powiedziane, że tak samo będzie na boisku.
- Amarillo
- Juventino
To prawda, ale lepiej składa się odrzutowiec z najlepszych części na rynku niż z tańszych zamienników
nie można wykluczyć, że młody Belg zacznie się nagle kopać po czole, a Hulk będzie kompletnie bezproduktywny. Ale zakładając, że transfery zatrybią tak jak po nich tego można oczekiwać to Chelsea staje się jednym z głównych faworytów do CL (takim prawdziwym, a nie czarnym koniem edycji, bo osobiście rozpatrywałem ich w kategoriach drużyny odpadającej maks w półfinale w sezonie 2011/2012).
Swoją drogą angielska czołówka całkiem sensownie się wzmacnia. Arsenal kupuje Podolskiego i może zacznie grać ten młody Miyaichi, który w Boltonie zrobił niemałą furorę swoimi umiejętnościami, a SAF robi zakusy na Kagawę i Bainesa.

Swoją drogą angielska czołówka całkiem sensownie się wzmacnia. Arsenal kupuje Podolskiego i może zacznie grać ten młody Miyaichi, który w Boltonie zrobił niemałą furorę swoimi umiejętnościami, a SAF robi zakusy na Kagawę i Bainesa.
Sapere Aude!
- Dtmiu
- Katalończyk
Chelsea z Hulkiem i Hazardem? Ależ moc! 8) Jeśli oczywiście którykolwiek z tych transferów dojdzie do skutku, aczkolwiek wydaje mi się że jak Roman odkręci kurek z kasą to może się udać. Wreszcie do Chelsea zawita nowa jakość. Nie żebym ich jakoś lubił, ale jednak nawet jak się nie lubi jakiejś drużyny to można mieć do niej szacunek jeśli gra fajną piłkę. A wierzę że z tymi dwoma zawodnikami tak będzie.
- zahor
- Juventino
Przypomnij sobie Inter po zdobyciu potrójnej korony - wielcy mistrzowie ale już wypaleni, bez formy, bez motywacji, w zaawansowanym wieku. Wówczas należało odświeżyć szatnię, niektórym podziękować, nie zrobiono tego i skończyło się jak skończyło - Inter wrócił na swoje miejsce.montero4 pisze: Po takim sukcesie pół składu odchodzi - WTF.
Abramowicz wydaje się być pod tym względem mądrzejszy od Morattiego. Wie że chociażby taki Drogba, nawet jeżeli po części zapewnił Chelsea wygraną w finale LM, długo już tej drużyny nie pociągnie i potrzebni są następcy.
- deszczowy
- Juventino
Oj tam, pół składu. Na razie odszedł Drogba, jesli kupią Hulka (a pewnie tak, bo Romek znowu odkręci kurek) nie będzie tego tak bardzo czuć. A trzon drużyny pozostaje ten sam.montero4 pisze: Po takim sukcesie pół składu odchodzi - WTF.
- pablo1503
- Juventino
Strasznie mnie zaczyna irytować to Chelsea. Gdyby do City w jednym okienku transferowym przyszedł Hulk i Hazard, to byłoby pieprzenie, że niszczą sport. Abramowicz nie jest Szejkiem, to wszystko jest ok?
Chel$ea i tyle w tym temacie. :doh:

- pumex
- Juventino
Ale głupie gadanie. Skończcie z nadużywaniem "$" i przyzwyczajcie się, że futbolem od jakiegoś czasu rządzą pieniądze. Który klub nie wydaje kroci? Robią to City, Chelsea, Real, Barca. W niewiele mniejszym stopniu Bayren. Ferguson próbuje zachować pozory ostatniego sprawiedliwego, ale i w końcu popuści i wyda sporo. Arsenal wydaje mniej i między innymi dlatego co roku jest z nich polewka. Kto ma ten rządzi, wystarczy popatrzeć na te kluby, które poważnie liczą się w walce o wygraną CLpablo1503 pisze:Chel$ea i tyle w tym temacie. :doh:

- Bartek88
- Juventino
A jak by do nas przyszedl w jednym okienku Cavania i Van Persi to bys fapal , tak ?pablo1503 pisze:Strasznie mnie zaczyna irytować to Chelsea. Gdyby do City w jednym okienku transferowym przyszedł Hulk i Hazard, to byłoby pieprzenie, że niszczą sport. Abramowicz nie jest Szejkiem, to wszystko jest ok?
Pozatym odszedl Drogba i musieli kims go zastąpić a skrzydlowego moze po prostu potrzebowali? A pozatym takich okazji jak Hazard sie nie marnuje.. lepiej ze przeszedl do nich niż wlasnie do szejkowego City...
- francois
- Juventino
Czekam na oficjalne potwierdzenie transfery Hazarda. Jeśli on i Hulk faktycznie dołączą do The Blues to dzieło odmłodzenia zespołu znowu będzie kontynuowana, tym razem na tym światowym poziomie.
Dziwne tylko, że ściągają drogich piłkarzy, a przyszłość trenera nie jest do końca jasna
Dziwne tylko, że ściągają drogich piłkarzy, a przyszłość trenera nie jest do końca jasna

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- francois
- Juventino
Na oficjalnej stronie MU pojawiła się informacja o podpisaniu kontraktu z Kagawą. Ciekawy jestem szczegółów tego transferu. Kontrakt niedawno przedłużył także Scholes, więc zapewne któryś pomocnik będzie na wylocie 
PS Mamy dzisiaj już drugi ciekawy transfer - Marvin Martin w Lille. Czyli następca Hazarda już jest. Lille dobrze zrobiło, że zaklepało ten transfer przed Euro

PS Mamy dzisiaj już drugi ciekawy transfer - Marvin Martin w Lille. Czyli następca Hazarda już jest. Lille dobrze zrobiło, że zaklepało ten transfer przed Euro

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”