Wszystko o Interze
- wojczech7
- Juventino
Oj, przecież żartowałem, Miśq. Kwestia tego, czy kibicujesz wtedy, gdy te kluby są na topie, czy od momentu, w którym są na topiepan Zambrotta pisze:bitch, please... w naszych czasach królowalo Juve, Real i ManU, w obecnych czasach idolami dla małych chłopców są kopacze z Barsy, Interu, czy MCity. żadna bogata tradycja, po prostu zawsze kibicuje się tym, co są na topie.wojczech7 pisze:hmm, może trochę spłycę, ale dostrzegam pewną analogię:
Bracia kibicujący klubom z bogatą tradycją/historią/sukcesami:
starszy (Juventus)
starszy (Real)
starszy (MU)
"Sezonowcy" (?):
młodszy (Inter)
młodszy (Barcelona)
młodszy (MC)
![]()

Nie sądzę, żeby się Inter wzmocnił jeszcze Lavezzim. Mam przynajmniej taką nadzieję.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- De Rossi
- Juventino
Właśnie przeczytałem te słowa Ranieriego: "Massimo Moratti wiele razy mówił mi, że kontrakt z Carlosem Tevezem będzie podpisany w najbliższym czasie, ale nie dostałem Argentyńczyka podczas zimowego okienka transferowego.", przypomniałem sobie, że podobne rzeczy mówił Benitez po rozstaniu z Interem - obiecywano kasę na transfery i Mascherano, niedawno Stramaccioni wspominał coś o bliskim pozyskaniu Lavezziego i Destro - dzisiaj wszystko wskazuje, że będzie to Palacio, pewnie też mu naobiecywano. Źle się w Interze dzieje... .
- Myzarel
- Juventino
Nie powiem żeby mnie to szczególnie martwiło...De Rossi pisze: Źle się w Interze dzieje... .
Szkoda tylko że zapewne oleją LE i kolejne punkty pójdą się ...przejść.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No i już praktycznie oficjalnie Palacio w Interze. Branca i Moratti potwierdzili. Za 10,5 mln. Sky donosi, że teraz pora na Lavezziego i choć wydaje się to mało prawdopodobne to Moratti powiedział "Teraz musimy poczekać na ruch ze strony PSG i ich ofertę. Potem możemy zadziałać w tej sprawie i zaproponować Lavezziemu kontrakt."
2,5 na 3 lata.alina pisze:Ciekawi mnie pensja. 2 mln? 2,2?
Sporo. Ja tam kiedyś zakładałem, że Palacio to za 8 i pensja 2-2,2. No ale jak odpalą Forlana z jego tłustą pensją to zamiana się opłaci.Ouh_yeah pisze:2,5 na 3 lata.alina pisze:Ciekawi mnie pensja. 2 mln? 2,2?
- francois
- Juventino
Jak dla kogoDe Rossi pisze:Źle się w Interze dzieje... .

A tak na serio to ten Palacio może być naprawdę udanym zakupem. Wprawdzie w pierwszych dwóch sezonach w Genoi nie był tak bramkostrzelny, ale na pewno wniesie do Interu więcej niż Forlan czy Zarate.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- zahor
- Juventino
Być może, co nie zmienia faktu że Moratti przypomina mi obecnie polskich drogowców. Zamiast wymienić nawierzchnię, która od dawna się o to prosi, lepiej dowalić setną łatę, pół roku powinna wytrzymać, potem się pomyśli.francois pisze:Jak dla kogoDe Rossi pisze:Źle się w Interze dzieje... .![]()
A tak na serio to ten Palacio może być naprawdę udanym zakupem. Wprawdzie w pierwszych dwóch sezonach w Genoi nie był tak bramkostrzelny, ale na pewno wniesie do Interu więcej niż Forlan czy Zarate.
- Azazel
- Juventino
Oficjalnie: Ivan Cordoba zakończył karierę. Jeden z nielicznych do których miałem szacunek w Interze. Człowiek jakoś dziwnie się czuje gdy odchodzą kolejne legendy. U nas Alex, tam Cordoba. Trochę szkoda...
- Shark
- Juventino
po pierwsze witam wszystkich na forum
i teraz taka sprawa - śledzę od jakiegoś czasu na fb różne profile nt. Juventusu, także włoskie
od razu mówię, że włoskiego nie znam i przerzucam artykuły z prasy włoskiej przez google translator, który wiadomo, że działa słabo
niemniej jednak, ostatnio wiele profilów wrzuca informacje o meczu Inter - Lecce z 20.03.2011, co prawda tam się pojawiają przede wszystkim nazwiska - i jak to się niby działo, ale z kontekstu można wywnioskować, że ktoś przy tym meczu mógł wziąć łapówkę
czy ktoś ma dokładniejsze informacje - typu czy toczy się jakieś postępowanie w tej sprawie, czy może ja coś źle wydedukowałem (wszystko możliwe, google translator
)
czy może włoska prasa poprzez własne śledztwo dotarła do takich informacji
p.s. w tej samej "sprawie" nazwijmy to pojawił się również jakiś mecz Milanu
i teraz taka sprawa - śledzę od jakiegoś czasu na fb różne profile nt. Juventusu, także włoskie
od razu mówię, że włoskiego nie znam i przerzucam artykuły z prasy włoskiej przez google translator, który wiadomo, że działa słabo
niemniej jednak, ostatnio wiele profilów wrzuca informacje o meczu Inter - Lecce z 20.03.2011, co prawda tam się pojawiają przede wszystkim nazwiska - i jak to się niby działo, ale z kontekstu można wywnioskować, że ktoś przy tym meczu mógł wziąć łapówkę
czy ktoś ma dokładniejsze informacje - typu czy toczy się jakieś postępowanie w tej sprawie, czy może ja coś źle wydedukowałem (wszystko możliwe, google translator

czy może włoska prasa poprzez własne śledztwo dotarła do takich informacji
p.s. w tej samej "sprawie" nazwijmy to pojawił się również jakiś mecz Milanu
sądziłem, że będziemy na tym forum dyskutować z wzajemnym szacunkiem, ale skoro jest inaczej, to ja podziękuję, wolę kibicować w zaciszu domowym mojemu Juventusowi, z którym jestem od 15 lat i będę z pewnością dalej
- Amarillo
- Juventino
Lavezzi w interze byłby poważnym sygnałem, że Morattiemu zaczynają na starość rozwijać się komórki mózgowe skoro zamierza wzmacniać zespół. Jako że nie przeceniałbym jego możliwości w tym zakresie stwierdzam, że Lavezzi będzie śmigał na Parc de Princes od przyszłego sezonu, a interek skończy z Caracciolo czy innym Scullim i będzie się zarzekał, że walczą o potrójną koronę. Nie ma powodów do obaw 

Sapere Aude!
- Bartek88
- Juventino
No jak narazie każdą oferte interu przebija PSGAmarillo pisze:Lavezzi w interze byłby poważnym sygnałem, że Morattiemu zaczynają na starość rozwijać się komórki mózgowe skoro zamierza wzmacniać zespół. Jako że nie przeceniałbym jego możliwości w tym zakresie stwierdzam, że Lavezzi będzie śmigał na Parc de Princes od przyszłego sezonu, a interek skończy z Caracciolo czy innym Scullim i będzie się zarzekał, że walczą o potrójną koronę. Nie ma powodów do obaw

Swoją drogą ja go nie rozumiem, co to za problem zatrudnic dyrektora generalnego?