Jak radzą sobie byli Juventini
Alex to chyba ze Szwecją, nie? Świetny gol.@D@$ pisze:Nie mam konta, ale nawet jeśli to miałbym głosować na gola po którym przeżyłem najwiekszy dramat historii swojego kibicowania? No chyba nie...Kuben pisze:Na STRONIE UEFY można oddać głos na najlepszą bramkę strzeloną w Finale EURO. Nominowana jest bramka naszego Davida strzelona... Włochom w 2000r.
Kto posiada konto na tejże stronie może oddać głos (są do wygrania nawet nagrody)
Panenka albo Van Basten, może znalazłyby się ładniejsze gole, ale te dwa przeszły do historii. Ogólnie najpiękniejsze bramki były chyba podczas euro 2000 (Figo, Nuno Gomes w półfinale, Frank de Boer w grupie z Francją, nawet nasz Alex coś tam ustrzelił fajnego, aha jeszcze Zidane z Hiszpanią, choć wtedy go nie lubiłem).
Z dużym sentymentem wspominam EURO 2000. Oglądnąłem wtedy niemal wszystkie mecze. Włochy-Holandia - co to był za mecz!
- Azazel
- Juventino
Oficjalnie: Marco Di Vaio zagra w Montreal Impact. Cóż kolejni piłkarze wybierają się na piłkarskie emerytury, sądzę że w tym przypadku trochę za wcześnie. Ładnie grał w Bolognie, ale takie są prawa pieniądza.
- pan Zambrotta
- Juventino
alina pisze:Z dużym sentymentem wspominam EURO 2000. Oglądnąłem wtedy niemal wszystkie mecze.

Wtedy po prostu siedziałem non stop przed tv i obejrzałem najwięcej meczów ze wszystkich Euro/MŚ.pan Zambrotta pisze:alina pisze:Z dużym sentymentem wspominam EURO 2000. Oglądnąłem wtedy niemal wszystkie mecze.miałeś karę i mama zabraniała oglądac mecze, czy jak? jak można nie oglądać mistrzostw?
Ty misiu nie trolluj, tylko mi odpisz w temacie kinowym.
- mixery
- Juventino
Może już o tym było i nie widziałem ale dzisiaj na canal plus sport w 1 na 1 extra był wywiad z Nedvedem. Nic nowego nie powiedział, ale przyjemnie zmontowane. W tygodniu będą powtórki jeśli kogoś interesuje.
- Myzarel
- Juventino
Ranieri trenerem Monaco! http://www.asm-fc.com/actualites/equipe ... h-de-l-asm
No nie powiem jestem zaskoczony... Ale jeśli zrobi to na czym zna się najlepiej, czyli odbudowa drużyny to jest w stanie powrócić z Monaco do Ligue 1 i coś tam pomieszać.
No nie powiem jestem zaskoczony... Ale jeśli zrobi to na czym zna się najlepiej, czyli odbudowa drużyny to jest w stanie powrócić z Monaco do Ligue 1 i coś tam pomieszać.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- filippo
- Juventino
To jest nie-mo-żli-weVincitore pisze:Jak można się tak zaniedbać w krótkim czasie jak zrobił to Grosso? Kebab na śniadanie, obiad i kolacje?
dajcie jakies inne źródło, to jest nieżliwe żeby zawodnik ktory był w naszej bądź co bądź szerokiej kadrze w tym sezonie wygląda jak butterbean
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Gdybym miał kilka milionów euro na koncie i kolejne 2 w drodze za 10 miesięcy siedzenia w domu...
On w ogóle trenował z pierwszym zespołem? Bo z tego co pamiętam to widziałem go na paru fotkach z treningów, ale chyba od stycznia sobie robił co chciał.
On w ogóle trenował z pierwszym zespołem? Bo z tego co pamiętam to widziałem go na paru fotkach z treningów, ale chyba od stycznia sobie robił co chciał.
- @D@$
- Juventino
Od stycznia może i tak, ale przypominam, że na początku sezonu nawet w dwóch meczach zagrałOuh_yeah pisze:On w ogóle trenował z pierwszym zespołem? Bo z tego co pamiętam to widziałem go na paru fotkach z treningów, ale chyba od stycznia sobie robił co chciał.

Oj tam, może wiatr zawiał, dlatego koszulka wygląda jakby duży bęben... To napewno jest on? Tak w ogóle co to za fota, oni wszysycy przyglądają się treningowi kadry? Niezła ekipa

Ogólnie niezły sezon nie tylko dla Juventino, ale i byłych i/lub wypożyczonych zawodników:
- Melo mistrz Turcji
- Ziegler wicemistrz
- Sissoko wicemistrz Francji (tam to pewnie jest to odebrane jak porażka)
- Diego wygrał LE
- Immobile król strzelców Serie B i awans
- Pasquato awans z Serie B, choć akurat on ma chyba sezon w plecy
- Giovinco się rozszalał.
Nie ma źle, w sumie taki Melo czy Diego i tak do obecnego Juve nie pasują, niech sobie więc mają sukcesy gdzie indziej.
Co do Ranieriego, jakoś nic do niego nie mam, tez mu życzę powodzenia w Monaco. Szkoda za to mi Deschampsa, jedyne co mu się udało w tym sezonie to 1/4 LM, ale w Ligue 1 to kaszana.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2012, 18:23 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- zahor
- Juventino
Właśnie o to miałem zapytać - są na tym zdjęciu piłkarze, którzy do kadry dawno nie byli powoływani więc nie zdziwiłbym się gdyby się okazało że to fotka sprzed paru lat która po prostu tak śmiesznie wyszła, że Grosso wygląda jak wygląda.@D@$ pisze: Oj tam, może wiatr zawiał, dlatego koszulka wygląda jakby duży bęben... To napewno jest on? Tak w ogóle co to za fota, oni wszysycy przyglądają się treningowi kadry? Niezła ekipa
- Myzarel
- Juventino
Patrząc po kroju koszulek to chyba jednak aktualne zdjęcie - dokładnie w takiej samej biegają reprezentanci na treningach.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Vincitore
- Juventino
Nie przypominam sobie, by Grosso parę lat temu tak wyglądał.zahor pisze:Właśnie o to miałem zapytać - są na tym zdjęciu piłkarze, którzy do kadry dawno nie byli powoływani więc nie zdziwiłbym się gdyby się okazało że to fotka sprzed paru lat która po prostu tak śmiesznie wyszła, że Grosso wygląda jak wygląda.@D@$ pisze: Oj tam, może wiatr zawiał, dlatego koszulka wygląda jakby duży bęben... To napewno jest on? Tak w ogóle co to za fota, oni wszysycy przyglądają się treningowi kadry? Niezła ekipa
Dla porównania fotka sprzed trzech tygodni:

Impossible is nothing