Nowy zarząd?
- pumex
- Juventino
Jeśli opcja powrotu Moggiego jest nierealna, to coraz częściej na stanowisku piastowanym przez Miernego widziałbym Nedveda. Wydaje się, że on jako jedyny jest ogarniętym osobnikiem w zarządzie.
Jeśli chodzi o Agnelliego, to często słyszymy od różnych osób związanych z calcio, że to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Sam nie wiem... może faktycznie tak jest?
Jeśli chodzi o Agnelliego, to często słyszymy od różnych osób związanych z calcio, że to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Sam nie wiem... może faktycznie tak jest?

- Eric6666
- Juventino
myślę, że za wcześnie na Nedveda, to półka dla przynajmniej trochę człowieka ekonomisty, który będzie to ogarniał, żeby znowu nie nałapać dużych kontraktów z średnimi graczami jak za czasów Secco.pumex pisze:Jeśli opcja powrotu Moggiego jest nierealna, to coraz częściej na stanowisku piastowanym przez Miernego widziałbym Nedveda. Wydaje się, że on jako jedyny jest ogarniętym osobnikiem w zarządzie.
kosciu88 pisze:Ale Nedved + ktos od ekonomi i mogloby byc ciekawie.

Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2011, 20:39 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- francois
- Juventino
Myślę, że w tej roli Blanc jest przynajmniej dobry.kosciu88 pisze:Ale Nedved + ktos od ekonomi i mogloby byc ciekawie.
Ciekawe czy Marotta w jakikolwiek beknie za te transfery (Motta, Rinaudo, Traore, Martinez)

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Bartek88
- Juventino
Nedved to byl pilkarz a nie dyrektor generalny.
Tu potrzeba kogos takiego jak Capello, Moggi, kogos kto bedzie umial wypatrzec pilkarzy jak Chielini, Del piero, Zidane, poki sa mlodzi i tani.
Tu potrzeba kogos takiego jak Capello, Moggi, kogos kto bedzie umial wypatrzec pilkarzy jak Chielini, Del piero, Zidane, poki sa mlodzi i tani.
- Pan Mietek
- Juventino
Moggi czy Capello też zaczynali jako amatorzy. Ale zgadzam się - na zatrudnienie kolejnego żółtodzioba nie możemy sobie pozwolić, no chyba, że Pavel ma jakieś "potwierdzone" umiejętności bo bycie człowiekiem Juve niestety nie wystarczy.Bartek88 pisze:Nedved to byl pilkarz a nie dyrektor generalny.
Może będziemy mieli swojego Leonardo, tyle, że wiernego do końca

- francois
- Juventino
Oj, niedobrze się dzieje

Nasze 43.4 mln straty przy 7. miejscu wobec 70 mln i mistrzostwa Milanu - zarząd traci ostatni chyba argument...Władze Juventusu zebrały się dziś na spotkaniu w siedzibie głównej klubu przy Corso Galileo Ferraris, by przedyskutować ogłoszone ostatnio straty finansowe, a także rezygnację członka zarządu Jeana Claude-Blanca.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Monte Cristo
- Juventino
Wtf?! Blanc rezygnuje?! Niby dlaczego, w ekonomii sie spisywal wysmienicie. Szkoda.
A tak wogole to niezle: Za Secco wydawalismy duze sumy na pilkarzy, dawalismy wysokie kontraky, wynikow nie bylo... a i tak zawsze sie mowilo ze mamy swietna ekonomie.
A teraz za kandencjii Marotty i Agnelliego nie mamy wynikow, nie mamy pilkarzy i nie mamy ekonomii :lol:
A tak wogole to niezle: Za Secco wydawalismy duze sumy na pilkarzy, dawalismy wysokie kontraky, wynikow nie bylo... a i tak zawsze sie mowilo ze mamy swietna ekonomie.
A teraz za kandencjii Marotty i Agnelliego nie mamy wynikow, nie mamy pilkarzy i nie mamy ekonomii :lol:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Monte Cristo pisze:Wtf?! Blanc rezygnuje?! Niby dlaczego, w ekonomii sie spisywal wysmienicie. Szkoda.
Szkoda czego? Skąd informacje o tej świetnej pracy, którą wykonywał? Czytaliście jakieś raporty finansowe, z których to wynikało? Czy tylko pierdu pierdu od czasu do czasu jakieś wiadomości, że finansowo stoimy nie najgorzej, a Blanc jak się nie pcha do spraw sportowych to nikomu nie przeszkadza?lenor pisze:Do czego jak do czego, ale do ekonomi Blanck miał łeb. Wielka szkoda.
Jeden jest też inny pozytyw. To jedyny gość, który przeszkadzał Moggiemu. Teraz go nie ma. Zapraszamy!
- pumex
- Juventino
Ooo.. jak Ty mnie zaimponowałeś w tech chwili 8) plus dla Ciebieszczypek pisze:Jeden jest też inny pozytyw. To jedyny gość, który przeszkadzał Moggiemu. Teraz go nie ma. Zapraszamy!
Odnośnie Blanca: może nie mamy dokładnych informacji jak sobie gościu radził, ale wydaje mi się, że nie najgorzej

- pan Zambrotta
- Juventino
- mati888
- Juventino
pumex pisze:Ooo.. jak Ty mnie zaimponowałeś w tech chwili 8) plus dla Ciebieszczypek pisze:Jeden jest też inny pozytyw. To jedyny gość, który przeszkadzał Moggiemu. Teraz go nie ma. Zapraszamy!![]()
Odnośnie Blanca: może nie mamy dokładnych informacji jak sobie gościu radził, ale wydaje mi się, że nie najgorzej
z tego, co napisane w newsie na głownej, to Blanc odejdzie dopiero 30. września. Poza tym Lucek i Marotta to ta sama rola, a Andrea raczej nie wyrzuci szalonookiego. Chociaż ja nie miałbym nic przeciwko
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- pablo1503
- Juventino
Bardziej idzie zrozumieć naszego prezesa niż pana prowadzącego. Eh, ten brytyjski akcent :-Dalina pisze:Zastanawiałem sie nad tematem. Polecam bardzo fajną rozmowę z Agnellim w London Business School. To nie tylko taka pogawędka - dużo rzeczy można się dowiedzieć.
Elokwentny ten nasz prezes 8)