Mercato (2012-2014)
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Elkann mogłby to zrobić. W sensie ma do tego środki. Myslę że w ogole nie odczuł by wydatku rzędu 50 milionow, a ile by miał wtedy poparcia? huuh.Amarillo pisze:Chłopak ma przeogromny potencjał, ale połknąłby cały budżet transferowy. Jeśli rozbijemy bank lub Elkann zdecyduje się zrobić kibicom drobny prezent w postaci Neymara obok nowego bombardiera - ok. Ale jeśli to ma być nasz crack w ataku gwarantujący 20-30 bramek w sezonie to ja tego nie widzę. Zakładając czysto hipotetycznie że go sprowadzamypablo1503 pisze:Również prezydent Santosu (rzekomo) potwierdził, że Juve interesuje się młodym Brazolemkrystiank pisze:na Transfery.info juz o Neymarze pisza ze niby Juventus jest nim powaznie zainteresowany![]()
Marketingowo sprzedawali byśmy się nie gorzej niż kluby z czołówki Europy.
Neymar Cavani/Higuain + MVP + Gigi i reszta defa + Ekotto... ehh.. Jak fajnie pomarzyć.
Czas jednak zejść na ziemię i przygotować się na 'crack' który trzeba będzie zarzyć na uspokojenie podczas ogłoszenia transferu Boriello i Nilmara.
Oby Paratici został i dał nam drugiego Vidala.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- ewerthon
- Juventino
iltalismano pisze: Ekotto
Nie wiem jak to nazwać. Lenistwo? Chyba tak. Zawodnik nazywa się:Dante93 pisze: Ekotto
Assou-Ekotto
Z tego co wiem, to pisanie jednego członu jego nazwiska jest niepoprawne. Niektórzy dotąd nie pamiętają jak się nazywa Quagliarella, o Estigarribii nie wspominając (choć to akurat całkiem zrozumiałe).
Tak w ogóle, to nie rozumiem dyskusji na temat Kameruńczyka. Juventus wyrażał jakieś realne zainteresowanie tym zawodnikiem?
EDIT: W porządku, nie wiedziałem o tym. Wszędzie widziałem jego nazwisko w dwóch członach, a patrząc na wasze posty po prostu stwierdziłem, że wam się nie chcę pisać całego nazwiska, bo go zwyczajnie nie znacie. Takie przypadki już były na forum
Ostatnio zmieniony 21 maja 2012, 21:35 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Amarillo
- Juventino
Zawodnik powiedział, że jeśli nie awansują do Ligi Mistrzów to odchodzi bo w jakiejś tam Lidze Europejskiej grać nie zamierza, jest on całkiem zacnym lewym obrońcom a z naszego bloku defensywnego ta pozycja jest obstawiona najgorzej (nie umniejszając De Ceglie). Juventus może tego zainteresowania nie wyrażał, ale kibice to i owszem chętnie by go u siebie widzieliewerthon pisze: Tak w ogóle, to nie rozumiem dyskusji na temat Kameruńczyka. Juventus wyrażał jakieś realne zainteresowanie tym zawodnikiem?
Sapere Aude!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nie dość że czepiasz się bzdur, to jeszcze nie rozumiesz dyskusji na temat który był chociażby omawiany na Tribal'u.ewerthon pisze:iltalismano pisze: EkottoNie wiem jak to nazwać. Lenistwo? Chyba tak. Zawodnik nazywa się:Dante93 pisze: Ekotto
Assou-Ekotto
Z tego co wiem, to pisanie jednego członu jego nazwiska jest niepoprawne. Niektórzy dotąd nie pamiętają jak się nazywa Quagliarella, o Estigarribii nie wspominając (choć to akurat całkiem zrozumiałe).
Tak w ogóle, to nie rozumiem dyskusji na temat Kameruńczyka. Juventus wyrażał jakieś realne zainteresowanie tym zawodnikiem?
Napisz http://www.click-sports.com/italian-lea ... for-ekotto do nich , ponieważ w tytule napisali także "Ekotto", czym popełnili błąd.
http://www.tribalfootball.com/articles/ ... =main_feed
Było to także w Sky Italia, wiadomościach. Do czego chcesz sie jeszcze przyczepić?

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- SKAr7
- Juventino
http://www.juvepoland.com/news.php?id=21905
Niech ktoś zaniesie pumexowi chusteczki albo srajtaśmę, bo pewnie biedakowi zaraz się skończą.
Niech ktoś zaniesie pumexowi chusteczki albo srajtaśmę, bo pewnie biedakowi zaraz się skończą.
- pablo1503
- Juventino
15 mln + jeden z tamtej trójki = co najwyżej 18mln, a to troszkę za mało.SKAr7 pisze:http://www.juvepoland.com/news.php?id=21905
15 + Matri/Fabio

A prócz niego jeszcze jakaś '9', tudzież Suarez :-D
Dobra, chyba się troszkę podnieciłem :oops:

- stahoo
- Juventino
Nie, nie złożyła ^^
Swoją drogą:
Agent Giovinco: "Pójdzie do klubu, który pozwoli mu poczuć się ważnym i gdzie będzie mógł regularnie pokazywać swoje atuty."
Ten (ci?) znowu swoje... W Juve nie ma miejsca dla graczy którym z góry należy się skład. Nie wiem po co to gadanie...
Swoją drogą:
Agent Giovinco: "Pójdzie do klubu, który pozwoli mu poczuć się ważnym i gdzie będzie mógł regularnie pokazywać swoje atuty."
Ten (ci?) znowu swoje... W Juve nie ma miejsca dla graczy którym z góry należy się skład. Nie wiem po co to gadanie...
- Dante93
- Juventino
Oj Stahoo jakieś czarnowidztwo uprawiasz
Ja w tej wypowiedzi nic nagannego nie widze, ot normalna sprawa.
Jakby załóżmy wypowiedzial sie tak agent Cavaniego czy Ramireza to pewnie byście nic w niej dziwnego nie widzieli...
Ja w tej wypowiedzi nic nagannego nie widze, ot normalna sprawa.
Jakby załóżmy wypowiedzial sie tak agent Cavaniego czy Ramireza to pewnie byście nic w niej dziwnego nie widzieli...

- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Dokładnie jak ma jakieś ambicje to niech przychodzi i walczy o skład ale na takich zasadach jak inni, bez żadnej taryfy ulgowej czy grymaszenia.stahoo pisze:Nie, nie złożyła ^^
Swoją drogą:
- Azrael
- Juventino
Ja mam wrażenie, że Giovinco i pan D`Amico jakby zatrzymali się w czasie i nie zauważyli, że od roku nie ma już w Juventusie Ferrary, Zaccheroniego czy Del Neriego, że Juve to dziś kompletnie inna drużyna, w której panują zupełnie inne, nowe, lepsze stosunki. Ja naprawdę dziwię się Sebastianowi, że jeszcze tego agenta nie zwolnił, bo to ile wierzących w niego ludzi zniechęcił do "Gio" ten człowiek, to niewyobrażalne i kompletnie pozbawione sensu.Tony Montana pisze:Dokładnie jak ma jakieś ambicje to niech przychodzi i walczy o skład ale na takich zasadach jak inni, bez żadnej taryfy ulgowej czy grymaszenia.
Zresztą - i to już jest śmieszne - czego chce szukać D`Amico dla Seby w Barcelonie, skoro obawia się, że w Juventusie mógłby mieć problemy w walce o skład z Matrim, Quagiarellą, Vuciniciem czy Boriello?
Jeśli Giovinco naprawdę chce zaistnieć w wielkim klubowym futbolu to czym prędzej powinien wracać pokornie do Juventusu, bo gdzie znajdzie trenera jak Conte, który nie dość, że za małym Włochem optuje (a przykład Boriello pokazuje jak Antonio traktuje swoich pupili), to jeszcze naprawdę sporo w ataku rotuje i Sebastian swoje szanse na pewno by dostał. Reszta zależałaby już tylko od niego samego, od tego czy potrafiłby się zmobilizować do ciężkiej pracy.
Pozdrawiam!
- Virgil
- Juventino
Szkoda, że jeszcze Cavaniego brakuje w pakiecie, kupimy jedną gwiazdę do ataku (jeżeli w ogóle) zresztą Suarez i Jovetić to pod pewnymi względami podobni zawodnicy i żaden nie jest jakoś bardzo, bardzo bramkostrzelny i wykańczający.