Coppa Italia (FINAŁ): JUVENTUS 0-2 Napoli [DPL na meczu!!!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 21:57

szczypek pisze:Ktoś wie dlaczego nie było tego karnego po faulu na Marchisio? Liczę, że po przerwie trochę odważniej zaatakujemy.
Powinien być karny? Niewidziałem wgl tej sytuacji bo co chwile nie dość że mi buforuje na Orange to jeszcze traci się głos :angry:

Co do meczu to jest to wyrównane spotkanie, jednak nasza gra pozostawia wiele do życzenia. Oby nie było karnych bo z nimi nie mam najlepszych wspomnien :(
Vucinic na boisko!

FORZA JUVE!!
cerb pisze:Powiedzcie mi lepiej co mają nasi na koszulkach?? Pierw myslalem ze to emblemat za mistrzostwo ale za mistrzostwo jest flaga a to jakis ciemny herb?? Na pewno maja puchar na rekawie (chyba lewym).
To nasi sponsorzy wymyślili na mecz pożegnalny Alexa...newsów się nie czyta :naughty:
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, 21:59 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 21:58

Kurde, pierwsze 20 minut pilkarze byli wciaz na imprezie z Agnellim. Potem sie troche ogarneli, bylo kilka groznych strzalow. W przerwie Conte ich calkowicie wybudzi i jakos to bedzie.

Byl dla nas karny, ale nie ewidentny - takich sie w tym sezonie Juventusowi nie daje.

BTW jak Wam sie podoba komentarz na Orange Sport? Mialem troche problemow z dzwiekiem i robilem sobie szame, ale wydaje mi sie, ze procz sporadycznego mylenia nazwisk nie ma sie za bardzo do czego przyczepic.

Obrazek
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Vucinic jest potrzebny na boisku.

SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Bardzo wyrównany mecz, oba zespoły grają bardzo agresywnie. Myślę, że Del Piero będzie miał jeszcze okazje sobie strzelić z wolnego bo przed polem karnym Napoli jest straszna kopanina.
Szkoda, że sędzie nie podyktował karnego bo faul był ewidentny ale w tym gąszczu ciężko było to zobaczyć. Dopiero na trzeciej powtórce było widać co tam się tak na prawdę stało.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

SKAr7 pisze: Alex i Boriello niewidoczni, ale ciężko mieć do nich pretensje.
Może patrzysz pod złym kątem :doh: Nikt się nie wyróznia, każdy na mniej więcej takim samym poziomie.
Więcej gry oczekiwałbym po Marchisio.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
domininho

Juventino
Juventino

Vucinić za Del Piero.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 22:00

bendzamin pisze: BTW jak Wam sie podoba komentarz na Orange Sport? Mialem troche problemow z dzwiekiem i robilem sobie szame, ale wydaje mi sie, ze procz sporadycznego mylenia nazwisk nie ma sie za bardzo do czego przyczepic.
O dwie klasy wyżej niż z C+ świetnie się ich słucha a w dodatku jeden z nich jest kibicem Juve ;)

Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Naszym plusem w lidze było to, że potrafiliśmy dobić przeciwnika w drugiej połowie i wykorzystać jego zmęczenie. Napoli dosyć "ciśnie", więc może trochę opadną z sił i zdołamy to wykorzystać.

Vucinic na plac !

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Pepe i Mirko powinni wejsc to teraz opcja nr 1 . Za kogo ? Hmmm Boriello i ??? tu sie waham wlasnie :/ ale nie ma tragedii - 45 min przed nami :)

FORZA JUVE !!!

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 22:01

Początek w naszym wykonaniu był dość słaby, ale z minuty na minutę jest coraz lepiej. Najlepiej jakby wszedł po przerwie Vucinic. Forza Juve

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 22:01

Spoko jak to powiedzieli komentatorzy... 0,5 (słownie: pół) sytuacji i wygramy 2:0 :)

Obrazek
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 22:02

Corcky pisze:
SKAr7 pisze: Alex i Boriello niewidoczni, ale ciężko mieć do nich pretensje.
Może patrzysz pod złym kątem :doh: Nikt się nie wyróznia, każdy na mniej więcej takim samym poziomie.
Więcej gry oczekiwałbym po Marchisio.
Tak, tylko kiedy jesteśmy zdominowani w środku pola to ciężko mieć pretensje do napastników. Oni tu zawinili najmniej. A "brak" Marchisio sam zaznaczyłem :wink:
Dałbym Padoina za Księcia i Pepe za Lichta, bo też w ataku się nie wyróżnia, a w obronie robi niewielkie babole. Jak nic się nie zmieni do 70 minuty, to pokombinować z trio Vucinić/Quaq/Matri.

Mate.G pisze:
bendzamin pisze: BTW jak Wam sie podoba komentarz na Orange Sport? Mialem troche problemow z dzwiekiem i robilem sobie szame, ale wydaje mi sie, ze procz sporadycznego mylenia nazwisk nie ma sie za bardzo do czego przyczepic.
O dwie klasy wyżej niż z C+ świetnie się ich słucha a w dodatku jeden z nich jest kibicem Juve ;)
Kompletnie się nie zgadzam! Sprawiają wrażenie, jakby nie obejrzeli ani jednego meczu ligowego żadnej z drużyn, są nieprzygotowani.
Jeden na początku twierdził, że ustawienie z 3 obrońcami u obu drużyn sugeruje jakieś mega ofensywne ustawienie.
Na Boga, można choć obejrzeć dwa poprzednie mecze tych drużyn? :doh:
W dodatku przynudzają niemiłosiernie.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, 22:04 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.

cerb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 22:02

Wojtek pisze:
cerb pisze:Powiedzcie mi lepiej co mają nasi na koszulkach?? Pierw myslalem ze to emblemat za mistrzostwo ale za mistrzostwo jest flaga a to jakis ciemny herb?? Na pewno maja puchar na rekawie (chyba lewym).
To nasi sponsorzy wymyślili na mecz pożegnalny Alexa...newsów się nie czyta :naughty:
Na stronie glownej Juvepoland nie widzialem żadnego newsa na temat koszulki.. :/

I dla tych co maja problem z dzwiekiem na Orindżu .. ja też mam .. :) http://pl-sport.tv/ transmisja pośrednia z Orange (troche gorsza jakosc ale nie tnie)

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 22:03

Słabo przez pierwsze 25 minut, póżniej trochę inaczej.

Czy nam nie strzelą tego pewien nie jestem.

Gramy jakoś nie przekonująco. Może Marrone, dzisiaj Pirlo bardzo niedokłdnie, więc czekam na Luce i Padoina za Estiego.

A no i Miras za Boriello,który tylko jeden ładny strzał.
Będzie ciężko.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 22:03

Nikt się nie wyróżnia, ale ja zauważyłem 2 świetne centry Estigarribi, który to podobno dośrodkowuje jak kaleka...

Potrzebny Vucinić, najlepiej za Boriello. Alex z Mirkiem coś wyczarują.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Zablokowany