Coppa Italia (FINAŁ): JUVENTUS 0-2 Napoli [DPL na meczu!!!]
- pumex
- Juventino
Ludzie, zachowujecie się, jakbyście dopiero co spadli z choinki i nie wiedzieli jak świat się kręci. Jeśli zaglądacie na jakieś podstrony, to nie dziwcie się, że są niezaktualizowane. Wejdźcie jak Bóg przykazał na oficjalną stronę stacji, luknijcie na program tv i wszystko będzie jasne - tak, mecz będzie na Orange Sport.
Peace
Peace

- juventusiak_94
- Juventino
@ qrczak uf dzieki za info nie zauwazylem tej infornacji 

- Piotrekmmz
- Juventino
Jest już podany skład na finał:
Storari - Barzagli, Bonucci, Caceres - Lichtsteiner - Vidal, Pirlo, Markiz - Esti - Del Piero, Borriello
Ciekawe czemu Mirko grzeje ławe ??
Storari - Barzagli, Bonucci, Caceres - Lichtsteiner - Vidal, Pirlo, Markiz - Esti - Del Piero, Borriello
- annihilator1988
- Juventino
Coś czuje, że to będzie mecz Boriello. Kilka tygodni temu śniło mi się, że Marco ustrzelił dwa gole w jakimś finale. Może chodziło o CI? 

- Azazel
- Juventino
Maszynka Conte - czy można ją zatrzymać?
Jak wyżej. Do meczu pozostało bardzo mało czasu, ale jakoś nie rodzi mi się jakieś zwątpienie. Uważam, że Juventus jest na fali i w aktualnej formie żaden zespół nie jest nieosiągalny. I choć dziś ujrzymy dosyć rezerwowy skład to sama chęci zwycięstwa dla Del Piero powinna - moim zdaniem - przynieść pozytywne owoce. Trzeba przypilnować Cavaniego, innych zagrożeń się nie spodziewam.
Jak wyżej. Do meczu pozostało bardzo mało czasu, ale jakoś nie rodzi mi się jakieś zwątpienie. Uważam, że Juventus jest na fali i w aktualnej formie żaden zespół nie jest nieosiągalny. I choć dziś ujrzymy dosyć rezerwowy skład to sama chęci zwycięstwa dla Del Piero powinna - moim zdaniem - przynieść pozytywne owoce. Trzeba przypilnować Cavaniego, innych zagrożeń się nie spodziewam.
- Wojtek
- Juventino
Bo grają ci którzy nas doprowadzili do tego finału. Mirko pewnie wejdzie w drugiej połowie jeśli pójdzie nie po myśli.Piotrekmmz pisze:Jest już podany skład na finał:
Bardzo dobrze że to jednak Storari zagra a nie Buffon jak wcześniej podawano. Być może to ostatni mecz w Juve Estiego i Borriello

FORZA JUVE!!
- jareckijuve
- Juventino
Gianccherini mógłby tam zagrać zamiast Estiego, ale też damy radęGiovani pisze:Świetnie, że zagra Storari. Nie pasuję mi tylko Esticycki, ale damy radę. FORZA !

liczę na powtórkę z rozrywki, czyli 3:0 i bramkę Alexa Del Piero

Z Juventusem od 2004 roku!
- KondzioJuveFans
- Juventino
ma ktoś dobrego linka ? Bo na tym orange sport cały czas leci o Piaście Gliwice...
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- RuTeK
- Juventino
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Madri
- Juventino
ten mi ścina dosyć tu macie taki pewny ale jakośc lipna http://sports24u.com/ch1.htmlRuTeK pisze:http://www.drhtv.com.pl/transmisja-11944.html