Liga Mistrzów 2011/12
- jareckik
- Juventino
Jak dojdzie do karnych to myślę, że jednak Chelsea. Jeśli patrzeć na rachunek prawdopodobieństwa jak raz przegrali finał w karnych to teraz powinni wygrać ;D Poza tym Bayern już wygrał w karnych półfinał... Fajnie to wygląda- rożne 20-1;P
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
brawo Robben przegrał finał Holandii i przegrał finał Bayernowi. Dobrze przygotowuje się na Euro
Nie cierpię tego sępa i nie rozumiem zachwytów nad tym piłkarzem. Bayern przegrał wygrany finał na własne życzenie.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Tacchinardi.
- Juventino
Abramowicz dostał to co chciał. Chelsea została zdominowana i przez szczęście udało im się dotrwać. Nie widzę różnicy między nimi, a ogórkami Serie A ustawiającymi autobus - to samo tylko na innym poziomie. Dzisiejszy dzień dla moich wartości dotyczących piłki nożnej jest bardzo bolesny. Szkoda mi Bayernu, choć to w większości Niemcy. Po prostu zasługiwali.

- Winner
- Juventino
Po takim meczu to tylko Bayern wie jak oni tego nie wygrali, mieli od groma akcji, karnego a przeciwnik miał pierwszy rożny w 88 minucie... i strzelił gola. Ich największa gwiazda Gomez to dzisiaj skuteczność coś jak nasz Matri. Co do Chelsea to gdyby nie to że wygrali to uznałby ich taktykę za samobójczą bo praktycznie przez całe 90 minut nie istnieli na boisku, w dogrywce było już trochę lepiej. Ogólnie cały sezon Bayernu a zwłaszcza ten mecz skomentowałbym że ostro z frajerzyli.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Łukasz
- Juventino
Można wygrać jednym rożnym finał Ligi Mistrzów? Można. Bayern - frajerzy roku.
- Gotti
- Juventino
This. Ja w Robbenie nic nie widzę. Od zawsze nie rozumiem tych zachwytów nad nim.marcinek pisze:brawo Robben przegrał finał Holandii i przegrał finał Bayernowi. Dobrze przygotowuje się na EuroNie cierpię tego sępa i nie rozumiem zachwytów nad tym piłkarzem. Bayern przegrał wygrany finał na własne życzenie.
Sęp, egoista i boiskowy cwaniak. On nie wie co to jest gra zespołowa.
Co do meczu. To bardzo się cieszę, że wygrała Chelsea. Nie znoszę Bayernu chyba najbardziej ze wszystkich klubów z poza Serie A.
Za Chelsea nigdy nie przepadałem, ale Romanowi się ten Puchar po prostu należał.
- Łukasz
- Juventino
A ja Robbena lubię - świetna lewa noga. Ale to on przegrał Bayernowi najważniejsze mecze w tym sezonie. Swoją drogą - dziwne, że to on poszedł do tego karnego, biorąc pod uwagę, że grał z Cechem w Czelsea - "swojemu" bramkarzowi trudniej się strzela karne.
W jakim sensie?Gotti pisze:Romanowi się ten Puchar po prostu należał.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2012, 23:47 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Filippo911
- Juventino
dokładnie Bayern przegrał na własne życzenie . a zawsze mówiło się że że Niemcy grają do końca (Man U coś o tym wie
)
zgadzam sie z marcinkiem - Robben - to straszny sęp , dobrze ze podpisał nowy kontrakt i nie ma szans na jego obecność w Juve .
Zabawne - trener żółtodziób zdobywa to , czego nie udało się innym , wspaniałym i wielkim .
zgadzam sie z marcinkiem - Robben - to straszny sęp , dobrze ze podpisał nowy kontrakt i nie ma szans na jego obecność w Juve .
Zabawne - trener żółtodziób zdobywa to , czego nie udało się innym , wspaniałym i wielkim .
- Gotti
- Juventino
W takim, że Roman ten klub stworzył od nowa. Uratował przed finansową zapaścią. Marzył o tym Pucharze i w końcu go ma.W jakim sensie?
Abramowicz to nie jest człowiek typu szejkowie z City, którzy nie są emocjonalnie związani ze swoim klubem. Czego nie rozumiesz?
- PrzemasJuve
- Juventino
nalezy..to sie w grobie, nie rozumiem takiego tlumaczeniaalina pisze:Chelsea![]()
Należało się tej generacji piłkarzy - Drogba, Lampard, Terry. Z resztą, jak pisał oł_je - romantyczna historia i zawsze fajnie jak wygrywa underdog.
co do bayernu wszytsko co chcialem powiedziec...zostalo powyzej napisane
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Dtmiu
- Katalończyk
Oh my... Nie przypominam sobie za moich czasów słabszego zwycięzcy LM. No chyba że naprawdę ładne parę lat temu. Ale wygrali uczciwie i w ferworze walki, więc tak naprawdę nie mam prawa mieć do wyniku zastrzeżeń. Mimo to jednak mam. Bo tak. Po prostu.