Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2012, 10:25

Steryd01 pisze:Jeśli zależy im na kasie to nie wykupią SERIE A, a jeśli na kibicach to kupią :)
Odpowiedź jest chyba oczywista :roll:

Obrazek
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2012, 21:54

pan Zambrotta pisze:1. jaki model masz Dreamboxa?
2. skąd brać ludzi którzy oferują sharing?
1. dm800 hd
2. tu niech ci wujek google pomoże ;)

syczu pisze:I czy jest możliwość nagrywania programów?
jak sobie dokupisz 2.5" dysk i zamontujesz to tak.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 01:05

wujek google wspomina tez o ludziach szukajacych pomocy na forach prawniczych, ktorych dawca wpadl i pociagnal ich za soba... ale domyslam sie, ze unikniecie wizyty gosci z nakazem przeszukania, zarekwirowania sprzetu i postawienia zarzutow to raczej kwestia ostroznosci przy zamawianiu uslugi i oplacaniu jej :whistle:

darex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2012, 00:03

Podobno Milan rozmawia z Tytoniem, a Lazio z Błaszczykowskim. Może jeszcze jakiś klub kupi Polskiego zawodnika i znajdą się chętni na kupno Serie A. Wtedy mamy szansę na zobaczenie Juve w TV.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2012, 10:52

Napisałem do CP odpisali, że zastanawiają się nad tym, dziękują za moje uwagi itd...
Włosi jak wygrają Euro, któraś ze stacji na pewno kupi prawa. I oby to nie był C+.

Deyvid

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2012, 11:01

Może gdyby tak więcej osób napisało do Cyfrowego Polsatu o to czy mogli by zainwestować w prawa do transmisji wybranych meczy Serie A to może by mocno się nad tym zastanowili i faktycznie zapuścili parę tych meczy w sezonie? Wiadomo że nie liczę na szlagiery, ale z takim Chievo czy ze Sieną myślę że nie było by problemu, swego czasu prowadzili transmisję z takich meczy :p

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2012, 11:04

Przecież to jest żałosne, że druga najsilniejsza liga na świecie nie ma miejsca w TV.
Ang, Wloska, Hiszpańska.
Hiszpańska to dwa kluby. Tyle, że ten szajs ogląda najwięcej osób.

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2012, 11:30

O ile się nie mylę to ostatni przetarg na prawa do Serie A rozstrzygnął się tuż przed startem rozgrywek, także trzeba czekać zapewne do połowy sierpnia na rozwój wydarzeń. C+ zapewne chce zbić cenę (podobno prawa są relatywnie drogie) i wątpię czy Polsat wyłoży dużą kasę na piłkę nożną, widać to po tym jak stracili po raz kolejny LM i jeszcze LE.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Gigi Buffon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2012, 11:50

Według mnie to będzie skandal, jeśli C+ ( wolę by to oni kupili te prawa, bo jestem ich abonentem ) nie kupi Serie A - ligę jakby nie patrzył, co najmniej, wicemistrzów Europy 2012 !!!!!!

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
ganio1985

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2012, 12:31

Winner pisze:O ile się nie mylę to ostatni przetarg na prawa do Serie A rozstrzygnął się tuż przed startem rozgrywek.
Mylisz się, prawa C+ nabył około 15 lipca

http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=174581

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 06 lipca 2012, 08:37

Problem jest poważny. Jeszcze na przejawy dyskryminacji można było oko przymknąc ale to to jest chamówa. Dlaczego jestem uszczęśliwiany meczami dennej Barcelony w ogórkami co tydzień lub Realu ? Czasami bywało tak, że leci dobry mecz Serie A to dawali jakąś powtórkę, to jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Mi na szczęście umowa kończy się w październiku i nie zamierzam jej przedłużać jeżeli Juve już nie będę mógł oglądać. Tylko z tego powodu zawarłem umowę 5 lat temu.

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2012, 09:48

Mate.G pisze:Przecież to jest żałosne, że druga najsilniejsza liga na świecie nie ma miejsca w TV.
pomijając fakt, że to pogrubione jest nieprawdą, to w Polsce zdecydowanie większą oglądalnością od Serie A cieszy się liga polska, angielska, hiszpańska i niemiecka. A dla każdej telewizji jedynym wyznacznikiem atrakcyjności jest oglądalność a nie siła poszczególnych lig.
Mate.G pisze:Hiszpańska to dwa kluby.
Serie A 2011/12
1. Juventus 84 pkt.
2. Milan 80 pkt.
.
.
.
3. Udinese 64 pkt.

Wiem co miałeś na myśli ale akurat w tym sezonie tak się złożyło i nie mogłem się powstrzymać od tej drobnej uszczypliwości :P

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2012, 17:48

Jest pytanie, bo Cyfra + nie przedłużyła umowy, a inne kanały też się nie kwapią. Pisałem do Sportklubu, odpowiedzieli mi tak:
Witamy Serdecznie,

Jesteśmy świadomi szansy jaką daje nam zaniedbanie tej ligi na Polskim rynku
medialnym. I wszystko jest w tracie rozmów i planowania.
Jeśli otrzymamy konkretną odpowiedź poinformujemy. Jednocześnie dziękujemy
za zainteresowanie.
Jeśli niestety nie będziemy mieli szansy oglądać Serie A z polskim językiem to co teraz nam pozostaje? Jakie są alternatywy, zastrzegam, że chciałbym oglądać Serie A na TV, karta Al Jazeera Sports i coś jeszcze?

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2012, 17:54

Nie przedłużyła, ale czy jest już oficjalne potwierdzenie tego, że nie przedłuży? Chodzi o jakieś oświadczenie/info, nie jedynie brak logo Serie A w reklamówce.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2012, 17:57

No w tej kwestii chyba nie, ale miesiąc do rozpoczęcia sezonu, a my w wielkiej kropce ;).

ODPOWIEDZ