Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- preclix
- Juventino
A skoro już jesteśmy przy tej kwestii, to wie ktoś jak wyglądają takie ograniczenia transferowe w innych ligach z pierwszej piątki ?alina pisze:Wiek nie ma znaczenia. Zwróć uwagę kogo Marotta ściąga do Primavery z zagranicy. Brazylijczycy z portugalskimi paszportami, Chorwat ze szwajcarskim paszportem, Serb ze szwajcarskim paszportem, itd.C_Marchisio pisze:Chodziło mi o to, że ten zawodnik nie ma ukończonych 18 lat. I czy to w jakiś sposób ma wpływ na to, czy zawodnik zajmie miejsce dla piłkarza spoza UE
- kosciu88
- Juventino
W Angli ilosc jest nie wazna, zawodnik potrzebuje otrzymac chyba tylko pozwolenie na prace. W Hiszpani moze byc o ile sie nie myle 5 zawodnikow w skladzie z poza UE.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Piotr21
- Juventino
http://allegro.pl/nowe-adidas-duramo-3m ... 48107.html
Siema mam pytanie do osób biegających. Nie mam jak na razie dużego budżetu i pytam czy takie buty jak powyżej mogą być na początek??? Patrzyłem buty New Balance ale to już kwoty 250zł na które jak na ten czas nie mogę sobie pozwolić.
Siema mam pytanie do osób biegających. Nie mam jak na razie dużego budżetu i pytam czy takie buty jak powyżej mogą być na początek??? Patrzyłem buty New Balance ale to już kwoty 250zł na które jak na ten czas nie mogę sobie pozwolić.
- Pan Mietek
- Juventino
Mam takie głupie pytanie (jeśli to zły temat to proszę usunąć aczkolwiek lepiej po tym jak już dostanę odpowiedź:
o co chodzi z "Wuczini"? Jakoś mi umknęło kto tak powiedział
EDIT:

EDIT:
Ten od "Saseresa" ?alina pisze:Komentator bodaj z onetu. Przekręcał wszystkie nazwiska u nas.Mietson pisze:Mam takie głupie pytanie (jeśli to zły temat to proszę usunąć aczkolwiek lepiej po tym jak już dostanę odpowiedź:

Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2012, 15:40 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
Komentator bodaj z onetu. Przekręcał wszystkie nazwiska u nas.Mietson pisze:Mam takie głupie pytanie (jeśli to zły temat to proszę usunąć aczkolwiek lepiej po tym jak już dostanę odpowiedź:
- kosciu88
- Juventino
Wlasnie ten, od Saseresa i od Marczizjo :-DMietson pisze:
Ten od "Saseresa" ?
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Jimmy
- Juventino
Mam pytanie, czy ma ktoś namiary na odpowiedzi do arkuszu maturalnego z matematyki z tego roku? poziom podstawowy. Szukam i szukam ale nie mogę nic konkretnego znaleźć a jak już znajdę to odpowiedzi są w innej kolejności niż ja miałem 
- Kogut W.
- Juventino
http://www.mmwroclaw.pl/photo/1394735/M ... ATURA+2012Jimmy pisze:Mam pytanie, czy ma ktoś namiary na odpowiedzi do arkuszu maturalnego z matematyki z tego roku? poziom podstawowy. Szukam i szukam ale nie mogę nic konkretnego znaleźć a jak już znajdę to odpowiedzi są w innej kolejności niż ja miałem
A oficjalny klucz to jeszcze trochę...
- Jimmy
- Juventino
Dzięki ale to znowu jest nie to co ja miałem, przyznam się że zaznaczyłem odpowiedź C (a to było na pewno "50%") także ten te odpowiedzi są również pomieszane, a nie wiesz kiedy będzie ten oficjalny klucz?Kogut W. pisze:http://www.mmwroclaw.pl/photo/1394735/M ... ATURA+2012Jimmy pisze:Mam pytanie, czy ma ktoś namiary na odpowiedzi do arkuszu maturalnego z matematyki z tego roku? poziom podstawowy. Szukam i szukam ale nie mogę nic konkretnego znaleźć a jak już znajdę to odpowiedzi są w innej kolejności niż ja miałem
A oficjalny klucz to jeszcze trochę...
- Skibil
- Redaktor
Bez sensu zakładać nowy temat, dlatego zapytam tutaj: czy jest ktoś w stanie polecić papierosy, dla kogoś, kto nigdy nie palił? Tak, żeby nie urwało mu głowy po pierwszym zaciągnięciu. Chodzi o kobietę, więc pewnie najlepiej byłoby gdyby były jakieś... smakowe? Nie palę papierosów, więc się nie znam, a potrzebuję dokładnie 1 fajkę do... powiedzmy leku na jaskrę.
Pomożecie?

- Pan Mietek
- Juventino
Ja zaczynałem od Marlboro Frostów, smakują nieźle. Tak w sam raz właśnie dla początkujących bo potem to człowiek już pali wszystko co mu w rękę wpadnieSkibil pisze:Bez sensu zakładać nowy temat, dlatego zapytam tutaj: czy jest ktoś w stanie polecić papierosy, dla kogoś, kto nigdy nie palił? Tak, żeby nie urwało mu głowy po pierwszym zaciągnięciu. Chodzi o kobietę, więc pewnie najlepiej byłoby gdyby były jakieś... smakowe? Nie palę papierosów, więc się nie znam, a potrzebuję dokładnie 1 fajkę do... powiedzmy leku na jaskrę.Pomożecie?

Ogólnie to dla kobiet mentole są dobre, dla facetów raczej nie

Bardzo intrygująca sprawa

- Azazel
- Juventino
Moim zdaniem jak jest upał to są całkiem przyjemne. Gdy jednak wyłącznie ja płacę za paczkę cena nie przekracza 10 złotych, sam dosyć lubię Winstony Czerwone. Ale jako, że uzależniony nie jestem to moją podporą są te, którymi zostałem poczęstowanyMietson pisze: Ogólnie to dla kobiet mentole są dobre, dla facetów raczej nie![]()