Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 20:36

alina pisze:
C_Marchisio pisze:Chodziło mi o to, że ten zawodnik nie ma ukończonych 18 lat. I czy to w jakiś sposób ma wpływ na to, czy zawodnik zajmie miejsce dla piłkarza spoza UE :wink:
Wiek nie ma znaczenia. Zwróć uwagę kogo Marotta ściąga do Primavery z zagranicy. Brazylijczycy z portugalskimi paszportami, Chorwat ze szwajcarskim paszportem, Serb ze szwajcarskim paszportem, itd.
A skoro już jesteśmy przy tej kwestii, to wie ktoś jak wyglądają takie ograniczenia transferowe w innych ligach z pierwszej piątki ?

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 21:22

W Angli ilosc jest nie wazna, zawodnik potrzebuje otrzymac chyba tylko pozwolenie na prace. W Hiszpani moze byc o ile sie nie myle 5 zawodnikow w skladzie z poza UE.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2012, 10:56

http://allegro.pl/nowe-adidas-duramo-3m ... 48107.html

Siema mam pytanie do osób biegających. Nie mam jak na razie dużego budżetu i pytam czy takie buty jak powyżej mogą być na początek??? Patrzyłem buty New Balance ale to już kwoty 250zł na które jak na ten czas nie mogę sobie pozwolić.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 15:34

Mam takie głupie pytanie (jeśli to zły temat to proszę usunąć aczkolwiek lepiej po tym jak już dostanę odpowiedź:

o co chodzi z "Wuczini"? Jakoś mi umknęło kto tak powiedział :)

EDIT:
alina pisze:
Mietson pisze:Mam takie głupie pytanie (jeśli to zły temat to proszę usunąć aczkolwiek lepiej po tym jak już dostanę odpowiedź:

Komentator bodaj z onetu. Przekręcał wszystkie nazwiska u nas.
Ten od "Saseresa" ? :D
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2012, 15:40 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 15:38

Mietson pisze:Mam takie głupie pytanie (jeśli to zły temat to proszę usunąć aczkolwiek lepiej po tym jak już dostanę odpowiedź:

Komentator bodaj z onetu. Przekręcał wszystkie nazwiska u nas.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 16:04

Mietson pisze:
Ten od "Saseresa" ? :D
Wlasnie ten, od Saseresa i od Marczizjo :-D

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 10:50

Witam, mam pytanie czy ktoś może mi podrzucić tekst tej piosenki?

O ile taki jest?

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 12:20

Smok-u pisze:Witam, mam pytanie czy ktoś może mi podrzucić tekst tej piosenki?

O ile taki jest?
TEKST + TŁUMACZENIE

Jimmy

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 maja 2012, 15:14

Mam pytanie, czy ma ktoś namiary na odpowiedzi do arkuszu maturalnego z matematyki z tego roku? poziom podstawowy. Szukam i szukam ale nie mogę nic konkretnego znaleźć a jak już znajdę to odpowiedzi są w innej kolejności niż ja miałem :cry:

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 maja 2012, 15:31

Jimmy pisze:Mam pytanie, czy ma ktoś namiary na odpowiedzi do arkuszu maturalnego z matematyki z tego roku? poziom podstawowy. Szukam i szukam ale nie mogę nic konkretnego znaleźć a jak już znajdę to odpowiedzi są w innej kolejności niż ja miałem :cry:
http://www.mmwroclaw.pl/photo/1394735/M ... ATURA+2012

A oficjalny klucz to jeszcze trochę...

Jimmy

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 maja 2012, 15:37

Kogut W. pisze:
Jimmy pisze:Mam pytanie, czy ma ktoś namiary na odpowiedzi do arkuszu maturalnego z matematyki z tego roku? poziom podstawowy. Szukam i szukam ale nie mogę nic konkretnego znaleźć a jak już znajdę to odpowiedzi są w innej kolejności niż ja miałem :cry:
http://www.mmwroclaw.pl/photo/1394735/M ... ATURA+2012

A oficjalny klucz to jeszcze trochę...
Dzięki ale to znowu jest nie to co ja miałem, przyznam się że zaznaczyłem odpowiedź C (a to było na pewno "50%") także ten te odpowiedzi są również pomieszane, a nie wiesz kiedy będzie ten oficjalny klucz?

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2012, 22:22

Bez sensu zakładać nowy temat, dlatego zapytam tutaj: czy jest ktoś w stanie polecić papierosy, dla kogoś, kto nigdy nie palił? Tak, żeby nie urwało mu głowy po pierwszym zaciągnięciu. Chodzi o kobietę, więc pewnie najlepiej byłoby gdyby były jakieś... smakowe? Nie palę papierosów, więc się nie znam, a potrzebuję dokładnie 1 fajkę do... powiedzmy leku na jaskrę. ;) Pomożecie?

Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2012, 22:31

LMy Forwady. Może nie najtańsze, ale przyjemny metolowy smak po rozgnieceniu kulki. Są również bardzo powszechne i nie powinno być problemu z dostaniem ich.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2012, 22:34

Skibil pisze:Bez sensu zakładać nowy temat, dlatego zapytam tutaj: czy jest ktoś w stanie polecić papierosy, dla kogoś, kto nigdy nie palił? Tak, żeby nie urwało mu głowy po pierwszym zaciągnięciu. Chodzi o kobietę, więc pewnie najlepiej byłoby gdyby były jakieś... smakowe? Nie palę papierosów, więc się nie znam, a potrzebuję dokładnie 1 fajkę do... powiedzmy leku na jaskrę. ;) Pomożecie?
Ja zaczynałem od Marlboro Frostów, smakują nieźle. Tak w sam raz właśnie dla początkujących bo potem to człowiek już pali wszystko co mu w rękę wpadnie :prochno: Ale teraz już nie palę praktycznie wcale, z czego jestem bardzo zadowolony.

Ogólnie to dla kobiet mentole są dobre, dla facetów raczej nie :)

Bardzo intrygująca sprawa :D

Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2012, 22:37

Mietson pisze: Ogólnie to dla kobiet mentole są dobre, dla facetów raczej nie :)
Moim zdaniem jak jest upał to są całkiem przyjemne. Gdy jednak wyłącznie ja płacę za paczkę cena nie przekracza 10 złotych, sam dosyć lubię Winstony Czerwone. Ale jako, że uzależniony nie jestem to moją podporą są te, którymi zostałem poczęstowany :smile: .

ODPOWIEDZ