WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- greenjack85
- Juventino
Podsumowanie sezonu w niedzielę :-D Ogień będzie straszny
Proponuje zacząć na wyspie, ma być podobno słoneczny weekend, a później Felicita.
A po meczu... to zobaczymy, z pewnością będzie jakiś spontan

A po meczu... to zobaczymy, z pewnością będzie jakiś spontan

- daniel85
- Juventino
na Sky Sport na pewno będą puszczać http://www.pubfelicita.pl/TenCoSieNibyZna pisze:Mam pytanko... wie ktoś na jakim kanale będą puszczac meczyk w Felicita( bo w ogóle nie znam lokalu:D)? Polskie chyba odpadają...
- greenjack85
- Juventino
Nie będziesz sam na bombie w poniedziałek w pracyGreger pisze:Ja już czuję na jakiej bombie pójdę w poniedziałek do roboty. Nie dali mi urlopu

- TenCoSieNibyZna
- Juventino
Dzięki wielkie:) Nie bardzo się orientowałem co za telewizje tam mają:)daniel85 pisze:na Sky Sport na pewno będą puszczać http://www.pubfelicita.pl/TenCoSieNibyZna pisze:Mam pytanko... wie ktoś na jakim kanale będą puszczac meczyk w Felicita( bo w ogóle nie znam lokalu:D)? Polskie chyba odpadają...
Potęga matematyki polega na pomijaniu wszystkich myśli zbędnych i cudownej oszczędności operacji myślowych.
- greenjack85
- Juventino
Zawsze była pełna kultura :-D
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Zdarzało się. Nie wiem... Przy Lazio i Milanie chyba.Greger pisze:Czy my kiedykolwiek byliśmy niekulturalni?Pissu pisze:Robimy bifor? Jesteście pewni? To jakiś nowy lokal, szkoda od razu sobie łatkę przykleić
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- jareckik
- Juventino
Nie pamiętam, żebyśmy kiedykolwiek zrobili jakąś oborę... Po prostu nie pamiętam.
- syczu
- Juventino
Jeśli w Havanie mają Orange Sport, to wolałbym w sumie tam się udać, miejscówa sprawdzona, można sobie na wiele pozwolić 
Czytam od kilku dni różne fora i niestety, w przyszłym sezonie możemy mieć okazję do oglądania Juve w pubie jedynie przy okazji Ligi Mistrzów, bo nikt się nie kwapi do wykupienia praw do Serie A
Także tym bardziej obecność obowiązkowa w niedzielę pijackie mordy

Czytam od kilku dni różne fora i niestety, w przyszłym sezonie możemy mieć okazję do oglądania Juve w pubie jedynie przy okazji Ligi Mistrzów, bo nikt się nie kwapi do wykupienia praw do Serie A

Także tym bardziej obecność obowiązkowa w niedzielę pijackie mordy

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)