Juventus mistrz ad 2012 !
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Na mnie też zrobiło to spore wrażenie. Pytanie, co powinniśmy o tym sądzić. Biba w "Cacao" (nazwa dyskoteki, w której odbyła się niedzielna impreza Bianconerich) była imprezą zamkniętą, ale Agnelli i tak powinien trzymać fason, bo skuł się jak "nie powiem co", a to przecież nasz prezes. 8)
- Skibil
- Redaktor
Nie byłbym taki pewien do końca, bo z jakiś rozgrywek mogły panie odpaść po remisach (np. 0:0 na wyjeździe i 1:1 u siebie ). Chociaż nie wiadomo, czy wtedy tak się grało.Szikit pisze:http://en.wikipedia.org/wiki/Dresdner_SC zatem nie byli niepokonani, bo w tamtym sezonie zdobyli tylko jedno trofeum.
Wygląda na to, że od 1900 roku możemy być jedyną niepokonaną drużyną w ciągu całego sezonu.
A Agnelii może jakieś polskie korzenie ma? Niech świętuje i chodzi na bombie cały miesiąc - ważne żeby pamiętał ile trzeba przelać swojemu dyrektorowi sportowemu na transfery.
- Mateuszello
- Juventino
bendzamin pisze:
@Skibil widocznie już przelał, ale nie tam gdzie trzeba i nie to co trzebaSkibil pisze:Agnelii może jakieś polskie korzenie ma? Niech świętuje i chodzi na bombie cały miesiąc - ważne żeby pamiętał ile trzeba przelać swojemu dyrektorowi sportowemu na transfery.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Szilgu
- Juventino
Przegrali w półfinale 2-1 z LSV Hamburg. Więc jednak możemy być jedyniSkibil pisze: Nie byłbym taki pewien do końca, bo z jakiś rozgrywek mogły panie odpaść po remisach (np. 0:0 na wyjeździe i 1:1 u siebie ). Chociaż nie wiadomo, czy wtedy tak się grało.
- Dzięcioł
- Juventino
Najważniejsze, że mało mu się rozlało . Andrea to młody chłopak, może zachował się nieco niestosownie, ale nie mam mu tego za złe. Facet robi dobrą robotę, a jak nie spuchnie i w przyszłym sezonie na naszych trykotach będą trzy złote gwiazdki, uwierzę że w końcu zarządza nami mężczyzna, a nie chłoptaś. Ciekawe czy Beppe i Conte też tak pochlali. W poniedziałek nasi pewnie mieli dzień wolny, możliwe Antek i wtorek dał im wolne na dojście do siebie, ale dziś powinni już normalnie trenować. Mecz z Napoli sam się nie wygra, a zrobienie dubletu byłoby czymś wspaniałym.Lypsky pisze:po brodzie mu poleciało
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- Wojtek
- Juventino
Sorki ale kompletnie nie wiedziałem gdzie to napisać.
Może mi ktoś podać link do newsa w którym sąd orzeka że wyniki z sezonu 2004/2005 i 2005/2006 nie zostały ustawione?
Może mi ktoś podać link do newsa w którym sąd orzeka że wyniki z sezonu 2004/2005 i 2005/2006 nie zostały ustawione?
Tak, dzięki.stahoo pisze:Szukałem tego newsa 2 dni temu, jest z 7 lutego tego roku. Teraz wiesz co robić (?).
Ostatnio zmieniony 16 maja 2012, 18:55 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
Yyy?Wojtek pisze:Sorki ale kompletnie nie wiedziałem gdzie to napisać.
Sąd w sprawie Juventusu nic takiego nie orzekł. Jedynie, w sprawie Moggiego Juventus zostal posrednio oczyszczony z zarzutów ale to tylko za sezon 2004/2005.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nie wiem czy widzieliście już filmik powyżej, ale osobiście ogladam go ostatnio po kilka razy dziennie. Co po prostu kocham tego gościa <3
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Gigi ma mistrzailtalismano pisze:
Nie wiem czy widzieliście już filmik powyżej, ale osobiście ogladam go ostatnio po kilka razy dziennie. Co po prostu kocham tego gościa <3
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
http://www.whoscored.com/Blog/assbsgyox ... ccess-Rate
Buffon statystycznie najlepszym bramkarzem sezonu.
Dziekujemy!
Buffon statystycznie najlepszym bramkarzem sezonu.
Dziekujemy!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Ein
- Juventino
Buffon jest dla mnie mistrzem. Wiem, że dla wielu będę głosił herezję, ale jego odejście z Juve, to dopiero będzie ból. Większy (chyba) nawet od odejścia Olka czy Treze.iltalismano pisze: