CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Mrówa
- Juventino
jammiq zaproponował, żeby obejrzeć mecz u niego na Rai. W opcji jest grill elektryczny i związane z tym różne atrakcje
W secie zapewne trzeba będzie motać się z laptopem. Niech każdy kto ma zamiar się zjawić wypowie czy wbijamy do jammiqa czy sety.
Ja jestem za jammiqiem.
EDIT: koszulki będę miał na jutro. Także jammiq weż kasę na niedzielę:)

Ja jestem za jammiqiem.
EDIT: koszulki będę miał na jutro. Także jammiq weż kasę na niedzielę:)
Ostatnio zmieniony 14 maja 2012, 14:48 przez Mrówa, łącznie zmieniany 1 raz.

- jammiq
- Juventino
dokładnie tak jest - mrówa prawdę mówi 
ostatni mecz sezonu warto by obejrzeć w dobrej jakości, bez kombinacji z przerywającymi transmisjami z neta
Transmisja ma być na Rai Uno - obejrzałem tak wszystkie tegoroczne mecze pucharowe juve.
parę osób reflektowało też na grilla więc można usmażyć coś na zagrychę
grill jest elektryczny czyli bez kombinacji - 5 minut i gotowe
miejsce - częstochowa - gnaszyn.
ostatni bus ode mnie odjeżdza do miasta o 23:18, więc nawet po meczu jest chwilka na świętowanie

ostatni mecz sezonu warto by obejrzeć w dobrej jakości, bez kombinacji z przerywającymi transmisjami z neta

Transmisja ma być na Rai Uno - obejrzałem tak wszystkie tegoroczne mecze pucharowe juve.
parę osób reflektowało też na grilla więc można usmażyć coś na zagrychę

grill jest elektryczny czyli bez kombinacji - 5 minut i gotowe

miejsce - częstochowa - gnaszyn.
ostatni bus ode mnie odjeżdza do miasta o 23:18, więc nawet po meczu jest chwilka na świętowanie

- CuoreSportivo
- Juventino
Ja się dostosuję do was
- Kozak92
- Juventino
Ja również się piszę. A co do grilla to co robimy: ściepę narodową czy każdy przynosi coś w swoim zakresie? Jammiq jak długo idzie się od Cb na tramwaj bo to świętowanie może się przedłużyć, a mecz zaczyna się o 21.
- michunowak
- Juventino
Ja mam takie pytanie co robimy w kwestii dogrywki i ewentualnych karnych bo wtedy na busa się nie wyrobimy.
- Mrówa
- Juventino
Mamy np. busa 22 o 19:19 ze Skweru Sokołów (koniec ul. Sobieskiego). Moglibyśmy np. spotkać się tam o 18:30 i zrobić zakupy w Tesco na Pułaskiego. Z Gnaszyna na tramwaj to będzie jakieś 1,5 h z buta z tego co pamiętame_bianconero pisze:Ja również się piszę. A co do grilla to co robimy: ściepę narodową czy każdy przynosi coś w swoim zakresie? Jammiq jak długo idzie się od Cb na tramwaj bo to świętowanie może się przedłużyć, a mecz zaczyna się o 21.
Trzeba liczyć, że nie będzie dogrywki i karnych. A jak będą to albo nas ominą, albo jakiś transport trzeba będzie kołować.michunowak pisze:Ja mam takie pytanie co robimy w kwestii dogrywki i ewentualnych karnych bo wtedy na busa się nie wyrobimy.
@jammiq-gdzie dokładnie mieszkasz? Znam tylko centrum Gnaszyna

- jammiq
- Juventino
Co do grilla, myslę że każdy szama co lubi.
Jeśli chcecie też chlać wódę (jakas tam flache za ten puchar postawie) - to dobrze jakbyście przyniesli kielony - bo ja mam w barku sztuk 6 - a zapowiada się nas więcej
Jeśli chodzi o dojazd to są dwie możliwości:
22 do przystanku Gnaszyn - Dworzec PKP i dalej z buta wzdłuż trasy 5 minut jeden przystanek, albo
21 do przystanku Gnaszyn - Marynarska - jakieś 200m od mojego domu.
Jak już będziecie na miejscu to dzwonić do mnie to wyjdę bo można się już u mnie trochę pomotać w bocznych uliczkach
Jeśli ktoś nie ma telefonu do mnie - pisać na priv - najlepiej podając od razu swój nr
O której mecz się zaczyna to ja już sam nie wiem
Co patrzę to inne informacje. Na legacalcio było coś 20:30, większość podaje 20:45, ale widziałem też 21:00
Dogrywki i karnych nie będzie!
Jeśli chcecie też chlać wódę (jakas tam flache za ten puchar postawie) - to dobrze jakbyście przyniesli kielony - bo ja mam w barku sztuk 6 - a zapowiada się nas więcej

Jeśli chodzi o dojazd to są dwie możliwości:
22 do przystanku Gnaszyn - Dworzec PKP i dalej z buta wzdłuż trasy 5 minut jeden przystanek, albo
21 do przystanku Gnaszyn - Marynarska - jakieś 200m od mojego domu.
Jak już będziecie na miejscu to dzwonić do mnie to wyjdę bo można się już u mnie trochę pomotać w bocznych uliczkach

Jeśli ktoś nie ma telefonu do mnie - pisać na priv - najlepiej podając od razu swój nr

O której mecz się zaczyna to ja już sam nie wiem

Co patrzę to inne informacje. Na legacalcio było coś 20:30, większość podaje 20:45, ale widziałem też 21:00
Dogrywki i karnych nie będzie!

- Kozak92
- Juventino
Ja będę około 18.50 bo tak 22 będzie na Skwerze Sokołów.Mrówa pisze:No to mamy 21 z tego samego przystanku o 19:28. Zbiórka 18:45 (Liściu będzie pewnie 19:15). Tescujemy, i lecimy na Gnaszyn. Pasuje wszystkim? Koszulki będę miał ze sobą.
- CuoreSportivo
- Juventino
No i supcio