Mercato (2012-2014)
- jakku1
- Juventino
Jesli chodzi o Torresa, to zainteresowanie Juve jest dalej aktualne (wypozyczenie z opcja wykupu). Numer jeden to jednak dalej Cavani. Swoja droga, wydaje mi sie, ze te plotki, ktore przytoczyles Stasiu sa jak najbardziej prawdopodobne. Wszystko by sie ukladalo w calosc: Torres jest na wylocie, Chelsea chce inna 9 - np. Falcao.stahoo pisze:Chelsea niby oferuje Torresa i 15 mln € za Falcao. Na miejscu Atleti bym wyśmiał.
Cisza przed burza ; ) Po meczu CI cos ma byc wiecej wiadomo.pumex pisze: Co tak cicho siedzisz i żadnych newsów do fapania nie dajesz?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Juras_Senat
- Qualità Juventino
:doh: Pumi zaktualizuj bazę danych, raz że Gil nie pełni w klubie z Madrytu żadnej funkcji od niemal dekady, dwa że od ośmiu lat nie żyje.pumex pisze:Gil nie zastąpi Falcao podstarzałym Torresem. To nie w jego stylu.

Ooo.. Mój błąd. Założyłem że chodzi Ci o Jesusa i się mocno zdziwiłem.pumex pisze:Ja zaktualizuję, a Ty Jurasie poczytaj o funkcjach kierowniczych w AtleticoOdpowiednikiem Marotty w Rojiblancos jest Miguel Ángel Gil i niecały rok temu ponoć negocjowaliśmy z nim w sprawie Kuna

A przypadkiem José Luis Caminero nie pełni w Atletico funkcji ds-a?

Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, 16:07 przez Juras_Senat, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Ja zaktualizuję, a Ty Jurasie poczytaj o funkcjach kierowniczych w AtleticoJuras_Senat pisze:Pumi zaktualizuj bazę danych, raz że Gil nie pełni w klubie z Madrytu żadnej funkcji od niemal dekady, dwa że od ośmiu lat nie żyje.
Mam nadzieję na porządne wzmocnienia, najlepiej z Cavanim i Asamoah w roli głównej

- Krystek
- Juventino
Jak dla mnie powinniśmy kupić na lewą obronę Armero z Udinese, kogoś na rezerwe na środek obrony(może Astori), wartościowego zmiennika na środek pomocy, wykupić Giovinco i oczywiście gwiazdę na szpice. Dla mnie najlepszymi opcjami są Cavani i Falcao.
Forza Juve!
- Mate.G
- Juventino
Ciekawe co z Boriello ?
Trochę za dużo tych napadziorów.
Napastnicy Juve Cavani, Vucinic, Giovinco,Fabio.Q, Del Piero...
czemu nie może tak być ?
Obyśmy kupili tego Cavaniego...
A za rok chce widzieć u nas Immobile !!!
@down
Ja ciągle powtarzam
Cavani+Gio=Najlepsza opcja
Trochę za dużo tych napadziorów.
Napastnicy Juve Cavani, Vucinic, Giovinco,Fabio.Q, Del Piero...
czemu nie może tak być ?

Obyśmy kupili tego Cavaniego...
A za rok chce widzieć u nas Immobile !!!
@down
Ja ciągle powtarzam
Cavani+Gio=Najlepsza opcja
Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, 16:10 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Ludzie, na litość Boską, skończcie z tym Falcao. Jeszcze tylko brakuje, żebyście zaczęli pisać, że najlepszą opcją będzie ktoś z dwójki Messi-Ronaldo. Naprawdę szanuję fantazje forumowiczów JP, każdy ma prawo marzyć o kim chce, ale Falcao to całkowita abstrakcja (większa niż Cavani. O Urugwajczyku przynajmniej media plotkują), więc nie rozumiem potrzeby ciągłego wspominania o nim na forumZawszeWierny pisze:Dla mnie najlepszymi opcjami są Cavani i Falcao.
Hmm.. ja zawsze słyszałem i czytałem, że najwięcej do gadania w kwestii transferów Atletico ma właśnie Gil, ale czy tak jest na 100%? Tego Ci nie powiemJuras_Senat pisze:A przypadkiem José Luis Caminero nie pełni w Atletico funkcji ds-a?

EDIT:
Ale nie do Juve. Rok temu kosztował 40 baniek, teraz nie byłby tańszy, już zarabia krocie i nie ma szans na zaakceptowanie przez Atletico oferty łączonej kasa+turyńskie odpady. Uwierzcie, nie ma realnej możliwości na jego transfer do TurynuZawszeWierny pisze:Tyle że Atletico nie zakwalifikowało się do Ligi Mistrzów i Falcao przez to ma odejść z tego klubu.
Poza tym nie rozumiem podniecenia kolejnym zawodnikiem - Assou-Ekotto. Ciekawy jestem, czy większość podnieconych wie, że leci mu 29 rok życia

Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, 16:18 przez pumex, łącznie zmieniany 3 razy.

- Krystek
- Juventino
Tyle że Atletico nie zakwalifikowało się do Ligi Mistrzów i Falcao przez to ma odejść z tego klubu. Sam uważam że szanse są bardzo małe, ale spróbować można.pumex pisze:Ludzie, na litość Boską, skończcie z tym Falcao. Jeszcze tylko brakuje, żebyście zaczęli pisać, że najlepszą opcją będzie ktoś z dwójki Messi-Ronaldo. Naprawdę szanuję fantazje forumowiczów JP, każdy ma prawo marzyć o kim chce, ale Falcao to całkowita abstrakcja, więc nie rozumiem potrzeby ciągłego wspominania o nim na forumZawszeWierny pisze:Dla mnie najlepszymi opcjami są Cavani i Falcao.
Forza Juve!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
http://www.tuttosport.com/calcio/calcio ... sou-Ekotto
Oesu.
Najlepszy z możliwych LO dla nas.
Jego technika, szybkosc.. jego wrzutki. Miodzio.
Marotta. Działaj!
Oesu.
Marotta. Działaj!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Świetna opcja. No i okazja, bo kontrakt do 2013 r.
- ewerthon
- Juventino
Lichtsteinerowi też. Zawodnik ten, byłby ostatecznym rozwiązaniem naszych problemów z bokami obrony. Na które tak narzekaliśmy w poprzednich latach.pumex pisze:
Poza tym nie rozumiem podniecenia kolejnym zawodnikiem - Assou-Ekotto. Ciekawy jestem, czy większość podnieconych wie, że leci mu 29 rok życia
- pumex
- Juventino
Ogólnie to przeoczyłem, że kończy mu się kontrakt. W takim razie ok, faktycznie jest to okazja, pytanie czy odmówiłby Tottenhamowi (Ci na pewno zaoferują kontrakt) na rzecz Juve i przenosin do SerieA?ewerthon pisze:Zawodnik ten, byłby ostatecznym rozwiązaniem naszych problemów z bokami obrony. Na które tak narzekaliśmy w poprzednich latach.

Nie wiedząc o końcu kontraktu miałem pisać, że pewnie byłby nieopłacalny, podobnie jak van Persie.

- Juras_Senat
- Qualità Juventino
pumex pisze:Hmm.. ja zawsze słyszałem i czytałem, że najwięcej do gadania w kwestii transferów Atletico ma właśnie Gil, ale czy tak jest na 100%? Tego Ci nie powiemJuras_Senat pisze:A przypadkiem José Luis Caminero nie pełni w Atletico funkcji ds-a?
- President: Mr. Enrique Cerezo Torres.
General Manager / Delegate to the Board: Mr. Miguel Ángel Gil Marín
Secretary to the Board: Mr. Pablo Jiménez de Parga Maseda
Sports Director: Mr. José Luis Caminero
Jeśli chodzi o Falcao, to też uważam, że fapanie nad nim jest bez sensu.
- kosciu88
- Juventino
Wolalbym Armero ale na Ekotto bym sie nie obrazililtalismano pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/calcio ... sou-Ekotto
Oesu.
Marotta. Działaj!

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
"W styczniu spotkałem się z naszym prezesem i powiedział mi, że jeśli zgłosi się po mnie klub większy niż Tottenham, on nie będzie zabiegał na wszelkie możliwe sposoby abym pozostał. Osiągnęliśmy dżentelmeńskie porozumienie, wierzę że można polegać na słowie prezesa, a to znacznie ułatwi mój transfer do większego klubu, gdy tylko taka okazja się nadarzy.pumex pisze:pytanie czy odmówiłby Tottenhamowi (Ci na pewno zaoferują kontrakt) na rzecz Juve i przenosin do SerieA?![]()
Oczywiście gdy w Tottenhamie sprawy finansowe ulegną poprawie - to pewnie spowoduje, iż niekoniecznie będę zwolennikiem zmiany barw, ale rzecz jasna ciągle zmierzam do poprawy swojej sytuacji - tak samo zrobiłem odchodząc z Lens do Spurs."
"Każdy zawodnik chce grać w Champions League. Kilka miesięcy temu powiedziałem że nigdy nie chciałem grać w Lidze Europy, gdyż uważam te rozgrywki za bezużyteczne."
"Jeśli opuszczę Tottenham, z pewnością dołączę do klubu grającego w LM. Hiszpania, Włochy, Niemcy, gdziekolwiek...W końcu trawa jest wszędzie zielona"
Ekotto to szczery facet. Pójdzie tam gdzie dadzą mu więcej

Barzagli podobno już podpisał do 2014

Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, 17:01 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.