Najładniejsza bramka
- krzysztof13
- Juventino
a i jeszcz nedveda z dynamo kijów
mam jeszcze troche ...

- Sadam
- Juventino
Wracając do bramki Ronaldinho Gaucho w meczu z anglikami to tak naprawde on starał sie dośrodkować jednak przypadkiem wyszedł z tego skuteczny strzał i przepiękna bramka
na serio, sam sie do tego przyznał....

by SADAM
- KwiAtek
- Juventino
z ostatnich mistrzostw bedzie to bramka Ronaldinho w meczu z Anglia, podobal mi sie tez strzal z wolnego Lee Eul Young'a w meczu Korea - Turcja; z mundialu 98 w mojej opinii najladniejszego gola strzelil Bergkamp przeciwko Argentynie
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Podpisuję sie pod tym. Ronaldinho pokazał przy tym strzale dużą klasę i precyzję a Seaman pokazał, że emeryturka coraz bliżejBIGGI pisze:Bramka Ronaldinho w meczu z Anglią.....huknął z daleka i wpadło
A z dawniejszych czasów to bramka Maradony, nie pamiętam kiedy i przeciwko komu ale przedryblował prawie całe boisko, wyminął wszystkich i strzelił

- Eryk Anonim FCI
- Juventino
A może z takich mnie zapamiętanych bramek: gol Michaela Tarnata w meczu jego drużyny z Milanem.. Dida to wpuścił, Tarnat zrobił rajd skrzydłem i walnął w krótkie okienko mega podkręcając gałę. Nie mogłem cały mecz wyjśc z podziwu (nie pytajcie, gdzie wtedy grał Tarnat,bo nie pamiętam juz...)
Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mnie się najbardziej podobała bramka Maradony, kiedy sobie pomógł ręką :lol:
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Desperado---ALEX
- Juventino
Bramka Ronaldinho z Anglia uderzył petarde i bramkarz był bez szans