Mecze Juve w TV
- Mate.G
- Juventino
Nie wiesz mniej więcej ile płaci ?royal'ek pisze:Jedziesz do Włoch albo sprowadzasz z jakieś strony włoskiej i opłacasz internetowo. Moja znajoma mieszka we Włoszech i ma cyfrowy polsat. Jak była w Polsce podpisała umowę i płaci miesięcznie na poczcie
- wloski
- Juventino
Płaci za co za przelew? Normalnie się płaci ten sam abonament co w Polsce, zresztą w umowie jest, że nie możesz wywozić sprzętu po za kraj. Tylko, że kto Ci to sprawdzi, że go nie masz w kraju, jeśli np. umowa jest zapisana na zameldowanego w kraju ojca, matkę, kuzyna. Płacisz przelew przez neta i oglądasz, parę osób w Polsce ma tak Sky tylko, że nie jest tak różowo, bo dla kogoś we Włoszech to Polsat, Cyfra czy N są dość spoko cenowo, zaś w drugą stronę to Sky to z Anglii jest mega kosztowne. Oni tam nie mają tylu konkurencji, co My, zresztą za niedługo u nas może też być odbiór TV drogi, jeśli po fuzji Cyfra + N rzuci wyższym abonamentem, w PC jedynie nadzieja, że będzie się starał trzymać ich na smyczy.
- Mate.G
- Juventino
Może Polsat wykupi prawa, Canal + SerieA ma... nie powiem gdzie
@down
To nic nie da. Juventus w TV co tydzień?
Nie możliwe no chyba, że zawita do nas jakiś Lewandowski czy coś w tym stylu
@down
To nic nie da. Juventus w TV co tydzień?
Nie możliwe no chyba, że zawita do nas jakiś Lewandowski czy coś w tym stylu

Ostatnio zmieniony 14 maja 2012, 22:53 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sorek21
- Juventino
Panowie rozkręćmy jakąś akcje.W telewizji nie ma co oglądać a jak zabiorą nam Serie A to już będzie dno dna. Podpisałbym się pod wszystkim aby tylko mieć mecz Juve po polsku w HD co tydzień.Oglądanie w necie nie umywa się do tv.Różnica w jakości jest ogromna.Zróbmy coś z tym.Ilu nas tu jest na tym forum?
LOL, nas na forum ? Wyżej kolega wloski wskazał dobry kierunek, jeżeli rzeczywiści ma to mieć sens i jakieś szanse powodzenia. canal + musi zobaczyć ilu jest fanów serie a w PL, a nie samego Juve.Sorek21 pisze:Panowie rozkręćmy jakąś akcje.W telewizji nie ma co oglądać a jak zabiorą nam Serie A to już będzie dno dna. Podpisałbym się pod wszystkim aby tylko mieć mecz Juve po polsku w HD co tydzień.Oglądanie w necie nie umywa się do tv.Różnica w jakości jest ogromna.Zróbmy coś z tym.Ilu nas tu jest na tym forum?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- zahor
- Juventino
Najtańszy zestaw zawierający pakiet sport (9 kanałów, 8 w HD, Liga Mistrzów, Serie A) kosztuje 29 euro na miesiąc. Czyli niewiele drożej niż C+ u nas.ZawszeWierny pisze: Ile płacisz za ten sky? Czy jest np. możliwość żebym miał sam sport. Zależy mi tylko na Sky Sport i Juventus Channel.
- Sajan
- Juventino
Jak już ma się tak stać to liczyłbym na polsat mam bynajmniej w domu a na C+ chodziłem do baru. Polsat nie ma nic ciekawego z europejskich lig a eNka też gdyby nie CL to nic by tam nie było ..
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Sorek21
- Juventino
Wygląda mi to na celowe zagranie C+ . Pazerne żabojady myślą że Polaka można doić bez końca.Pod koniec roku fuzja C+N więc ligę włoską i francuską mogą puścić do npremium ktòre i tak będzie na nowo powstałej platformie. Aby mieć to co obecnie kibic będzie musiał wykupić dwie paczki premium canal+ oraz npremium. Razem wyjdzie ok 50 zł za 9 kanałòw.
- AdiZ
- Juventino
Tak, na kogoś umowa musi być podpisana. Na necie są handlarze, którzy podstawią się i kupisz Sky. Podobnie jak z AlJ i innymi platformami.stahoo pisze:Czyli rozumiem, że z tym Sky są problemy związane z tym, że trzeba mieć człowieka we Włoszech na którego jest umowa (?).
Normalnie, jak z każdą platformą. Kupuje się abonament i się ogląda. W Polsce możesz kupić http://allegro.pl/al-jazeera-sport-paki ... 01122.html coś takiego, odpowiedni dekoder bądź czytnik do niego. Do Al JS potrzebny jest dobry talerz(antena), zresztą wielkość talerza uzależniona od tego kto gdzie mieszka. Problem może wystąpić z aktywacją... Najlepiej by kartę aktywował sprzedawca. Jak nie to jest trochę pod górkę ale dla chcącego nic trudnego. Rejestruje się z maila ( .com czy inne badziewie byle nie .pl) i proxy zagranicznego. Do tego anglojęzyczna strona co gdzie puszczają i można oglądać. W dodatku islamizować się: Allllllllaaaaaahhhhh i inne dziwoty. Nie ma to jak włoski komentarz...stahoo pisze:A jak sprawa ma się z Al Jazeera Sport? Ma ktoś? Wie ktoś coś?
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2012, 12:47 przez AdiZ, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdiZ
- Juventino
Włosi muszą wygrać koniecznie Euro 2012. Wtedy na pewno ktoś kupi prawa. Rezygnując z Cyfry+ (wysyła się pismo miesiąc przed końcem umowy) fajnie by było załączyć odnośnik coś w stylu "Nie macie w ofercie Serie A nie macie mnie wśród swoich abonentów"