LaLiga
- BVB
- Dortmundczyk
buehehe a moze byc czyjas autopsja?juve21 pisze:Skąd wiecie że to pedał? znacie to z własnej autopsji?.
jak bys nie wiedzial to samo slowo autopsja swiadczy o tym ze cos wiesz z wlasnego zycia
"wlasna autopsja" - dobre haslo

- Shadow_Alex
- Juventino
Ja tez, najchetniej strusimi :twisted: :evil:Walo pisze:Szkoda że mnie tam nie było , pomógł bym im rzuać :!:
- Reggie
- Juventino
Oj koleś widzę że cię kompletnie nie rozumiem, nie lubię Bekchama, a tym bardziej Realu, ale to nie znaczy że becksa można nazywać clownem, a Alexa (którego kochamnookie pisze:Bo to ne forum realu jakiegos tylko JUVE..i jak tutaj obrazisz kogos z Turynu to sam rozumiesz co sie z Toba dzieje ne?a co do Beckhama to bardzo dobrze zrobili..z najgorszego klubu swiata przeszedl do jeszcze gorszego.. :evil: :evil:
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Noodels
- Juventino
Ja Też tak Mysle. Ja Tez bym chciał miec przyjemnosc zucic w beckhama jajkiem albo własną kupą przynajmniej Beckhi miałby muj autografMarcin-IRONEK pisze:Całkowicie się z Tobą zgadzam, tak go nienawidze, że shock, bardzo się cieszę, że Go tak miło powitaliBVB pisze: bo to pedal
i mam nadzieje, że real dostanie łomot od Barcy

- Johnny777
- Juventino
No cóż...daleki jestem od obrzucania tu kogokolwiek obelgami obojetnie jak bardzo tego kogoś nie cierpię...klubu jeszcze bardziej....ale jajem to sam bym chetnie w niego rzucił :twisted:
A tak BTW...autopsja to wg słownika sekcja zwłok....ale to tylko jedno z kilku znaczeń tego słowa... :twisted:
A tak BTW...autopsja to wg słownika sekcja zwłok....ale to tylko jedno z kilku znaczeń tego słowa... :twisted:
- nookie
- Juventino
Rysiu ja wcale nie najezdzam na niego..tylko tlumacze mu bo nie wiedzial czemu zaczeli ludzie na niego wjezdzac jak tu wszedl..my jestsmy tylko ludzmi..a nie papiezem..wiec niektorzy z nas( w tym ja) beda popierali zachowanie kibicow Barcy..Rysiek pisze:Oj koleś widzę że cię kompletnie nie rozumiem, nie lubię Bekchama, a tym bardziej Realu, ale to nie znaczy że becksa można nazywać clownem, a Alexa (którego kochamnookie pisze:Bo to ne forum realu jakiegos tylko JUVE..i jak tutaj obrazisz kogos z Turynu to sam rozumiesz co sie z Toba dzieje ne?a co do Beckhama to bardzo dobrze zrobili..z najgorszego klubu swiata przeszedl do jeszcze gorszego.. :evil: :evil:) nie. A także nie rozumiem wyjeżdżania na FaN_7Becksa86CT za to że lubi real, bo jakoś kibice interu, bvb, lazio itp. mogę się czuć dobrze i nie są "napadani" na forum
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Napastnik reprezentacji Holandii i FC Barcelona Patrick Kluivert w wywiadzie dla "Marki" skomentował spekulacje łączące Ruuda Van Nistelrooya z przejściem do Realu Madryt.
- Nie wyobrażam sobie jego gry z Ronaldo, ponieważ van Nistelrooy jest przyzwyczajony do gry samemu, często to robi. Ronaldo współpracuje z Raulem w ataku i wychodzi im to doskonale - skomentował Kluivert.
I tak czy siak nie byłoby to możliwe!!!
Niech nawet o tym nie myślął!!
- Nie wyobrażam sobie jego gry z Ronaldo, ponieważ van Nistelrooy jest przyzwyczajony do gry samemu, często to robi. Ronaldo współpracuje z Raulem w ataku i wychodzi im to doskonale - skomentował Kluivert.
I tak czy siak nie byłoby to możliwe!!!
Niech nawet o tym nie myślął!!
- Yari
- Juventino
Logiczne bo przecież Ronaldo i Ruud są egzekutorami w swoich zespołach. Van Nistelrooy mógłby z bardzo dobrym skutkiem współpracować z Alexem ( graliby piorunująco zapewne) , ale za nic w świecie bym nie chciał by przechodził do Juve. Powód jest prosty, nie lubie Van Nistelrooya , ale szanuje za smykałke do strzelania goli:):).
- nookie
- Juventino
Ja jakos bym go ne widzial..
ne lubie go..ot taki kaprys
a co do tego newsa to ma racje Kluivert..nie daliby rady..poza tym REAl juz moglby przestac kupowac te gwiazdy..to juz nudne jest..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
- kouba
- Qualità Juventino
zgadzam sie z Wami, van Nisterlooy to jeden z najlepszych napastników świata i ja bym go chętnie widział w Juve, ale za kogo
za Treze
nie, nie. Za Treze nie, więc nie mamy kogo "oddać" i wątpie żeby akurat MU go sprzedało. Ale nie o tym mowa w temacie
Van Nisterlooy to czysty "lis" pola karnego, razem z DP współtworzyby niezły duet, a przy podaniach Nedveda musiałby tylko wykańczać, więc żal ściska serce, że takiego zawodnika ma MU

Van Nisterlooy to czysty "lis" pola karnego, razem z DP współtworzyby niezły duet, a przy podaniach Nedveda musiałby tylko wykańczać, więc żal ściska serce, że takiego zawodnika ma MU