Serie A (38): JUVENTUS 3-1 Atalanta [DPL na meczu!!!]
- Steryd01
- Juventino
Niedzielne spotkanie ostatniej kolejki Serie A pomiędzy Juventusem a Atalantą zostało przełożone z godz. 15:00 na 13:00.
Niech zaczną o 9.00 więcej czasu będą mieć,
a tak serio to niech ustala od razu na jaka godzinę/ termin przenoszą a nie co chwile zmiany
a tak serio to niech ustala od razu na jaka godzinę/ termin przenoszą a nie co chwile zmiany
- Wojtek
- Juventino
Coo? Źródło, prosze.Steryd01 pisze:Niedzielne spotkanie ostatniej kolejki Serie A pomiędzy Juventusem a Atalantą zostało przełożone z godz. 15:00 na 13:00.
- pavel88
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
to potwierdzone info?it doesn't matter pisze:I zyje, nic mi nie jest własciwie.
niezmiernie cieszę się, że mecz został przełożony na 13

- Wojtek
- Juventino
Mam nadzieje że to nieprawda, przez tą zmiane godziny nie zobaczyłbym pierwszej połowy. Zresztą po co mieliby zmieniać godzine spotakania ? Chyba aż tak nam się nie śpieszy do RzymuVimes pisze:Na stronie Lega Calcio jest 15:00, na oficjalnej stronie Juve jest 15:00, a na jakieś popierdółce napisali o zmianie godziny?

- Steryd01
- Juventino
- Marian.
- Juventino
http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... nce/282813 - Tutaj źródło na które powołali się z eurofutbol.pl. Mimo wszystko ja w to nie wierzę. LEGA, Juve, i Atalana milczą w tej sprawie. Mi to oczywiście na rękę jakby rzeczywiście przełożyli, ale nie bardzo w to wierzę. Mogłoby to pokrzyżować plany niejednemu kibicowi wybierającemu się na ten mecz. Myślę, że jest za późno na takie roszady. Ale poczekajmy dłużej, dowiemy się więcej.
Edit. Na francuskim się nie znam, ale czy tam na dole nie pisze o tym, że mecz Lazio - Inter rozpoczyna się o 18:45?
Może u nich 18:45 to we Włoszech 20:45? Ale przecież nie ma 2h różnicy między Francją, a Italią...
Edit. Na francuskim się nie znam, ale czy tam na dole nie pisze o tym, że mecz Lazio - Inter rozpoczyna się o 18:45?
Może u nich 18:45 to we Włoszech 20:45? Ale przecież nie ma 2h różnicy między Francją, a Italią...
Ostatnio zmieniony 10 maja 2012, 13:48 przez Marian., łącznie zmieniany 1 raz.

- zahor
- Juventino
Piszą że Juve z Atalantą, Milan z Novarą i Fiorentina z Cagliari zagrają o tej samej porze - o 13, a zespoły walczące o europejskie puchary czyli Lazio, Napoli, Inter i Udinese będą grać po południu, od 18.45.Marian. pisze:
Nie ma żadnej różnicy czasowej między Włochami a Francją.Marian. pisze: Może u nich 18:45 to we Włoszech 20:45? Ale przecież nie ma 2h różnicy między Francją, a Italią...
Ostatnio zmieniony 10 maja 2012, 14:06 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- jareckijuve
- Juventino
Nie wiem po co to całe zamieszanie. Każdy mecz powinien być rozegrany o tej samej godzinie - 15:00.
Z Juventusem od 2004 roku!
- johny55552
- Juventino
Mecz juve jest o 15 w niedzielę skąd takie głupoty piszecie ,że o 13 .
- Krystek
- Juventino
Sądze, że jest to idealny moment do debiutu Bouy'a. Chłopak pokazuje że zapowiada się świetnie, my już mamy pewnego mistrza i akurat Vidal zawieszony. Na miejscu Conte bym mu dał zagrać, ale zapewne niestety zagra Padoin, a od niego wolałbym już Marrone. Wynik typuje 2-0 dla nas. Jak Alex nie zagra od 1 minuty to chyba się rozpłaczę. 

Forza Juve!
- Mateuszello
- Juventino
Na chwilę obecną wiadomości o przełożeniu meczu są dla mało warte i nie zwracam na nie uwagi. Francja byłaby lepiej poinformowana od samych Włochów:?: :roll: Już pominę to - jak sami piszecie - że sama LEGA i obie drużyny wciąż o żadnych zmianach nie poinformowały.
Co do transmisji na Cyfrze to oprócz tego Canalu+HD(czy jakoś tak, nie wiem, bo nie mam HD w pakiecie) to dobrze pamiętam, że w tamtym roku oglądałem Juve na CANAL+(ten normalny, niesportowy kanał, gdzie głownie puszczają jakieś seriale/filmy) bodajże z Romą. Skoro mają takie hiper-ciekawe mecze w międzyczasie, których nie potrafią podzielić to nie wiem czemu nie mogą znów tak postąpić i już np. nakleić ten mecz na średni film, który z pewnością przyciągnie mniej ludzi porównując analogiczny mecz ostaniej kolejki mistrzów kraju z ostatnim udziałem Del Piero i wzniesiem pucharu. Już pominę, że pofatygowałem się i sprawdziłem, że na wspomnianym CANALU+ ten sam komediodramat lecący od 14:25 ma być powtarzany nie raz w przyszłe tygodnienie byłoby to dziwne gdyby to samo puszczali równie często jeszcze wcześniej, więc nawet gdyby ten film robił na kimś furorę niczego by nie stracił.
Edycja: również i ja postarałem się jeszcze ich przekonać na FB. Może to nic nie da, ale być może zobaczą, że nam zależy i coś wykombinują nie zmieniając pozostałych sportowych atrakcji. Na chwilę obecną i tak nie mamy nic do stracenia, więc pomóżcie jak możecie poprzeć.
Wiadomość z godz. 23:47(10 maja) na tablicy użytkownika Canal+Sport
Stahoo oraz it doesn't matter
Skoro niektóre osoby wypowiadają się o sporym niepocieszeniu, że nie obejrzą meczu w TV to nie pomyśleliście, że mogą oni mieć czasem spore problemy z obejrzeniem go na necie?! Denerwuje mnie pieprzenie, że jest masa linków do naszych spotkań i nie chce się szukać. Przewertuję czasem conajmniej 15/20 linków to, albo któreś nie działają, albo któreś trzeba obejrzeć w innej przeglądarce, a jak w niej próbujesz odpalić to wciąż jest ta sama informacja, albo na którychś pokazują inny mecz(mimo iż jest oznaczy Juve vs. x), albo któreś tną się tak niemiłosiernie, że ogląda się do 10 sekund płynnej gry(Gigi wykonuje piątkę), by przerwać do kilkudziesięciu sekund, gdzie słyszysz tylko urywki komentatora o napiętej/ciekawej sytuacji bądź bramce, albo któreś maja tak słabą jakość, że nie widzisz, czy piłkę uderzył Elia, czy Barzagli itd.
:roll:
W meczu nie widzę innej opcji jak występ Marrone, niektórych zawodników, którzy mieli mało szans do pokazania się oraz wznoszącego puchar Del Piero :-D
Co do transmisji na Cyfrze to oprócz tego Canalu+HD(czy jakoś tak, nie wiem, bo nie mam HD w pakiecie) to dobrze pamiętam, że w tamtym roku oglądałem Juve na CANAL+(ten normalny, niesportowy kanał, gdzie głownie puszczają jakieś seriale/filmy) bodajże z Romą. Skoro mają takie hiper-ciekawe mecze w międzyczasie, których nie potrafią podzielić to nie wiem czemu nie mogą znów tak postąpić i już np. nakleić ten mecz na średni film, który z pewnością przyciągnie mniej ludzi porównując analogiczny mecz ostaniej kolejki mistrzów kraju z ostatnim udziałem Del Piero i wzniesiem pucharu. Już pominę, że pofatygowałem się i sprawdziłem, że na wspomnianym CANALU+ ten sam komediodramat lecący od 14:25 ma być powtarzany nie raz w przyszłe tygodnienie byłoby to dziwne gdyby to samo puszczali równie często jeszcze wcześniej, więc nawet gdyby ten film robił na kimś furorę niczego by nie stracił.
Edycja: również i ja postarałem się jeszcze ich przekonać na FB. Może to nic nie da, ale być może zobaczą, że nam zależy i coś wykombinują nie zmieniając pozostałych sportowych atrakcji. Na chwilę obecną i tak nie mamy nic do stracenia, więc pomóżcie jak możecie poprzeć.
Wiadomość z godz. 23:47(10 maja) na tablicy użytkownika Canal+Sport
Stahoo oraz it doesn't matter
Skoro niektóre osoby wypowiadają się o sporym niepocieszeniu, że nie obejrzą meczu w TV to nie pomyśleliście, że mogą oni mieć czasem spore problemy z obejrzeniem go na necie?! Denerwuje mnie pieprzenie, że jest masa linków do naszych spotkań i nie chce się szukać. Przewertuję czasem conajmniej 15/20 linków to, albo któreś nie działają, albo któreś trzeba obejrzeć w innej przeglądarce, a jak w niej próbujesz odpalić to wciąż jest ta sama informacja, albo na którychś pokazują inny mecz(mimo iż jest oznaczy Juve vs. x), albo któreś tną się tak niemiłosiernie, że ogląda się do 10 sekund płynnej gry(Gigi wykonuje piątkę), by przerwać do kilkudziesięciu sekund, gdzie słyszysz tylko urywki komentatora o napiętej/ciekawej sytuacji bądź bramce, albo któreś maja tak słabą jakość, że nie widzisz, czy piłkę uderzył Elia, czy Barzagli itd.
:roll:
W meczu nie widzę innej opcji jak występ Marrone, niektórych zawodników, którzy mieli mało szans do pokazania się oraz wznoszącego puchar Del Piero :-D
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- De Rossi
- Juventino
Poza tym, nie po to płace tym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> co miesiąc pieniądze, bo zablokowali ligę włoską tylko dla siebie, żeby teraz mnie ruchali w dupę.Mateuszello pisze:Stahoo oraz it doesn't matter
Skoro niektóre osoby wypowiadają się o sporym niepocieszeniu, że nie obejrzą meczu w TV to nie pomyśleliście, że mogą oni mieć czasem spore problemy z obejrzeniem go na necie?! Denerwuje mnie pieprzenie, że jest masa linków do naszych spotkań i nie chce się szukać.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Hmmm... ja na tej stronie - KLIK obejrzałem prawie każdy mecz w tym sezonie, w dodatku mieszkając w akademiku z netem 1mb. Nie zacina się rażąco, czasem zdarza się arabski komentarz, ale przeważnie jest angielski i wolę to niż niekompetentny polski.Przewertuję czasem conajmniej 15/20 linków to, albo któreś nie działają
Zatem polecam każdemu tę stronę