krystiank pisze:Mnie sie wydaje ze Porto odrzuciło te 87mln Anży ze wzgledu na to ze tam sie roi od ofensywnych zawodników i oni sami nie załapią się do LM a Juventus jest w LM wiec powinny wiedzieć że u nas sie nie zmarnuje a będzie walczył o najwyższe cele i cena nie powinna byc tak wysoko zaporowa
Na bank będą skłonni wyciągnąć z transferu 50 milionów mniej byle tylko mieć pewność że ich zawodnik trafi w dobre ręce i będzie mógł sobie postrzelać gole w Lidze Mistrzów
To jest jak dla mnie modelowy sposób naciągnięcia MU na wyższy kontrakt, ja to widzę w ten sposób:
-Zdecydowałem, idę do Juve, nie przekonacie mnie żebym tu został.
-Ok, droga wolna.
-Tym razem nie żartuję, wybieram Juventus, nawet gdybyście mieli mi dać wyższy kontrakt.
-Nawet nie planowaliśmy, ale ok.
-Przesądzone, idę do Juventusu, zmarnowaliście ostatnią szansę żeby mnie zatrzymać.
-...
Bartek88 pisze:Zapewniam was, ze Marotta nie sypnie wiecej niz 40 melonow na jednego zawodnika, wiec o Falcao mozecie od razu zapomniec.
Jest to tak oczywiste, że temat w ogóle nie powinien zostać poruszany w tym dziale. Niestety, nie dla każdego jest to jasne, a jeden to nawet otworzył wczoraj osobny temat i dziwił się że takowy wcześniej nie powstał.