Stroje na sezon 2012/13
- Łoles
- Juventino
pumex pisze: Moim faworytem jest poniższy projekt:

pumex pisze:
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- FelekJUVE
- Juventino
OMG! Z przecieków wobec Barcelony zdaje sie, że będą mieli takie stroje!! Jeżeli taki styl obierze Nike to ooo Matko!! Zgroza to będzie!

Mi się podoba ten projekt!! Kozacki!! Oczywiście doszycz po 1 srevnej i 1 zlotej gwiazdce i tarcze i bylaby superancka!!

a do tego taka wyjazdówka!

I te koszulki zgadzały by sie w miarę z tym artykułem i oficjalnymi potwierdzenami pewnych elementtów
Trzecia gwiazdka na koszulce, czy jej brak? Na to pytanie odpowiedział dziennikarz Sky Sport, który wyjawił informacje na ten temat zgromadzone. "Plotki są i je wyłapaliśmy, pamiętajmy jednak, że są to jedynie pogłoski i nie ma nic oficjalnego - przyznał Paolo Aghemo - Jest za to oficjalna decyzja klubu, który zamierza tę gwiazdkę wstawić. Możemy mówić o trendzie, który rozwija się w trakcie ostatnich godzin - nie będzie to gwiazdka identyczna jak dwie już obecne, lecz będzie ona ustylizowana, będzie to zaawansowany projekt Juventusu, który prześle wyraźną wiadomość. Oczywiste podkreślenie, że Juventus zdobył 30 tytułów mistrzowskich na boisku. Wybór Juventusu świętującego zdobycie 30. Scudetto, który kłóci się ze stanowiskiem FIGC. Kolejna zmiana dotyczy strojów wyjazdowych, które maja być całe czarne, choć z trzema kolorami na koszulce".
Póki co, są to jedynie zgromadzone przez Sky pogłoski, lecz - oprócz trzeciej gwiazdki i sponsora, którym będzie Jeep - jeszcze jeden element nowych strojów jest oficjalnie potwierdzony. Wiadomo już, że na kołnierzykach nowych strojów będzie widniał słynny cytat Giampiero Bonipertiego "Alla Juve vincere non è importante, è l'unica cosa che conta", czyli "Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną, to jedyne, co się liczy!".
Źródło

Mi się podoba ten projekt!! Kozacki!! Oczywiście doszycz po 1 srevnej i 1 zlotej gwiazdce i tarcze i bylaby superancka!!

a do tego taka wyjazdówka!

I te koszulki zgadzały by sie w miarę z tym artykułem i oficjalnymi potwierdzenami pewnych elementtów
Trzecia gwiazdka na koszulce, czy jej brak? Na to pytanie odpowiedział dziennikarz Sky Sport, który wyjawił informacje na ten temat zgromadzone. "Plotki są i je wyłapaliśmy, pamiętajmy jednak, że są to jedynie pogłoski i nie ma nic oficjalnego - przyznał Paolo Aghemo - Jest za to oficjalna decyzja klubu, który zamierza tę gwiazdkę wstawić. Możemy mówić o trendzie, który rozwija się w trakcie ostatnich godzin - nie będzie to gwiazdka identyczna jak dwie już obecne, lecz będzie ona ustylizowana, będzie to zaawansowany projekt Juventusu, który prześle wyraźną wiadomość. Oczywiste podkreślenie, że Juventus zdobył 30 tytułów mistrzowskich na boisku. Wybór Juventusu świętującego zdobycie 30. Scudetto, który kłóci się ze stanowiskiem FIGC. Kolejna zmiana dotyczy strojów wyjazdowych, które maja być całe czarne, choć z trzema kolorami na koszulce".
Póki co, są to jedynie zgromadzone przez Sky pogłoski, lecz - oprócz trzeciej gwiazdki i sponsora, którym będzie Jeep - jeszcze jeden element nowych strojów jest oficjalnie potwierdzony. Wiadomo już, że na kołnierzykach nowych strojów będzie widniał słynny cytat Giampiero Bonipertiego "Alla Juve vincere non è importante, è l'unica cosa che conta", czyli "Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną, to jedyne, co się liczy!".
Źródło
Ostatnio zmieniony 09 maja 2012, 11:57 przez FelekJUVE, łącznie zmieniany 6 razy.
- D-Rose
- Juventino
A to nie jest przypadkiem "projekt" z zeszłego sezonu? Bo ja juz gdzies go widzialem.FelekJUVE pisze:OMG! Z przecieków wobec Barcelony zdaje sie, że będą mieli takie stroje!! Jeżeli taki styl obierze Nike to ooo Matko!! Zgroza to będzie!
Pozatym, czy wkoncu sie nauczycie, ze fakt iż barcelona ma jakis wzor nie musi oznaczac, ze bedziemy miec taki sam? Pamietacie wasze hejty nad fortepianem(takim samym jaki miala smieszna barcelona w obecnym sezonie?)? I co, mielismy fortepian? Nie.

- Wojtek
- Juventino
Ehh chyba jednak takiej nie będzie bo na wyjazdówkach ma być Balocco tak? :roll: Jeśli tak to wielka szkoda.danielos511 pisze:A co sądzicie o koszulce rzuconej ostatnio przez JuvePoland na facebooka?? jak dla mnie bomba.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 5668_n.jpg
Dzieki Bogu! ;dpumex pisze:Nie.Wojtek pisze:bo na wyjazdówkach ma być Balocco tak?
Na obu koszulkach zarówno seniorów jak i Primavery ma być Jeep. Współpraca z Balocco zostanie utrzymana, ale ich logo nie znajdzie się na koszulkach
Ostatnio zmieniony 09 maja 2012, 11:44 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
To dużo wyjaśnia, czyli jednak możemy się spodziewać tych czarnych koszulek i jednak tej gwiazdki na dole :roll:
Świetny pomysł z tym cytatem na kołnierzach:

Świetny pomysł z tym cytatem na kołnierzach:
"Alla Juve vincere non è importante, è l'unica cosa che conta", czyli "Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną, to jedyne, co się liczy!".

- Bartek88
- Juventino
Ten 'kompromis' bedzie niczym innym jak przyznaniem, ze te dwa scudetta nie nalezą do nas. I mam nadzieje, ze Agnelli sie nie ugnie pod glupimi grozbami Morattiego.Wojtek pisze:To dużo wyjaśnia, czyli jednak możemy się spodziewać tych czarnych koszulek i jednak tej gwiazdki na dole :roll:
Ten stroj z dwoma paskami BOMBA :!:
- vero1897
- Juventino
Jak tą 3 gwiazdkę umieszczą na dole pod herbem Juve to będzie totalna lipa bo to jak częściowe przyznanie się do odebrania 2 tytułów i pójśćie na kompromis z FIGC.Mam nadzieję że do tego nie dojdzie i że ta 3 gwiazdka będzie potraktowana jak 2 pozostałe i umieszczona na równi z nimi.Co do czarnych wyjazdówek to ostatnie w których graliśmy w Serie B prezentowały się świetnie więc mam raczej pozytywne skojarzenia i liczę że nike nie przedobrzy.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://3.bp.blogspot.com/-d4J3TEcn1Hk/T ... AECgH6.jpg
Nad wejściem na stadion pojawił się już symbol Scudetto z wpisaną w środku cyfrą '30' oraz 3 gwiazdkami powyżej. Jak dla mnie to jasny sygnał, że o 3 gwiazdki na trykotach nie mamy się już chyba co bać.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4923_n.jpg
Taka flaga pojawiła się z kolei nad naszą siedzibą.
Nad wejściem na stadion pojawił się już symbol Scudetto z wpisaną w środku cyfrą '30' oraz 3 gwiazdkami powyżej. Jak dla mnie to jasny sygnał, że o 3 gwiazdki na trykotach nie mamy się już chyba co bać.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4923_n.jpg
Taka flaga pojawiła się z kolei nad naszą siedzibą.
- pablo1503
- Juventino
FelekJUVE pisze:OMG! Z przecieków wobec Barcelony zdaje sie, że będą mieli takie stroje!! Jeżeli taki styl obierze Nike to ooo Matko!! Zgroza to będzie!

Te są kapitalne! Ta figura nad napisem to logo marki?

- pumex
- Juventino
Nie, coś ty. To ta obiecana trzecia gwiazdka...pablo1503 pisze:Ta figura nad napisem to logo marki?
Na razie nie ma co się jarać projektami, co najwyżej można je na chłodno oceniać. Myślę, że powoli sprawa będzie się wyjaśniać w połowie czerwca