Premier League
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
mam pytanie czy we wszystkich ligach gwiazdki oznaczaja 10 mistrzostw? co robi 3 gwiazdki na koszulkach Manchester City?
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- bendzamin
- Redaktor
Wyglada na to, ze te 3 gwiazdki nic nie robia. Wikipedia: Above the eagle and shield are three stars, which are purely decorative.marcinek pisze:mam pytanie czy we wszystkich ligach gwiazdki oznaczaja 10 mistrzostw? co robi 3 gwiazdki na koszulkach Manchester City?
BTW. gdzie uciekla ladna pani z Twojego podpisu?

- zahor
- Juventino
Bayern na ten przykład ma 4 gwiazdki które symbolizują cztery Puchary Mistrzów. Jak wygrają w tym roku piąty to nie wiem gdzie jeszcze jedną upchną.marcinek pisze:mam pytanie czy we wszystkich ligach gwiazdki oznaczaja 10 mistrzostw? co robi 3 gwiazdki na koszulkach Manchester City?
- Marian.
- Juventino
Nie w każdej lidze 1 gwiazdka oznacza 10 mistrzostw. Nie wiem za co City ma 3 gwiazdki, ale np. Bayern ma herbie 4 gwiazdki symbolizujące zdobycie 4 Pucharów Europy.marcinek pisze:mam pytanie czy we wszystkich ligach gwiazdki oznaczaja 10 mistrzostw? co robi 3 gwiazdki na koszulkach Manchester City?
zahor mnie ubiegł

- Vimes
- Juventino
Zahor i Marian. obaj nie macie racji. Bayern ma cztery gwiazdki za mistrzostwa w Bundeslidze. Przeczytajcie sobie to: http://en.wikipedia.org/wiki/Star_(football_badge).
- zahor
- Juventino
A, to sorki. W błąd wprowadził mnie ostatnio któryś z rodzimych komentatorów, nie pamiętam dokładnie który. Co mnie podkusiło żeby brać go na poważnieVimes pisze:Zahor i Marian. obaj nie macie racji. Bayern ma cztery gwiazdki za mistrzostwa w Bundeslidze. Przeczytajcie sobie to: http://en.wikipedia.org/wiki/Star_(football_badge).

- pumex
- Juventino
Manchester Utd potwierdził nowe stroje na następny sezon. W ich przypadku Nike się nie popisało. Kto zatwierdził taką cerato-piżamę? :doh:
Zobaczcie sami
Ja mam nadzieję, że w przypadku koszulek Juve Nike nie odwali takiej fuszerki.
Zobaczcie sami
Ja mam nadzieję, że w przypadku koszulek Juve Nike nie odwali takiej fuszerki.

- pumex
- Juventino
Również Liverpool zaprezentował stroje na przyszły sezon.
Co ciekawe, powrócili do starego logo a producentem ich trykotów będzie firma Warrior, a nie jak do tej pory Adidas. Ponoć mają dostawać od nich rocznie kupę kasy.
Co ciekawe, powrócili do starego logo a producentem ich trykotów będzie firma Warrior, a nie jak do tej pory Adidas. Ponoć mają dostawać od nich rocznie kupę kasy.

- Cabrini_idol
- Juventino
A mi się podobają, mimo iż na klacie nie widnieje łyżwa czy 3 słupki.
Kolorystyka i krój smierdzi klasyką , a klasyka zawsze jest dobra.
Kolorystyka i krój smierdzi klasyką , a klasyka zawsze jest dobra.