CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- michunowak
- Juventino
Dzięki za relacje cieszyłem się jak głupi w tym pociągu :C Mam nadzieję, że odbijemy na ostatnim meczyku za ten piękny sezon i przyjdziemy również w naszych nowych koszulkach :-D
- Nedved11rulez
- Juventino
właśnie wróciłem do domu... 

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- Mrówa
- Juventino
Gdyby mecz został przeniesiony na sobotę Michu zamota Setę. Jeśli nic się nie zmieni będziemy kombinować.
Jeśli ktoś chcę koszulkę "30" do środy muszę mieć potwierdzenie (rozmiar, kolor) i kasę na sobotę/niedzielę. Poźniej temat będzie nieaktualny.
Narazie 2 szt. zamówiła Agata.
Jeśli ktoś chcę koszulkę "30" do środy muszę mieć potwierdzenie (rozmiar, kolor) i kasę na sobotę/niedzielę. Poźniej temat będzie nieaktualny.
Narazie 2 szt. zamówiła Agata.

- Armandos
- Juventino
Z jednej strony szkoda że wam nie towarzyszyłem ale z drugiej mogło by się to dla mnie źle skończyć tym bardziej że dzisiaj na wczesną godzine do pracy miałem
. Co do Atalanty zrobie wszystko by być w Secie ale zależy kiedy w końcu odbędzie się mecz..

- Nedved11rulez
- Juventino
wczoraj jakieś zdjęcia były?? bo połowy rzeczy ne pamiętam...;p

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- michunowak
- Juventino
Seta na niedzielę na 15:00 zarezerwowana :-D Kwestia tylko czy transmisja będzie w TV czy lapka od Nedveda pożyczymy.
- lisciozerca
- Juventino
- ah16
- Juventino
co tam syn najmłodszy fan milanu to nic, moja chrześnica to najmłodsza fanka JUVE ma 4 miesiące
a ja już to dopilnuje 
a co do meczu z atelanta to pewnie jak gumis mogę dołączyć dopiero po meczu chyba że zajęcia skończę wcześniej taką mam nadzieję i na 2 połowe uda mi się być

a co do meczu z atelanta to pewnie jak gumis mogę dołączyć dopiero po meczu chyba że zajęcia skończę wcześniej taką mam nadzieję i na 2 połowe uda mi się być