Robert Lewandowski

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 11:22

pan Zambrotta pisze:żadnych polskich piłkarzy
Z niezdrowej ciekawości zapytam dlaczego?

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 11:32

Nasyp sezonowców, Bravo sportów i Jacków Kurowskich zdecydowanie mnie odpycha od takeigo rozwiązania. Jeszcze rozumiem, że gdyby rzeczywiście był tap strajkr, ale 1,5 dobrego sezonu to wciąż zbyt mało. Marzę o Cavanim. To jest klasa.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 11:35

pan Zambrotta pisze:Jeszcze rozumiem, że gdyby rzeczywiście był tap strajkr, ale 1,5 dobrego sezonu to wciąż zbyt mało. Marzę o Cavanim. To jest klasa.
Cavani miał na razie 2 dobre sezony ;)

Choć różnica między tymi piłkarzami jest oczywista i widoczna gołym okiem

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 11:40

yanquez pisze:
pan Zambrotta pisze:Jeszcze rozumiem, że gdyby rzeczywiście był tap strajkr, ale 1,5 dobrego sezonu to wciąż zbyt mało. Marzę o Cavanim. To jest klasa.
Cavani miał na razie 2 dobre sezony ;)
kiedy Lewandowski kopał po polach kartoflowych w Polsze, Cavani strzelał 13 i 14 bramek dla Palermo. Jest różnica.

klama 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 11:41

Lewy jest typem zawodnika, którego już niestety posiadamy. Nie jest to typowa "9", on lubi się cofnąć po piłkę, rozegrać, kiwnąć, wypracować sobie pozycję, a nie tylko czekać na pozycję, jak to robi choćby Cavani. Nie ukrywam, że chętnie bym go zobaczył w Juve, ale potrzebujemy wzmocnień w innych pozycjach.

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 11:45

Nad Cavanim w naszej koszulce chętnie bym pofapał, nie powiem że nie.
O "Lewym" mam dobra opinię, nie rozważałem na poważnie jego kandydatury ze względu na preferencję samego piłkarza.

Przepraszam za moje niedopuszczalne pomówienie jakoby Mirek miał 10 goli :oops:

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 11:46

klama 10 pisze:Lewy jest typem zawodnika, którego już niestety posiadamy. Nie jest to typowa "9", on lubi się cofnąć po piłkę, rozegrać, kiwnąć, wypracować sobie pozycję, a nie tylko czekać na pozycję, jak to robi choćby Cavani.
Zaraz... bo nie jestem pewny, czy dobrze zrozumiałem. Cavani "tylko czeka na pozycję"? Jeśli tak to... Święta Tereso Obrazek Proponuję obejrzeć jakiś występ Cavaniego

Lewy dobry jest, do Juve nie trafi, jest słabszy niż Cavani

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 12:12

pan Zambrotta pisze:Nasyp sezonowców, Bravo sportów i Jacków Kurowskich zdecydowanie mnie odpycha od takeigo rozwiązania. Jeszcze rozumiem, że gdyby rzeczywiście był tap strajkr, ale 1,5 dobrego sezonu to wciąż zbyt mało. Marzę o Cavanim. To jest klasa.
Jeżeli stawiać sprawę w ten sposób, tzn. Lewandowski czy Cavani, to jasne, że ten drugi, bez dwóch zdań. Pytanie czy my rzeczywiście stoimy przed takim wyborem. Cavani z dużą dozą prawdopodobieństwa jest wart ponad 30 mln euro, a za ile De Laurentiis zechce go oddać to inna sprawa. Gazety piszą o jakiś wielkich kwotach, które mają iść na transfery, ale ile w tym prawdy? Czy Marotta faktycznie będzie mógł wyłożyć na stół dużą sumę w gotówce? Moim zdaniem, będzie kombinował oferując gotówkę i piłkarzy, a Napoli ciężko będzie do tego przekonać.

Natomiast co do kwestii tego nasypu sezonowców i potencjalnej medialnej orgii w razie przyjścia jakiegoś Polaka do Juve, to rzeczywiście postrzegasz to jako problem? Jeżeli osiągniemy jakiś sukces w Lidze Mistrzów to sezonowcy tak czy siak się pojawią. A zainteresowanie mediów? Przecież sporo użytkowników narzeka w temacie o prasie, że o Juve mówi się za mało, że transmisji z Serie A w Canal Plus za mało. Lewandowski w Juve mógłby przyczynić się do zmiany na lepsze pod tym względem. W każdym bądź razie ja nie mówię "nie" dla Polaka w Juve.

Obrazek
klama 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 12:38

pumex pisze:
klama 10 pisze:Lewy jest typem zawodnika, którego już niestety posiadamy. Nie jest to typowa "9", on lubi się cofnąć po piłkę, rozegrać, kiwnąć, wypracować sobie pozycję, a nie tylko czekać na pozycję, jak to robi choćby Cavani.
Zaraz... bo nie jestem pewny, czy dobrze zrozumiałem. Cavani "tylko czeka na pozycję"? Jeśli tak to... Święta Tereso Obrazek Proponuję obejrzeć jakiś występ Cavaniego

Lewy dobry jest, do Juve nie trafi, jest słabszy niż Cavani
Chodzi mi o sytuacje, po których zdobywa w większości bramki. Wiadomo, że raz do roku to i garbaty się wyprostuje.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 12:50

No i co jest nie tak w tych sytuacjach? Co miałby robić inaczej?

Bandiera_Rossa

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 13:01

pan Zambrotta pisze:Nasyp sezonowców, Bravo sportów i Jacków Kurowskich zdecydowanie mnie odpycha od takeigo rozwiązania. Jeszcze rozumiem, że gdyby rzeczywiście był tap strajkr, ale 1,5 dobrego sezonu to wciąż zbyt mało. Marzę o Cavanim. To jest klasa.
A w czym ci sezonowcy Ci przeszkadzają, przecież i tak dalej będziesz mecze na sopcaście oglądał.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 13:05

Bandiera_Rossa pisze:
A w czym ci sezonowcy Ci przeszkadzają, przecież i tak dalej będziesz mecze na sopcaście oglądał.
to, że zaleją forum głupkowatymi postami i nie będziesz na ich tle w ogóle się wyróżniał.

Wyliczanki Castiela czy Virgila to pikuś. Oni trzepią takie posty z wrodzonej ułomności. Biada nam jak zaleje nas po paśmie sukcesów i transferów Lewandowskiego fala 12-letnich nieogarów, biada nam.

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 13:07

pan Zambrotta pisze: Biada nam jak zaleje nas po paśmie sukcesów i transferów Lewandowskiego fala 12-letnich nieogarów, biada nam.
trzeba będzie im nadać odpowiednią rangę i dodać na forum opcje ukrywania postów użytkownika co by sobie takich delikwentów przesiewać na dzień dobry :prochno:

Aczkolwiek mam nadzieje że sezonowcy po jakims głosnym transferze pójdą "kibicować" Szejkczesterowi lub zostana "na dobre i na złe" z realem i/lub barceloną

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 13:56

Mimo wszystko po mistrzostwach będzie Pan chciał zmienić klub na silniejszy?

Nie mówię nie. Nigdy nie wiadomo, co będzie, szczególnie po Euro, bo turniej, to wielka niespodzianka. Ale niecierpliwy nie jestem. Gdybym się uparł, to może odszedłbym z Borussii już zimą, do Bayernu Monachium, bo było coś na rzeczy. Ale stawiam na spokojne przygotowanie. Są jakieś sygnały z Hiszpanii, kilka z Anglii, więc zobaczymy. Wiem tylko jedno – nie wyjadę do Włoch.

http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/lewa ... tykul.html

Tyle w temacie Robercika i bardzo dobrze.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Dolce Vita

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 14:08

pan Zambrotta pisze:kiedy Lewandowski kopał po polach kartoflowych w Polsze, Cavani strzelał 13 i 14 bramek dla Palermo. Jest różnica.
Ta, tym bardziej, że gwiazda rodzimego podwórka - Radomatu na Sycylii kariery wielkiej nie zrobił. Jest różnica :bravo:

Moim zdaniem Robert powinien jeszcze sezon, dwa posiedzieć w Dortmundzie. Niech potwierdzi klasę i zadomowi się na dobre w czołówce snajperów lig europejskich. Z tą łatwą aklimatyzacją też bym nie przesadzał bo jednak Robert przyszedł do ''Polskiej'' Borussi gdzie już grał Kuba, i zaraz potem doszedł Piszczek - dwóch rodaków, mających już doświadczenie w Bundeslidze, którzy pomogli mu zadomowić się w nowym klubie. W Juve przyszedłby w kompletnie nowe środowisko. Dzięki angielskiemu bariera językowa może nie byłaby aż takim problemem, ale jednak... Jeszcze ma czas, nie dajmy się zwariować.

Zablokowany