Ciekawostki dotyczące Juventusu. Czyli pytania i odpowiedzi.
- PrzemasJuve
- Juventino
a ja mam tez pytanie! czego dotyczy okrzyk jak i tekst na fotach z wloskich stron "salutate la capolista"?
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Mateuszello
- Juventino
Marchisio. On właśnie dołączy 9 maja do grona piłkarzy, których twarzami zarabiać będzie Pepsi ---> news
Zadowalające jest, że ktoś się interesuje marką Juventus i zapewne pokłada w niej osiągnięcia na skalę światową.
Mimo wszystko fajnie, że akurat Claudio - wychowanek. Można by się przecież spodziewać chociażby jego kolegi z formacji, czyli np. Pirlo bądź Vidala.
W newsie jest info o spotach reklamowych. Pepsi ma w zwyczaju tworzenia reklam przed Euro:?: Wiem, że te promujące MŚ są chyba zawsze.

Zadowalające jest, że ktoś się interesuje marką Juventus i zapewne pokłada w niej osiągnięcia na skalę światową.
Mimo wszystko fajnie, że akurat Claudio - wychowanek. Można by się przecież spodziewać chociażby jego kolegi z formacji, czyli np. Pirlo bądź Vidala.
W newsie jest info o spotach reklamowych. Pepsi ma w zwyczaju tworzenia reklam przed Euro:?: Wiem, że te promujące MŚ są chyba zawsze.
Mógłbyś naprowadzić, bo ja patrze i patrzę i nic wspólnego z Juve w tym pociągu zobaczyć nie mogęKimi pisze:A kto wyjaśni taką ciekawostkę - KLIK

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Włodar
- Juventino
mniej więcej tyle co "pozdrówcie lidera", kibice krzyczą tak gdy mamy pierwsze miejsce i domagamy się należnego szacunkuPrzemasJuve pisze:a ja mam tez pytanie! czego dotyczy okrzyk jak i tekst na fotach z wloskich stron "salutate la capolista"?

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Z podpisu pod zdjęciem:Mateuszello pisze:Mógłbyś naprowadzić, bo ja patrze i patrzę i nic wspólnego z Juve w tym pociągu zobaczyć nie mogę
[/u]23 styczeń 2012 - Kraków Łobzów. Siódemka z pociągiem turystycznym MMEi 34000/1 "Treno della Memoria" relacji: Kraków Płaszów - Torino, jedzie małą obwodnicą Krakowa.
- aroninho11
- Juventino
Obiekt zainteresowania (pociąg) jest trasy Turyn - Oświęcim . ChybaMateuszello pisze:Mógłbyś naprowadzić, bo ja patrze i patrzę i nic wspólnego z Juve w tym pociągu zobaczyć nie mogę
- Skibil
- Redaktor
Ten różowy "kombinezon" Iron-Marchisio jest przezabawny...

- darex
- Juventino
Poszukuję ( ale słabo mi to coś wychodzi ) takiej tabeli wszech czasów. Dokładnie mówiąc miejsca w tabeli jakie Juve zajmowało od pierwszego sezonu, aż do teraz. Tyko że nie chodzi mi o coś takiego jak jest na Juvepedii, ale w formie tabeli albo wykresu.
- probeert
- Juventino
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Hmm?darex pisze:Poszukuję ( ale słabo mi to coś wychodzi ) takiej tabeli wszech czasów. Dokładnie mówiąc miejsca w tabeli jakie Juve zajmowało od pierwszego sezonu, aż do teraz. Tyko że nie chodzi mi o coś takiego jak jest na Juvepedii, ale w formie tabeli albo wykresu.
http://www.juvepoland.com/text.php?id=323
- Nicolas
- Juventino
Mam pytanie:
Nie mogę sobie przypomnieć kiedy i co zdobył Juve w Lidze Mistrzów(10 lat).
Pamiętam sezony:
2002/2003 finał z Milanem
2003/2004 1/8 z Deportivo
2004/2005 ćwierćfinał z Liverpoolem
2005/2006 ćwierćfinał z Arsenalem.
2008/2009 1/8 Chelsea
Czy wszystko dobrze kojarzę?
Nie mogę sobie przypomnieć kiedy i co zdobył Juve w Lidze Mistrzów(10 lat).
Pamiętam sezony:
2002/2003 finał z Milanem
2003/2004 1/8 z Deportivo
2004/2005 ćwierćfinał z Liverpoolem
2005/2006 ćwierćfinał z Arsenalem.
2008/2009 1/8 Chelsea
Czy wszystko dobrze kojarzę?