Juventus mistrz ad 2012 !

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 14:34

Nie będę tu już pisał o sezonie i Scudetto, bo i tak nikogo to nie obchodzi :lol: . Każdy się cieszy i wszystko zostało powiedziane.
Jednak chciałbym zwrócić uwagę na jednego piłkarza, a mianowicie Bonucciego.

W ostatnich meczach, w zasadzie w drugiej połowie sezonu grał świetnie! Pewnie, mało błędów. Dla mnie chłop zaczyna dojrzewać piłkarsko i nabierać doświadczenia. Sytuacja podobna jak z Chiellinim kiedyś, który na początku grał jak kaleka, a co z niego wyrosło widać.
Bonucci według mnie zasługuje w kolejnym sezonie na pewne miejsce w pierwszej 11. Dużo osób jest do niego uprzedzonych. Ja nie byłem nigdy.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 16:14

Prosze obszerna relacja wideo z wczorajszego sukcesu naszej miłośći:)
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... kamery.php

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 19:04

W tym newsie napisali, że Abete potwierdził fakt rozmowy z Agnellim, ale zaprzecza jakoby poruszali temat trzeciej gwiazdki. Ciekawe też, co miał na myśli Agnelli z tą niespodzianką? Mam nadzieję, że nie będzie żadnego kombinowania i nad herbem pojawi się po prostu trzecia gwiazdka.

Obrazek
Gigi Buffon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 19:50

Kwestia trzeciej gwizdki została, jak dla mnie, wyjaśniona.... Andrea wyraźnie powiedział,że mamy 30 mistrzostw, tak więc od sezonu 2012-2013 nad herbem będą trzy gwiazdki....
Strasznie się cieszę z tego sukcesu. Ludzie 6 lat, upokorzeń, w tym okazanie się gorszym od Lecha Poznań, itd. Byle frajer mógł przyjechać do Turynu i zabrać nam trzy punkty. Teraz świętujemy jako niepokonani, będąc w delegacji, mając cudowny stadion, gdzie kurz nawet się nie kwapi osiadać, bo nigdy nie ma tam miejsca, tyle ludu odwiedza go.
Wczoraj, oglądałem reakcje fanów i siedząc przed TV skakałem i darłem się : " Capmpioni D'Italia!!!!!!!!!!! oraz kto nie skacze ten Milanista!!!!!" :D :D :D
Dzisiaj w przerwie między etatami wróciłem do domu i na cały regulator puściłem " Juve solo di un grande Amore i tak przez 3 razy i skakałem jak opętany :D

Cieszy mnie strasznie fakt,że tym razem nikt do tego scudetto łap nie wyciągnie i nie odbierze nam go wyniku jakieś urojonej afery...

Mam małą prośbę, bo chyba nie tylko ja, z radością obejrzałbym materiał filmowy przedstawiający wszystkie strzelone gole w całym sezonie, oraz fetę po zdobyciu tytułu w tym moment wręczenia wreszcie jakiegoś normalnego pucharu niż Trofeo TIM czy TB. ( coś na przykładzie materiału Sky sport po mistrzostwie dla Juve w sezonie 2004/2005).

20 maja finał CI i szansa na dublet, a w sierpniu szansa na piąty w historii Superpuchar dla Juve. Wakacje w tym roku mogą być cudowne :D :happy:

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 19:57

Gigi Buffon pisze:Kwestia trzeciej gwizdki została, jak dla mnie, wyjaśniona.... Andrea wyraźnie powiedział,że mamy 30 mistrzostw, tak więc od sezonu 2012-2013 nad herbem będą trzy gwiazdki....
Z tego co wiem, to ta decyzja nie zależy od naszego prezydenta, lecz od włoskiej federacji.

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 20:00

pablo1503 pisze:Z tego co wiem, to ta decyzja nie zależy od naszego prezydenta, lecz od włoskiej federacji.
Skąd taka informacja?

Obrazek
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 20:01

Zapewne jutro w Piłce Nożnej ukaże się artykuł Tomka Lipińskiego o naszym mistrzostwie.Czekamy.

Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 20:03

pablo1503 pisze:
Gigi Buffon pisze:Kwestia trzeciej gwizdki została, jak dla mnie, wyjaśniona.... Andrea wyraźnie powiedział,że mamy 30 mistrzostw, tak więc od sezonu 2012-2013 nad herbem będą trzy gwiazdki....
Z tego co wiem, to ta decyzja nie zależy od naszego prezydenta, lecz od włoskiej federacji.
Gdyby tak faktycznie było, to wydaje mi się, że nie byłoby takiego rabanu. To decyzja klubu, tak mi się przynajmniej wydaje. Wtedy nie byłoby to odbierane jako "prowokacja ze strony Juve". Wówczas Abete zwyczjanie by się na to nie zgodził i po sprawie.

Sapere Aude!
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 20:11

Szczerze mówiąc, mówiłem to z pupy. Skoro to zależy tylko od nas, to co stoi na przeszkodzie? Opinie interu, czy też Milanu? :roll:
Zawidowianin pisze:3 gwiazdki w następnym spotkaniu zostaną umieszczone... w herbie klubu, .
Już w następnym spotkaniu?
Można prosić jakieś info?
Ostatnio zmieniony 07 maja 2012, 20:16 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 20:11

Gigi Buffon pisze:
Mam małą prośbę, bo chyba nie tylko ja, z radością obejrzałbym materiał filmowy przedstawiający wszystkie strzelone gole w całym sezonie,

Pozostałę części w opisie filmu.

Mówią na mieście, że Agnelli chce miec głęboko w 4 literach zdanie Abete i 3 gwiazdki w następnym spotkaniu zostaną umieszczone... w herbie klubu, .

onliforpipul
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 20:19

Zawidowianin pisze:Mówią na mieście, że Agnelli chce miec głęboko w 4 literach zdanie Abete i 3 gwiazdki w następnym spotkaniu zostaną umieszczone... w herbie klubu, .
Serio czy żartujesz? Bo to jednak byłoby kombinowanie.

Obrazek
Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 20:22

polecam fragment od 1:13 :C

:allegri: na śmietnik
Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 20:23

Vimes pisze:
Zawidowianin pisze:Mówią na mieście, że Agnelli chce miec głęboko w 4 literach zdanie Abete i 3 gwiazdki w następnym spotkaniu zostaną umieszczone... w herbie klubu, .
Serio czy żartujesz? Bo to jednak byłoby kombinowanie.
Czytałem o tym w kontekście meczu za tydzień. Co oni planują zrobic na nowy sezon to inna sprawa.

onliforpipul
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 20:31

nie podoba mi się takie kombinowanie. 3 gwiazdka obok 2 poprzednich, nad herbem. inne rozwiązanie to by była zdrada. a zdanie Abete i całej reszty świata mam gdzieś! koniec plucia nam w twarz, koniec piasku w twarz. wytrwaliśmy, stoimy jako mistrzowie.

I've paid my dues -
Time after time -
I've done my sentence
But committed no crime -
And bad mistakes
I've made a few
I've had my share of sand kicked in my face -
But I've come through

We are the champions - my friends
And we'll keep on fighting - till the end -
We are the champions -
We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions

dopiero wczoraj dotarł do mnie sens tej 1 zwrotki, jakby była pisana o nas

rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 20:58

musze sie uderzyc w piers. bije poklony przed Antonio Conte. Gdy Marotta oglosil go nowym trenerem bylem rozczarowany i wieszczylem ze nic z tego nie bedzie. Ten szybko zdobywal moje serce i trzeba szczerze przyznac, ze to jego scudetto. Jest kluczowa, centralna postaci Juventusu. Niesamowity charakter, ktory wylewa sie na reszte ekipy. Ma umiejetnosci i trenerskie szczescie. jasne popelnia bledy ale jaki trener ich nie popelnia. Trzymam kciuki za Antonio. Jesli on bedzie w formie to i w formie bedize Juve.

J

ODPOWIEDZ