Wszystko o Milanie
- SKAr7
- Juventino

Z Malmoe zdobył mistrzostwo? W którym roku?mateusz6 pisze: Do tego jeszcze z Malmoe wcześniej. Taka fajna passa poszła się gonićCiekawe kiedy tak samo cygan będzie mógł powiedzieć o juventusowskiej passie.
W każdym razie- od 2001 roku na pewno jedynymi osobami, które powstrzymały Ibrę są Hiddink i Conte. Niezłe towarzystwo dla Tonio.
- juventussek
- Juventino

Cesar pewnie nazwal Cygana krolem jedenastki 
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Ktoś tam już w komentarzu napisał, że włoscy dziennikarze twierdzą, że Cesar powiedział "Zlatan, either you miss the penalty or i save it. I know you"alina pisze:We Włoszech zawsze to czytają z ruchu ust.
- Filippo911
- Juventino

jako ze tamat o Milanie , mam pytanie - czy ktoś ma jakieś zdjęcie / zdjęcia smutnych , przygnębionych , rozżalonych etc. piłkarzy ACM ??
jeśli tak , to będę wdzięczny z taką fotę lub link .
- Brutalo
- Juventino

Włączcie Drzyzgę (Rozmowy w Toku), biedne dziecko...
Ups, koniec. Koleś kibic milanu dał synowi na imię... Milan... :lol:
Ups, koniec. Koleś kibic milanu dał synowi na imię... Milan... :lol:
- Desant.
- Juventino

Proponuję przejrzeć ich strony w poszukiwaniu zdjęć z ostatniej kolejki, tam powinna być cała masa.Filippo911 pisze:jako ze tamat o Milanie , mam pytanie - czy ktoś ma jakieś zdjęcie / zdjęcia smutnych , przygnębionych , rozżalonych etc. piłkarzy ACM ??
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
mam "znajomego", który ma tak na imię, ale nie wiem czym się sugerowali rodzice, nigdy nie pytałem...Brutalo pisze:Koleś kibic milanu dał synowi na imię... Milan... :lol:
ps. facebook pokazuje mi 2 takich...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Serpente
- Interista

- oliver
- Juventino

Na Słowacji czy na Czechach jest bardziej popularne to imię. Sam mam znajomego Słowaka co ma na imię Milan, ale kibic MU, jest też przecież Milan Baros. Co ciekawe inny znajomy też Słowak ma na imię Lazio ale pisze się chyba przez S -LasioMaly pisze:mam "znajomego", który ma tak na imię, ale nie wiem czym się sugerowali rodzice, nigdy nie pytałem...Brutalo pisze:Koleś kibic milanu dał synowi na imię... Milan... :lol:
ps. facebook pokazuje mi 2 takich...
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- FelekJUVE
- Juventino

- Łoles
- Juventino

hahahahahahaha mocne
swoją droga to mam znajomego kibica milanu który pogratulował tytułu Juve ale nei omieszkał wspomniec o tym golu mintariego, mam wrażenie że do końca świata będa o tym gadać i marudzić jak to by się skończyło gdyby nie tamto spotkanie.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Cabrini_idol
- Juventino

http://www.acmilan.com/en/news/show/141214 - tutaj dobre